Ir man čia reikia užsiregistruot
Aliete, kokie švelnumai paskutiniųjų
Aurytes darbukas, taip kaip sakoma dlia liubitelia. Nors aš visai normaliai į tai žiūriu- ir priklausomai kokiam kontekste jis bus nešiojamas , tai gali būti net labai vietoj
Aliete, labai gražu
Klausyk, o tu lapus prieš tai džiovini ar lieji pirmą sluoksnį ant vienos šlapio lapo pusės"? Man tas techninis klausimas darosi visai įdomus
Oi tie vienkiemio gyvensenos privalumai... Miesto vidury sudėtinga rasti gražių žiedelių )))
Klausyk, o tu lapus prieš tai džiovini ar lieji pirmą sluoksnį ant vienos šlapio lapo pusės"? Man tas techninis klausimas darosi visai įdomus
Oi tie vienkiemio gyvensenos privalumai... Miesto vidury sudėtinga rasti gražių žiedelių )))
aliete, paskutiniai auskariukai fantastiškai gražūs Pati šios technikos dar nebandžiau, bet žaviuosi visų Jūsų kūryba
siandienos eksperimentas - nesamone
viduj drygelis juda kai purtai
bet is esmes jis gan idomiai ziurisi, sakyciau reiktu apipavidalint ir bus neblogas pakabukas
bet is esmes jis gan idomiai ziurisi, sakyciau reiktu apipavidalint ir bus neblogas pakabukas
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 31, 17:33)
siandienos eksperimentas - nesamone
O va šitas dalykas man super puper patiko ) Kažkas "kitokio"
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 05 31, 17:53)
puse nakties svarsciau kaip iskept ji, nemiga kankino
tik siek tiek trapokas, nes viduryje tusciaviduris
dėkui už pagyrimus "kokams"
naudoju tik džiovintus žiedlapius
ne visko ir aš savo kieme randu , pvz. neturiu našlaičių , kažkaip jos sugeba antrais metais "pabėgti" iš darželio , tai visai neseniai iš miesto gėlyno kelis žiedlapius teko nuvogti ..., dabar "teplioju" juos
auryte2 , pakabukas tikrai savo faktūra įdomus , toks lyg susikristalizavęs...
jau keliose pranešimuose man užkliuvo tokios frazės , kaip kaitinimas , šildymas, orkaitė ...
tu darbus šildai orkaitėje ? ... , tam paskutiniame pakabuke lyg ir pastebiu matiškumą , kuris būdingas perkaitinus dervą ...
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 05 31, 09:46)
Aliete, labai gražu
naudoju tik džiovintus žiedlapius
ne visko ir aš savo kieme randu , pvz. neturiu našlaičių , kažkaip jos sugeba antrais metais "pabėgti" iš darželio , tai visai neseniai iš miesto gėlyno kelis žiedlapius teko nuvogti ..., dabar "teplioju" juos
auryte2 , pakabukas tikrai savo faktūra įdomus , toks lyg susikristalizavęs...
jau keliose pranešimuose man užkliuvo tokios frazės , kaip kaitinimas , šildymas, orkaitė ...
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 30, 18:35)
gal perfotkinsiu bet dar sildos dujnej
tu darbus šildai orkaitėje ? ... , tam paskutiniame pakabuke lyg ir pastebiu matiškumą , kuris būdingas perkaitinus dervą ...
QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 10:24)
dėkui už pagyrimus "kokams"
matiskumo nera, ten viskas taip "susilamde" gal taip atrodo. as pasildau duje iki kokia 30laipsniu, isjungiu ir tada idedu , labai greit sukieteja ypac to reik kai toki tusciaviduri dedi krastus, nes kitaip nuteka viskas
bet dabar zinosiu kaip isgaut matiskuma
P.S. ikipirmadienio baigta mano dervos darbai, sian tortai, saslykai gaminami, Mano mazytei 1-neri siandien
auryte2 , su mažytės gimtadieniu
ech, numanau, tas pirmasis gimtadienis didžiausia šventė tėvams ...
o, dėl dervos kaitinimo būtinumo, tai drįsčiau paprieštarauti ...epox. derva puikiai išdžiūsta kambario temperatūroje be jokių pašildymų..., pasakyčiau , kad stingimas papildomai nešildžius dervos skaidrumui ir burbuliukų išvengimui yra į naudą ...mat kol derva stingsta lėtai dalis burbuliukų savaime išsproginėja, o pašildžius stingimas pagreitėja ir burbuliukai nespėja išsivaikščioti, be to perkaitinti galima labai greitai ir jau tada liks matinis paviršius ...
man bedarant , beliejant tokia nuomonė susiformavo
nežinau , gal kitos elgiasi kitaip ...
tai , merginos, ar šildote papildomai dažnai liejinius?
o, dėl dervos kaitinimo būtinumo, tai drįsčiau paprieštarauti ...epox. derva puikiai išdžiūsta kambario temperatūroje be jokių pašildymų..., pasakyčiau , kad stingimas papildomai nešildžius dervos skaidrumui ir burbuliukų išvengimui yra į naudą ...mat kol derva stingsta lėtai dalis burbuliukų savaime išsproginėja, o pašildžius stingimas pagreitėja ir burbuliukai nespėja išsivaikščioti, be to perkaitinti galima labai greitai ir jau tada liks matinis paviršius ...
man bedarant , beliejant tokia nuomonė susiformavo
nežinau , gal kitos elgiasi kitaip ...
QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 13:30)
auryte2 , su mažytės gimtadieniu
dekui, as manau kad iki 4 gimtadienio svente tevam, nu ir keli draugai atvaziuoja ir buna tortas
O gal kas kur gauna "Prosveto" didesniais kiekiais, nei švirkštuose? Žiurinėjau senukuose - neradau.
Labas
Grįžau darban po beveik 4 metų motinystės "atostogų" Esu kaip ant sparnų, bet laiko SM liko kiek liko
Labai pasiilgau kasdieninio paskaitinėjimo savo temose
Šildžiau ant elektrinės kaitlentės - tokios apvalios "skylės" na, paprasčiausios - ant laido pajungiamos. Musiau per karšta buvo rėmukui, kad ir greitai burbuliavosi ir tirštėjo, bet žiū - garuoja! - tai kaip jungiau viską lauk... kažkaip nenoriu apsinuodyt kažkokius eksperimentus darydama
Bet puikiai sekasi lieti savo padėklą pasidėjus ant šildomų vonios grindų. Crystal Resin'as per parą būna "vartojamas". Buvau kelis kartus palikusi sumaišytą dervą apstingti, bet liejant neišvengiau burbuliukų, nors kartais man jie kaip tyčia gražiai gavosi
Rodau jums kelis savo darbukus
oi kiek daug gavosi šiam kartui
Papildyta:
geeeeeras! niekaip nesugalvoju, kaip tu tai padarei matyt, reikia ir man nemigos nakties, tik, kad nėra ir taip, kada miegot
O nenori geriau rinktis jau profesionalią dervą? "Prosviet" dideliu kiekiu nemačiusi, bet gal jei imt, tai siūlyčiau Crystal Resin iš Art inn mažesnę pakuotę. Na, CR pigiausias variantas iš visų siunčiamų Resinų.
Grįžau darban po beveik 4 metų motinystės "atostogų" Esu kaip ant sparnų, bet laiko SM liko kiek liko
Labai pasiilgau kasdieninio paskaitinėjimo savo temose
QUOTE(aliete @ 2012 06 01, 12:30)
Šildžiau ant elektrinės kaitlentės - tokios apvalios "skylės" na, paprasčiausios - ant laido pajungiamos. Musiau per karšta buvo rėmukui, kad ir greitai burbuliavosi ir tirštėjo, bet žiū - garuoja! - tai kaip jungiau viską lauk... kažkaip nenoriu apsinuodyt kažkokius eksperimentus darydama
Bet puikiai sekasi lieti savo padėklą pasidėjus ant šildomų vonios grindų. Crystal Resin'as per parą būna "vartojamas". Buvau kelis kartus palikusi sumaišytą dervą apstingti, bet liejant neišvengiau burbuliukų, nors kartais man jie kaip tyčia gražiai gavosi
Rodau jums kelis savo darbukus
oi kiek daug gavosi šiam kartui
Papildyta:
QUOTE(auryte2 @ 2012 05 31, 16:33)
geeeeeras! niekaip nesugalvoju, kaip tu tai padarei matyt, reikia ir man nemigos nakties, tik, kad nėra ir taip, kada miegot
QUOTE(pašnekutė @ 2012 06 03, 18:55)
O gal kas kur gauna "Prosveto" didesniais kiekiais, nei švirkštuose? Žiurinėjau senukuose - neradau.
O nenori geriau rinktis jau profesionalią dervą? "Prosviet" dideliu kiekiu nemačiusi, bet gal jei imt, tai siūlyčiau Crystal Resin iš Art inn mažesnę pakuotę. Na, CR pigiausias variantas iš visų siunčiamų Resinų.