Įkraunama...
Įkraunama...

Dervos liejiniai (IV tema)

kokie nerealus paskutinieji darbeliai cia wub.gif
pabandziau ir as palieti na tiksliau susipazinti su derva norejau tai toks biskiuka snipstas gavosi, turubt nepabaigsiu o imsiu ka is naujo daryti doh.gif tik jau kiek kantrybes reikia... liet ne is vieno karto ir t.t.. bet taip grazu cia pas jus kad pasirysiu dar karteli susidraugauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 07 27, 13:59)
O man derva jau keliauja iš USA, tik nuo jos ima darytis klaiki alergija  verysad.gif . Akys taip aptinsta, kad siaubas  doh.gif. va ir grožis - "aukų" reikalauja  unsure.gif

Nuotaikinga , alergija -tikrai baisu..., ir dar užsipirkinėji...mest į šalį reikia unsure.gif , savijauta svarbiau...

mano oda jautri muilams su padidintais šarmų kiekiais ... tai pavyzdžiui šlapiu vilnos velimu negaliu užsiimti , nors taip gražu ..., kelis kartus pabandžiau ir supratau , na ne man , rankos baisiai parausta ..., o su pirštinėm visai ne tas malonumas.... taigi...

Ri Art , iriso žiedlapiai -gražuoliai rolleyes.gif

na kitų gi žiedlapių pabandykite , ne tik iriso biggrin.gif ..., čia kažkada pagalvojau , kada toks apliejimas žiedlapių pasieks platesnius vandenys , kai pasižvalgau po resin platumas įlietus žiedlapius su paliktais dervos kraštais tikrai pamatau , bet vat , kad nebūtų dervos kraštelių , na taip kaip mano tulpės , irisai dar nėra tongue.gif biggrin.gif ...., tiesa bijūną pabandžiau , toks "vaškuotas" žiedlapis labai sunkiai dengėsi doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 07 27, 19:20)
mergelės uogelės, akiniai čia nepadės - alergija nuo įkvepiamų garų. Akių oda jautriausia, ji ir tinsta, bet kas tada darosi organizme, jei net paviršiuje pasimato?

Nebūtinai rolleyes.gif Laisvai gali būti ir tiesioginė odos reakcija į garus. Na bet čia ir prisižaist galima, jei dabar tik akys tinsta, rytoj galit pradėt ir dust. Šiaip tai tos alergijos pagal apibrėžimą yra 'neadekvačios' reakcijos, tai gal nieko labai baisaus organizme ir nevyksta (ne visiems gi ta alergija ir pasireiškia, aišku, vis tiek ne žemės riešutai, braškės ar šokoladas ta derva, heh), bet jau pati reakcija nėra sveikas reikalas, jau prisigamino antikūnų, tai arba reikia mest darbą su derva ilgam (o čia jau neaišku, ar tikrai ateis ta diena, kai antikūnai išnyks, o jei ateis, tai kada), arba imtis apsaugos priemonių. O antialerginiai vaistai tokiu atveju kažkaip net nepritinka, na juk būna visai nenormalių alergijų, pvz., į šaltį, į vandenį, į šviesą, ar į tas pačias žiedadulkes, bet bisfenoliai kaip ir neįeina į įprastų nepavojingų sąlygų kategoriją.
Atsakyti
Sveikutes, pradejau ir as lieti:) Laimes pilnos kelnes:) Tik jau matau savo pirmasias klaideles: po neuzmirstuoliu ziedeliais po burbuliuka "sedi" ir krasteliai bus nelygus. O dar klausimas kaip is formu iskrapstyti seksis, nes vazelino tai netepiau:)
Atsakyti
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 08 01, 14:47)
Sveikutes, pradejau ir as lieti:) Laimes pilnos kelnes:) Tik jau matau savo pirmasias klaideles: po neuzmirstuoliu ziedeliais po burbuliuka "sedi" ir krasteliai bus nelygus. O dar klausimas kaip is formu iskrapstyti seksis, nes vazelino tai netepiau:)

man kartais padeda ideti i saldytuva kokiom 10-15 min kad siek tiek susaltu ir tada lengviau issikrapsto, kelis kartus teko naudot si metoda doh.gif
Atsakyti
Fuu iškankinti nuo birželio - niu neišeina man greit verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 08 01, 13:51)
man kartais padeda ideti i saldytuva kokiom 10-15 min kad siek tiek susaltu ir tada lengviau issikrapsto, kelis kartus teko naudot si metoda  doh.gif

Dekui, turesiu omeny:)

Dar atradima padariau:) siandien vaikai jau mano demesio labai reikalavo, tai 20 ml supilsciau per kokias 45 minutes gal. Ir tik gale pamaciau, kad kuo veliau pilu, tuo burbuliuotesne darosi ta mase. Tai as ja dar kaip reikiant ismakalavau ir kaip pagrinduka ant kai ko uzpyliau, gavosi nepermatomas burbulinis sluoksnis. smile.gif

Tulpytes dailios, ypac antom kaipgraziai vielute apsukta. Ar slifuot reikejo ziedlapiukus ar is kart taip dailiai uzsipyle?
Atsakyti
Nešlifuoju kraščiukų, stengiuosi ši karto taip daryt
Atsakyti
Velniškai nesiseka su Prosvietu pirmieji darbai...nestingsta,limpa...žodžiu katastrofa sad.gif
O ar ši derva http://artinn.lt/pro...-formoms-150ml/ verta dėmesio, ar verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greendeath: 05 rugpjūčio 2012 - 10:29
QUOTE(Greendeath @ 2012 08 05, 11:28)
Velniškai nesiseka su Prosvietu pirmieji darbai...nestingsta,limpa...žodžiu katastrofa sad.gif
O ar ši derva http://artinn.lt/pro...-formoms-150ml/ verta dėmesio, ar verta pirkti?

Gal proporcijos neistaikytos, kad nestingsta g.gif O del Crystal resin - verta pirkti, as pastaruoju metu tik ja ir tenaudoju smile.gif Nesiburbuliuoja, skairdi, bekvape smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 08 05, 13:19)
Gal proporcijos neistaikytos, kad nestingsta  g.gif O del Crystal resin - verta pirkti, as pastaruoju metu tik ja ir tenaudoju smile.gif Nesiburbuliuoja, skairdi, bekvape smile.gif

Nesamoningos ten ir tos proporcijos..mesiu aš ją šalin ir pirksiu šitą. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greendeath @ 2012 08 05, 12:52)
Nesamoningos ten ir tos proporcijos..mesiu aš ją šalin ir pirksiu šitą. Ačiū smile.gif

Aš irgi pamačiau, kad neverta su techninėm prasidėt, vis tiek kokia nors tokios dervos savybė gana baisi. Crystal nusipirkau, džiūgauju. smile.gif
Atsakyti