Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Vokietijoje

Sveikos, ieskau galimybes isvaziuoti i uzsieni su 9 metu sunumi, noriu gyventi ir dirbti, bet neturiu uzsienyje pazistamu, o per agenturas su vaiku nera sansu. Gal atsiras dar mamu norinciu kartu isvykti su vaiku. Reikalinga pagalba ir gyvenamai vietai susirasti, darba susirasti, ir dokumentu tvarkyme... Galiu priziureti vaikus, turiu patirti, moku siuti-nerti kurti drabuzius ir aksesuarus, patirtis prekyboje ir verslo organizavime, vadyba, marketingas, internetine prekyba, dirbusi ir su kosmetika, kosmetologe, masazuotoja... esu sveika ir tvirta, pradziai tinka bet koks darbas, veliau uzsiimsiu savo veikla. tik uzsienio kalbos mokytis reikia, nemoku. Gal kokie pasiulymai ar patarimai bus?
Atsakyti
QUOTE(auaukselis @ 2012 06 27, 22:43)
Sveikos, ieskau galimybes isvaziuoti i uzsieni su 9 metu sunumi, noriu gyventi ir dirbti, bet neturiu uzsienyje pazistamu, o per agenturas su vaiku nera sansu. Gal atsiras dar mamu norinciu kartu isvykti su vaiku. Reikalinga pagalba ir gyvenamai vietai susirasti, darba susirasti, ir dokumentu tvarkyme... Galiu priziureti vaikus, turiu patirti, moku siuti-nerti kurti drabuzius ir aksesuarus, patirtis prekyboje ir verslo organizavime, vadyba, marketingas, internetine prekyba, dirbusi ir su kosmetika, kosmetologe, masazuotoja... esu sveika ir tvirta, pradziai tinka bet koks darbas, veliau uzsiimsiu savo veikla. tik uzsienio kalbos mokytis reikia, nemoku.  Gal kokie pasiulymai ar patarimai bus?

labas, gerai,kad nesedi sudejus ranku,ir ieskai iseities. bet nuosirdziai patariu- nevaziuok i vokietija, nes prapulsi. verysad.gif bent kol nemoki kalbos. va kai ismoksi,tada galima ir pakalbet. o dokumentus tai nzn kas tau uz dyka tvarkys. paprastai uz paslaugas cia mokama g.gif
Atsakyti
QUOTE(gruode1123 @ 2012 06 29, 13:46)
labas, gerai,kad nesedi sudejus ranku,ir ieskai iseities. bet nuosirdziai patariu- nevaziuok i vokietija, nes prapulsi. verysad.gif bent kol nemoki kalbos. va kai ismoksi,tada galima ir pakalbet. o dokumentus tai nzn kas tau uz dyka tvarkys. paprastai uz paslaugas cia mokama g.gif

Labas, tai uz dyka niekas ir nekalba, as sumokeciau smile.gif taip suprantu kad be kalbos niekur, na bet vizdelto isvaziuoja ir susiranda be kalbos darba. aciu
Atsakyti
QUOTE(auaukselis @ 2012 06 29, 19:21)
Labas, tai uz dyka niekas ir nekalba, as sumokeciau smile.gif taip suprantu kad be kalbos niekur, na bet vizdelto isvaziuoja ir susiranda be kalbos darba. aciu

pati pagalvok,juk ne viena nori vaziuot, o su sunum.dirbti uz minimuma ty 400 eur. g.gif neisgyventum viena, o cia dviese. bustas kapeiku nekainuoja,be to reikia inest uzstata uz 3 men.,toliau reikia irodymu kiek uzdirbi,....as tau saziningai sakau,svetimi nepazistami tave tik apgaut gali, o ne vedziot uz rankeles. doh.gif taip,yra cia be kalbos atvykusiu,bet kad tu zinotum kiek jos kentejo del to,tai doh.gif nzn,sistema lt ir de labai skiriasi. be to ,kaip tu susitvarkysi su vaiko mokslais cia g.gif
Atsakyti
sveikos , esu vokietijoje Landshute , ir eskau kokio nors darbelio . nuo ko man pradeti net nezinau. kalbos nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Alinacka1980 @ 2012 07 06, 11:08)
sveikos , esu vokietijoje Landshute  , ir eskau kokio nors darbelio . nuo ko man pradeti net nezinau. kalbos nemoku.

nuo to ir pradėk, mokinkis kalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 liepos 2012 - 11:17
QUOTE(Leksa @ 2012 06 04, 17:34)
as tai noreciau rasti rimta vokiska idarbinimo agentura, ne lietuviska, nes lietuviskos uz idarbinima pinigus ima. Mane domintu seneliu prieziura, bet dar irgi ne visai apsisprendus. Kartais kaip pagalvoju, baisu darosi  swoon.gif Jau kazkada i Anglija vaziavau per liet. agentura...gerai, kad turejau uz ka grizt  verysad.gif vieni nuostoliai...

hmz...gal ir kitokis darbas domintu

jau esu vok. ir cia gzvenanti lietuve idejo skelbima...gal jau paveluotai bet...nukopinsiu skelbima....

''Sveiki, mielieji lietuviai. UAB "Tromina" toliau ieško vokiškai kalbančių lietuvių darbui Vokietijoje, Hannoverio regione. Informacija apie reikalingus darbuotojus jau buvo skelbiama LB kanalais, bet šiandien (Balandžio 4) UAB "Tromina" projektų vadovė p. Janina telefonu man sakė, kad žmonių nėra lengva surasti. Nurodytoms pozicijoms reikalingi žmonės, bent minimaliai kalbantys vokiškai ir turintys vadovavimo patirties. Visi darbo aprašymai - čia: http://www.tromina.lt/​index.php?pag...#8203;kietijoje arba www.tromina.lt
Atsakyti
LABAS,GAL KAS DIRBA VOKIETIJOJE IR GALI PATARTI KAIP TEN RASTI DARBA, DOMINA SENUKU PREZIURA, GIRDEJAU KAD TEN DIRBA PO 3 MEN.VOKIECIU KALBOS BEVEIK NE MOKU, BET DABAR MOKAUSI,GERAI SEKASI,MANAU KAD SUPRASCIAU KA SENUKAI NORI
Atsakyti
QUOTE(Alinacka1980 @ 2012 07 06, 11:08)
nuo ko man pradeti net nezinau. kalbos nemoku.

lotuliukas.gif manau apie tokius dalykus reikėjo pagalvot prieš išvažiuojant..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 13, 21:57)
Dar papildysiu.
kartais perziurineju skelbimus *infected*, ten daznai skelbiasi liet.firmos, kurios idarbina DE. Pagrinde siuloma alga 1000-1300 euru. Reta kuri siulo nuo 950e. Taigi, pasiulymas dirbt uz 600e/men yra tikrai labai mazai.
Tik va, kiek tiesos tuose skelbimuose  unsure.gif

kai tu priziuri senjorus tu gyveni pas juos, valgai ju saskaita ir tt todel tikrai nieks nemokes daugiau 800-900 E.
jei mokat kalba, esat baigus slaugos kursus ar turit medicinini issilavinima galit siust gyvenimo aprasyma i seneliu prieziuros namus (mano pazystama taip dare, ji medike ir rado darba) bet tada jus turit pati ieskotis busto, moket jo nuoma, iki darbo kelia pati apsomoket (tai nemazai kainuoja), maista ir visa kt, tada uzdirbsit tuos 1000-1300E , bet is ju liks susimokejus viska apie 600-800 E jei labai taupysit ir jei kaime kokiam nuomuosites kambari kuris kainuoja apie 250-350 E ( dar reiks uzstata susimoket...)
jei emigruot nesiruosiat vaziuokit dirbt pirmu variantu...
jei cia likt tada aisku savo busto ieskot su perspektyva, kad veliau ir 2000E ir daugiau kas men turesi, bet ne iskart viskas 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(nujo @ 2012 06 30, 19:14)
pati pagalvok,juk ne viena nori vaziuot, o su sunum.dirbti uz minimuma ty 400 eur. g.gif  neisgyventum viena, o cia dviese. bustas kapeiku nekainuoja,be to reikia inest uzstata uz 3 men.,toliau reikia irodymu kiek uzdirbi,....as tau saziningai sakau,svetimi nepazistami tave tik apgaut gali, o ne vedziot uz rankeles. doh.gif taip,yra cia be kalbos atvykusiu,bet kad tu zinotum kiek jos kentejo del to,tai  doh.gif nzn,sistema lt ir de labai skiriasi. be to ,kaip tu susitvarkysi su vaiko mokslais cia g.gif

nenuteikinekit zmoniu pesimistiskai. 4u.gif yra daug geru zmoniu, kurie padeda, jei tu pats esi svarus ir pozytivus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 09 lapkričio 2012 - 21:39
QUOTE(Savannaa @ 2012 11 09, 21:32)

nenuteikinekit zmoniu pesimistiskai.  4u.gif  yra daug geru zmoniu, kurie padeda, jei tu pats esi svarus ir pozytivus  biggrin.gif

Cia gal ne i tema.Bet noreciau visas isvykusias ir dar besiruosiancias isvykti gyventi ir dirbti i DE uzsukti i Vokietijos lietuviu tema arba ten,kur yra diskutuojama apie socialini gyvenima,tam,kad nors is salies susipazintumete i kokia sali ruosiates atvaziuoti,salia kokiu zmoniu ruosiates gyventi.
Atsakyti
Skaitineju forumus ir radau toki puslapi,gal kam pravers- http://www.darbaivok..._skelbimai.html
Atsakyti