Įkraunama...
Įkraunama...

Dervos liejiniai (IV tema)

Ir man čia reikia užsiregistruot biggrin.gif
Aliete, kokie švelnumai paskutiniųjų thumbup.gif

Aurytes darbukas, taip kaip sakoma dlia liubitelia. biggrin.gif Nors aš visai normaliai į tai žiūriu- ir priklausomai kokiam kontekste jis bus nešiojamas , tai gali būti net labai vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aliete, labai gražu smile.gif

Klausyk, o tu lapus prieš tai džiovini ar lieji pirmą sluoksnį ant vienos šlapio lapo pusės"? Man tas techninis klausimas darosi visai įdomus smile.gif

g.gif Oi tie vienkiemio gyvensenos privalumai... Miesto vidury sudėtinga rasti gražių žiedelių biggrin.gif )))
Atsakyti
aliete, paskutiniai auskariukai fantastiškai gražūs wub.gif Pati šios technikos dar nebandžiau, bet žaviuosi visų Jūsų kūryba 4u.gif
Atsakyti
siandienos eksperimentas - nesamone

viduj drygelis juda kai purtai

user posted image
user posted image

bet is esmes jis gan idomiai ziurisi, sakyciau reiktu apipavidalint ir bus neblogas pakabukas
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 31, 17:33)

O va šitas dalykas man super puper patiko smile.gif) Kažkas "kitokio" wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 05 31, 17:53)
O va šitas dalykas man super puper patiko smile.gif) Kažkas "kitokio" wink.gif

thumbup.gif

puse nakties svarsciau kaip iskept ji, nemiga kankino lotuliukas.gif

tik siek tiek trapokas, nes viduryje tusciaviduris blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 31 gegužės 2012 - 16:59
dėkui už pagyrimus "kokams" 4u.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 05 31, 09:46)
Aliete, labai gražu smile.gif
Klausyk, o tu lapus prieš tai džiovini ar lieji pirmą sluoksnį ant vienos šlapio lapo pusės"? Man tas techninis klausimas darosi visai įdomus smile.gif
g.gif  Oi tie vienkiemio gyvensenos privalumai... Miesto vidury sudėtinga rasti gražių žiedelių  biggrin.gif )))

naudoju tik džiovintus žiedlapius
ne visko ir aš savo kieme randu smile.gif , pvz. neturiu našlaičių , kažkaip jos sugeba antrais metais "pabėgti" iš darželio biggrin.gif , tai visai neseniai iš miesto gėlyno kelis žiedlapius teko nuvogti biggrin.gif ..., dabar "teplioju" juos tongue.gif

auryte2 , pakabukas tikrai savo faktūra įdomus bigsmile.gif , toks lyg susikristalizavęs...

jau keliose pranešimuose man užkliuvo tokios frazės , kaip kaitinimas , šildymas, orkaitė ...
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 30, 18:35)
gal perfotkinsiu bet dar sildos dujnej  lotuliukas.gif

tu darbus šildai orkaitėje ? g.gif ... , tam paskutiniame pakabuke lyg ir pastebiu matiškumą , kuris būdingas perkaitinus dervą g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 10:24)
dėkui už pagyrimus "kokams" 4u.gif

tu darbus šildai orkaitėje ? g.gif ... , tam paskutiniame pakabuke lyg ir pastebiu matiškumą , kuris būdingas perkaitinus dervą  g.gif ...

matiskumo nera, ten viskas taip "susilamde" gal taip atrodo. as pasildau duje iki kokia 30laipsniu, isjungiu ir tada idedu , labai greit sukieteja ypac to reik kai toki tusciaviduri dedi krastus, nes kitaip nuteka viskas

bet dabar zinosiu kaip isgaut matiskuma clap.gif

P.S. ikipirmadienio baigta mano dervos darbai, sian tortai, saslykai gaminami, Mano mazytei 1-neri siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 01 birželio 2012 - 09:57
auryte2 , su mažytės gimtadieniu birthday.gif
ech, numanau, tas pirmasis gimtadienis didžiausia šventė tėvams smile.gif...

o, dėl dervos kaitinimo būtinumo, tai drįsčiau paprieštarauti ...epox. derva puikiai išdžiūsta kambario temperatūroje be jokių pašildymų..., pasakyčiau , kad stingimas papildomai nešildžius dervos skaidrumui ir burbuliukų išvengimui yra į naudą ...mat kol derva stingsta lėtai dalis burbuliukų savaime išsproginėja, o pašildžius stingimas pagreitėja ir burbuliukai nespėja išsivaikščioti, be to perkaitinti galima labai greitai ir jau tada liks matinis paviršius ...

man bedarant , beliejant tokia nuomonė susiformavo smile.gif
nežinau , gal kitos elgiasi kitaip ...
tai , merginos, ar šildote papildomai dažnai liejinius?
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 13:30)
auryte2 , su mažytės gimtadieniu  birthday.gif
ech, numanau, tas pirmasis gimtadienis didžiausia šventė tėvams smile.gif...

dekui, as manau kad iki 4 gimtadienio svente tevam, nu ir keli draugai atvaziuoja ir buna tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas kur gauna "Prosveto" didesniais kiekiais, nei švirkštuose? Žiurinėjau senukuose - neradau.
Atsakyti
Labas ax.gif 4u.gif
Grįžau darban po beveik 4 metų motinystės "atostogų" biggrin.gif Esu kaip ant sparnų, bet laiko SM liko kiek liko biggrin.gif
Labai pasiilgau kasdieninio paskaitinėjimo savo temose ax.gif

QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 12:30)
tai , merginos, ar šildote  papildomai dažnai liejinius?

Šildžiau ant elektrinės kaitlentės - tokios apvalios "skylės" smile.gif na, paprasčiausios - ant laido pajungiamos. Musiau per karšta buvo rėmukui, kad ir greitai burbuliavosi ir tirštėjo, bet žiū - garuoja! - tai kaip jungiau viską lauk... kažkaip nenoriu apsinuodyt kažkokius eksperimentus darydama smile.gif
Bet puikiai sekasi lieti savo padėklą pasidėjus ant šildomų vonios grindų. Crystal Resin'as per parą būna "vartojamas". Buvau kelis kartus palikusi sumaišytą dervą apstingti, bet liejant neišvengiau burbuliukų, nors kartais man jie kaip tyčia gražiai gavosi biggrin.gif

Rodau jums kelis savo darbukus smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

oi kiek daug gavosi šiam kartui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 31, 16:33)

hihihi.gif geeeeeras! niekaip nesugalvoju, kaip tu tai padarei biggrin.gif matyt, reikia ir man nemigos nakties, tik, kad nėra ir taip, kada miegot biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2012 06 03, 18:55)
O gal kas kur gauna "Prosveto" didesniais kiekiais, nei švirkštuose? Žiurinėjau senukuose - neradau.

O nenori geriau rinktis jau profesionalią dervą? "Prosviet" dideliu kiekiu nemačiusi, bet gal jei imt, tai siūlyčiau Crystal Resin iš Art inn mažesnę pakuotę. Na, CR pigiausias variantas iš visų siunčiamų Resinų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 03 birželio 2012 - 22:50