Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mano mažasis murziukas"

QUOTE(l'eau @ 2012 06 11, 12:38)
pagooglinkit bigsmile.gif

googlas yra gana prastas šaltinis mokantis rašyt be klaidų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 11, 13:38)
pagooglinkit bigsmile.gif

Pabandžiau, manęs paklausę: "Galbūt jūs norėjote ieškoti: vizualiai?" smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 06 11, 14:12-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 06 11, 14:12)
googlas yra gana prastas šaltinis mokantis rašyt be klaidų...  ax.gif

na na, parašinėkit dar ką nors jei niekada nesate padariusi klaidos rašydama ir dėl do taip užsiciklinot ties viena raide bigsmile.gif
Atsakyti
Mano balsai:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2012 06 11, 14:30)
na na, parašinėkit dar ką nors jei niekada nesate padariusi klaidos rašydama ir dėl do taip užsiciklinot ties viena raide bigsmile.gif

Ei! Bet juk pati pasiūlei! biggrin.gif Aišku esam padariusios ir ne vieną, tik tu labai daug dėmesio reikalauji, tai ir tavo klaidos visiems akis bado smile.gif
Atsakyti
Mano balsai, issirinkau lengvai, nes nera beveik konkursiniu murziuku. ax.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Atsakyti
liute kokie vienareiksmiskai vienodi balsai bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pabalsavau ir as, mano balsai visai kitoms foto teko, nes tiesiog norejau vaiko veida matyti, o ne tik pedutes 4u.gif Murzinos pedutes, mano nuomone, dar nesuteikia teises murziumi vadintis biggrin.gif O ypac tik smeletos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2012 06 11, 16:10)
: Murzinos pedutes, mano nuomone, dar nesuteikia teises murziumi vadintis biggrin.gif O ypac tik smeletos 4u.gif

Tai del sitos prezasties vienas smeliuotas kojas ismeciau ir prabalsavau kur veidukas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2012 06 11, 15:10)
pabalsavau ir as, mano balsai visai kitoms foto teko, nes tiesiog norejau vaiko

o man nesvarbu, ar veidai ar kojos,svarbu,kad foto butu graziai pateikta wub.gif
o dauguma veidu yra man neestetiski... nors kur parasyta,kad tik murzini veidai suteikia teise murzium vadintis biggrin.gif

kolkas mano favoritas burbuliukas begantis prie juros wub.gif wub.gif veido nesimato,bet foto superine ,verta nugaleti..
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2012 06 11, 16:10)
Murzinos pedutes, mano nuomone, dar nesuteikia teises murziumi vadintis biggrin.gif O ypac tik smeletos 4u.gif

user posted image-user posted image
gal ir negrazu isskirt, bet cia tas smeliukas ir man nesukelia jokiu asociaciju su murzinumu, bet kiekvienas gi renkas ir ziuri per savo prizme 4u.gif
Beja nuotraukos labai abi grazios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 11 birželio 2012 - 18:18
QUOTE(l'eau @ 2012 06 11, 13:30)

Ne, na kodėl... buvo ir antra klaida visai šalia, ten kur "pritemt", bet pasistengiau būti taktiška ir susilaikiau. blush2.gif
Darau darau ir aš tų klaidų, bet googlu išsisukinėt nesugalvočiau, užtat ir burzgiu dėl išradingumo stokos... ax.gif

QUOTE(Labruscum @ 2012 06 11, 13:32)
ir tavo klaidos visiems akis bado smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 birželio 2012 - 18:41
user posted image

user posted image

user posted image

Mano balsai, labai patiko 4u.gif 4u.gif

šitoj vaikui laimės buvo, manau, kad leido tiek thumbup.gif
user posted image
Atsakyti