Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Vokietijoje

QUOTE(Drum @ 2014 02 16, 18:02)
Merginos, ar kas buvo isvykusios per Ekker group? Labai domina atsiliepimas apie sia idarbinimo firma. Planuoju per ja vaziuoti, bet taip nesinori nusvilti.

asmeniskai pazistu du zmones, kur per ekkeri isvaziavo. Mano dvi drauges. Ziauriai nusivyle ir gailejosi, kad per ta firma vaziavo. Viena dirbo nepilna menesi, kita apie du. Jie tik durniu iekso, kurie praktiskai uz nieka pinigus jiems duos, o jie patys uz tai nieko negarantuoja. Jokios atsakomybes is ju puses. Ir nedarbins jusu legaliai. Nei su lietuvisku, nei vokisku stazu. Neturesit ir sveikatos draudimo. jei ko norit - pati tuo ir supinkities - patenta issiimkit, mokekit uz sveikatos draudima, dar draudima i uzsieni issipirkit, jusu reikalas. Jiems tik sumokekit uz tai, kad jie internete vokieciu skelbima ras ir duos jiems jusu tel Nr. arba atvirksciai.O jei nuvaziuosit pas kokia bobule ir pasirodys, kad negalit ten dirbt (nugi bjauriu bobu irgi buna) ir grisit i LT po pirmos savaites, jie jums neatiduos sumoketu pinigu. Aisku, jei bobule pasirodys gera, tai dirbsit ir uzsidirbsit. Tada gal ir nesigailesit, kad per ta firma vaziavot, bet as vistiek nesuprantu, kuriu galu jiems virs pusantro tukstancio moket? Uz ka tokia suma?
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2014 02 16, 18:02)

O kiek jie jums sake, kad reikes sumoket uz "idarbinima"? Man tai 1700 Lt.....
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 16, 22:06)
O kiek jie jums sake, kad reikes sumoket uz "idarbinima"? Man tai 1700 Lt.....

1000lt Kazin kodel kainos skiriasi? O i fabrika 800lt.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2014 02 16, 23:19)
1000lt Kazin kodel kainos skiriasi? O i fabrika 800lt.

g.gif cia jau su viskuo? nes man pradzioj sake kazkiek imoket, kad pradetu ieskot, paskui kazkiek gauvs pasiulyma, paskui vel pries isvaziuojant. keistas toks kainu skirtumas g.gif
Nors as pries kelis men.jiems skambinau,t ai gal jau kainas nuleido, nes neranda daug norinciu?
Atsakyti
Gal kas turit kokiu minciu kaip ieskoti darbo pas vokieciu ukininkus? Na, domina pvz. arklides, paukstides ir pan. (ne derliaus nuemimas). Kur ieskoti skelbimu? I ka kreipti demesi? Gal kas kokia patirtimi pasidalintu, susijusia su tokiu darbu? Nebutinai savo, siaip ka girdeje.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 23, 15:04)
Gal kas turit kokiu minciu kaip ieskoti darbo pas vokieciu ukininkus? Na, domina pvz. arklides, paukstides ir pan. (ne derliaus nuemimas). Kur ieskoti skelbimu? I ka kreipti demesi? Gal kas kokia patirtimi pasidalintu, susijusia su tokiu darbu? Nebutinai savo, siaip ka girdeje....  ax.gif

buna karts nuo karto miesto laiksrastyje, kad siulo darba arklidese. neturiu patirties, bet tikrai nemokes ten daug.bandykit google ivest miesta kuriame norit dirbt su zodziu wochewnblat, zeitung, tagesblat-cia pirma kad i galva ateina. gal kas savo idejas parasys.
jei ieskotis nekvalifikuoto darbo tai geriausia butu senelius priziuret, kurie nori namie sedet o ne seneliu namuose dienas pabaigt.
Atsakyti
su seneliu prieziura tai ne kazin kas. Buvau pati skelbima davus, tai tokiu pasiulymu gavau... blush2.gif geda butu ir pakartoti. O kai kurie is pradziu normalus atrode, bet labiau pasigilinus, tai supratau, kad geriausiu atveju (o gal ir vieninteliu) i viesnami pateksiu.
O labiau linkstu prie darbo su gyvuliais dar ir del kalbos, kuria silpnokai moku. Pries isvaziuojant tai ir pasimokyt tos srities zodziu galeciau, o gyvunai ir taip mane supras, o as juos.
Meginsiu toliau ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 23, 18:53)
su seneliu prieziura tai ne kazin kas. Buvau pati skelbima davus, tai tokiu pasiulymu gavau...  blush2.gif geda butu ir pakartoti. O kai kurie is pradziu normalus atrode, bet labiau pasigilinus, tai supratau, kad geriausiu atveju (o gal ir vieninteliu) i viesnami pateksiu.
O labiau linkstu prie darbo su gyvuliais dar ir del kalbos, kuria silpnokai moku. Pries isvaziuojant tai ir pasimokyt tos srities zodziu galeciau, o gyvunai ir taip mane supras, o as juos.
Meginsiu toliau ieskot.

tai jeigu nurodai skelbime lyti ir metus, bei is kur, tai viskas aisku, kad tokiu pasiulymu gauni doh.gif

http://de.indeed.com/
isivedi Helfer landwirtschaft
ir miestus isirasai, kur nori, ir ziuri ko yra
dar
http://jobboerse.arbeitsagentur.de/
apacioj pasirenki:
Landwirtschaft, Natur, Umwelt (7536)
paskui sita
Helfer - Land-, Forst-, Tierwirtschaft, Gartenbau (1964)
ir ten jau ziuri.
nors jau biskeli velu ieskoti, ziema jau seniai pasibaige, nors aki permeciau, tai yra pasiulymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 24 balandžio 2014 - 09:32
QUOTE(Blümchen @ 2014 04 24, 09:28)

aciu 4u.gif net nesitikejau, kad kas taip issamiai paaiskins thumbup.gif
O as neskubu ten vaziuot, galiu ir rudenop.
Atsakyti
Sveikos,
niekur nerandu info... gal atsakysit man.
tarkim nuvykus i vokietija kiek mazdau uztrunka kad jau gali ieskotis darbo...nu ten kazkokios registracijos ar kazkoki sodros numeriai issiimt ir panasiai...
labai prasau jei kas zinot pasidalinkit informacija...
konkreciai domina regionas apie Manheima, Ludvigshafena... jei tam turi itakos Zemes.
aciu
Atsakyti
Norime susitvarkyti dokumentus DE vaiko pinigams gauti. Reikalingos formos uzpildytos,gal kas patars,kokius dar dokumentus reikia pateikti?
Vaikai gime ir gyvena Lietuvoje. Manau,reikia gimimo liudijimo vertimo,bet niekur nerandu info,kaip jis turi buti patvirtintas.
Dekui uz ats.
Atsakyti

Sveikos visos 4u.gif ,

Su draugu dirbome per Headexą Vokietijoje, prie pakavimo. Galiu pasakyti, kad tikrai patikima įmonė, ką žadėjo tą ir suteikė. Žinoma, dirbti nebuvo lengva, tačiau ir pinigus žadėtus užsidirbome. Taip pat nemokamai galėjome ten ir gyventi (pati įmonė suteikia būstą). Aišku, daug yra ir “įmonių apgavikių”, bet ši tikrai patikima. Ir neprašo jokio mokesčio už įdarbinimas – tai jau geras ženklas.
Atsakyti