Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mano mažasis murziukas"

QUOTE(l'eau @ 2012 06 05, 08:50)
jei bandyčiau 'autoretetingai kalbėt' neįvardinčiau to kaip savo asmeninės patirties kuri beje sutampa su teorija kad vaikas spalvas skirti išmoksta nuo dvejų iki penkių metų. šitas man pasirodė maždaug keturių-penkių metų užtat pavadinime jokio šmaikštumo ar kas ten turėjo būti neįskaičiau rolleyes.gif

nu..gal iča vaiko liaupsusas,gal dar kas ir pan. pvz mano brolis,būdamas gal kokių 4 metų pagavo drugelį ir kad užriko-mamam,lakštingaką pagavau smile.gif nu žinojo jis kas tas drugelis ir kas ta lakštigala,ale tada va taip susisakė smile.gif todėl,tas aš visas mėlynas-gal užkrito vaikui žodis ar dar ką wink.gif jei jau, tamstyte, turi tiek asmeninės patirties,tai turi suprast kaip ten tiems vaikams žodžiai susipina,akip beje ir suaugusiems smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 06 05, 09:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 06 05, 09:27)
o kur įvardinot?  g.gif

[quote=l'eau,2012 06 04, 19:23]
bent nė vieno maždaug nuo tokio amžiaus neteko pažinot neskiriančio. užtai ir nesupratau ar čia a la šmaikštus pavadinimas ar bandoma užsiminti kad vaikas turi bėdų su spalvų skyrimu ar nepamatė mama kad ne tą spalvą užrašė g.gif i/quote]
Atsakyti
[quote=l'eau,2012 06 05, 11:47]
[quote=l'eau,2012 06 04, 19:23]
bent nė vieno maždaug nuo tokio amžiaus neteko pažinot neskiriančio. užtai ir nesupratau ar čia a la šmaikštus pavadinimas ar bandoma užsiminti kad vaikas turi bėdų su spalvų skyrimu ar nepamatė mama kad ne tą spalvą užrašė g.gif i/quote]
[/quote]
Jei pas tamsta su suvokimu prastai, tai prie ko čia vaikas ar mama? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 05 birželio 2012 - 12:44
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 06 01, 15:45)
Taip, ir dar itrindavo i kilima doh.gif  Nuo to karto nebenaudojam, daug valymo paskui labai.

doh.gif jo ir is plauku isplauti doh.gif sampuno buteliuko reikia biggrin.gif

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 06 04, 17:39)

del nuotraukos- vaikai daznai maiso spalvas- todel ir sako,kad melynas biggrin.gif

drinks_cheers.gif mums siuo metu viskas zalia biggrin.gif
QUOTE(l'eau @ 2012 06 05, 07:50)
jei bandyčiau 'autoretetingai kalbėt' neįvardinčiau to kaip savo asmeninės patirties kuri beje sutampa su teorija kad vaikas spalvas skirti išmoksta nuo dvejų iki penkių metų. šitas man pasirodė maždaug keturių-penkių metų užtat pavadinime jokio šmaikštumo ar kas ten turėjo būti neįskaičiau rolleyes.gif

man vaikas toje foto 2-3m atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 06 05, 13:18)
man vaikas toje foto 2-3m atrodo ax.gif

man irgi apie 2...
Ir siaip, cia ne vaiku/mamu sugebejimu aptarimui skirta tema. Jaunoji mamyte galetu eiti pasiskaitineti i bendraamzius ir ten diskutuoti, kas, ka ir keleriu metu sugeba. Nors pastebejau, kad paprastai taip ir reiskiasi vaiku neturincios mamos, arba tos, kuriu dar tik guli/valgo/kakoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 05 birželio 2012 - 19:41
QUOTE(Almuka @ 2012 06 05, 19:39)
man irgi apie 2...
Ir siaip, cia ne vaiku/mamu sugebejimu aptarimui skirta tema. Jaunoji mamyte galetu eiti pasiskaitineti i bendraamzius ir ten diskutuoti, kas, ka ir keleriu metu sugeba. Nors pastebejau, kad paprastai taip ir reiskiasi vaiku neturincios mamos, arba tos, kuriu dar tik guli/valgo/kakoja...

Vaiku neturincios turbut dar ne mamos biggrin.gif O siaip tai labai sutinku ka paraset drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2012 06 05, 19:46)
Vaiku neturincios turbut dar ne mamos biggrin.gif  O siaip tai labai sutinku ka paraset drinks_cheers.gif

oi, nusisnekejau, pasitaiko blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 06 04, 16:39)
del nuotraukos- vaikai daznai maiso spalvas- todel ir sako,kad melynas biggrin.gif

Na, pas musu dvimete irgi siuo metu viskas melyna ax.gif nors spalvas visada pasakom prie kiekvieno daikto ar dalyko. smile.gif
Atsakyti
O as sutinku kad tikrai ne visas reiketu deti nuotraukas cia, kiekvienai mami savo vaikas pats graziausias, ir issiterliojes burokeliais iki ausu pats mieliausias o man asmeniskai net nesinori tokios foto atidaryt ir paziuret tad ir konkursas viena akim greit permeti nuotraukas , o 60% isiterliojusiu isties negraziai maistu ax.gif
taip pat nedeciau ir tokiu nuotraukeliu, nuogi vaikuciai... mergytes jau pernelyg dideles kad butu fotografuojamos tokios nuogos, gali nuziureti ne tie kam reikia...
user posted image
Atsakyti
O man asmeniskai ir maistu issiterlioje, kai kurie labai linksmai ir smagiai atrodo. Koks skirtumas kuo, svarbu, kad foto gera butu tongue.gif
Va sita man tooookia juokinga, super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2012 06 08, 15:39)
O man asmeniskai ir maistu issiterlioje, kai kurie labai linksmai ir smagiai atrodo. Koks skirtumas kuo, svarbu, kad foto gera butu tongue.gif
Va sita man tooookia juokinga, super lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Kol kas vienareiksminska mano favorite wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti