Superiniai auskariukai isejo As bandziau su povo plunksnom zaisti ir nieko doro is to neisejo... Is blizganciu zalsvai gelsvu paliko paprastos rudos plunksnytes...
QUOTE(Bjauruska @ 2012 06 19, 09:06)
Superiniai auskariukai isejo
Ačiū
Ta proga įkelsiu naujus auskariukus
"Šilokai"
Gerai Alietei, kai turi tokias erdves fotografuoti gamtoje, o aš kiek bandžiau ir ant palangės, ir balkone - gaunasi arba kaimyninis namas fone, arba dangus "be ryšio" kadre
Niekaip nesigauna "skaidrumo" parodyti
tai jo gamtos kur fotografuoti turiu net 22 hektarus
man labai patinka gamtiški fonai , bet,be pliuso , kad gali pagauti liejinio peršviečiamas vietas yra ir minusas , taip fotografuojant kažkiek tikroji spalva susilieja su fonu..., tai tenka ir nuotrauką ant palto fono daryti
Ri Art , plunksnos gražuolės , "šilokai" tokio santuraus kolorito
kažkada esu buvai užliejus plunksna tokia juoda su melsvu "perlamutru" , tai kaip ir Bjauruskai to gražaus plunksnos žvilgesio neliko ... , gaila neturiu kokių ryškių , papūgiškų plunksnų , gal spalva gerai atrodytu
čia paskutinių liejinių spalvų "palėtė" , ant balto fono
man labai patinka gamtiški fonai , bet,be pliuso , kad gali pagauti liejinio peršviečiamas vietas yra ir minusas , taip fotografuojant kažkiek tikroji spalva susilieja su fonu..., tai tenka ir nuotrauką ant palto fono daryti
Ri Art , plunksnos gražuolės , "šilokai" tokio santuraus kolorito
kažkada esu buvai užliejus plunksna tokia juoda su melsvu "perlamutru" , tai kaip ir Bjauruskai to gražaus plunksnos žvilgesio neliko ... , gaila neturiu kokių ryškių , papūgiškų plunksnų , gal spalva gerai atrodytu
QUOTE(aliete @ 2012 06 19, 16:40)
Alieteeeeeee!!!!!! KAIP GRAŽUUUUUU!!!! Kaip nuotaikinga, šypseninga, kokybiška!!! DAUG balionų ir širdžių
Aš irgi pabandžiau žiedlapius tepliot šiaip įdomu pasidarė technika Tai visai neblogai gaunasi, kai neprabėga Ir vakar aptepliojau jau patirštėjusia derva storesnį lapelį - išsirietė niekšas tai dabar bandžiau "atriest", tai atšoko nuo lapo
Tiesa, plunksnos suuuper!
QUOTE(aliete @ 2012 06 19, 15:40)
olia lia kiek daug priliejai
O aš toliau su plunksnomis eksperimentuoju:
kaip matote - pablunka ryškumas užliejus. Specialiai padėjau greta "originalią" )
QUOTE(aliete @ 2012 06 19, 17:40)
tai jo gamtos kur fotografuoti turiu net 22 hektarus
Pavydžiu tau tiek gamtos, ir aš nooooriu bent desėtko ha
Man labai patiko tos oranžinės gamos užlieti žiedlapiai - pasakiškas vaizdas.
Ir plunksnos gražios labai
QUOTE(Miško uoga @ 2012 06 19, 18:40)
Alieteeeeeee!!!!!! KAIP GRAŽUUUUUU!!!! Kaip nuotaikinga, šypseninga, kokybiška!!! DAUG balionų ir širdžių
Aš irgi pabandžiau žiedlapius tepliot šiaip įdomu pasidarė technika Tai visai neblogai gaunasi, kai neprabėga Ir vakar aptepliojau jau patirštėjusia derva storesnį lapelį - išsirietė niekšas tai dabar bandžiau "atriest", tai atšoko nuo lapo
ačiū
ir esi Miško uoga teisingam kelyje - svarbiausia pirmas plonas sluoksnis ir kad neprabėgtu
Ri Art, šitos man net žavesnės plunksnos , man derinys su tais perlamutro karokiukais patinka , kažkaip laibai prie plunksnos dera
Nuotaikinga , nepavydėk , žinok tuose hektarose ne vien gamtą grožiesi
as irgi bandau spet i "Pluksnu atpludi" su paprastojo Lietuviskojo pauksciuko plunksna
prosvietas man visa kantrybe baigia istasyt - nemegstu as jo. o titan duoda geltona spalva
prosvietas man visa kantrybe baigia istasyt - nemegstu as jo. o titan duoda geltona spalva
wa realistiskesne foto, mano pomidoriukai fotogeniski
manau reik pamazint dervos kur siaureja link galo , atrodo kaip lipalo blynas
manau reik pamazint dervos kur siaureja link galo , atrodo kaip lipalo blynas
mano akimis forma reiketu koreguoti pagal plunksna - kad butu vienodai nutole po pvz 0,5 cm nuo krastelio
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 20, 15:33)
mano akimis forma reiketu koreguoti pagal plunksna - kad butu vienodai nutole po pvz 0,5 cm nuo krastelio
ir as taip svarstau, vaikai atsikels eisiu i balkona nugrausiu