Aš pernai pirmą kartą sodinau tulpes, visokių, įvariausių svogūnėlių turėjau. Jungiuosi į tulpių mylėtojų gretas, tikiuosi, kad neišskins praeiviai, kad galėsime pasigrožėti žiedais.
Kiekvieną rytą patikrinu, ar neišlindo dar koks daigelis
Sveikos
prisimenat, kai čia prieš kelis mėn, bėdavojaus, ar nenušals mano tulpanos sausio mėn išlindę, tai viskas gerai joms kaip džiugu, dabar jau suaugo nemažai, jau ir pirmas raudonas žiedelis yra tik kad kotelis labai trumpas, vos matos, nežinau kaip ji ten taip pražydo. kai pražys daugiau tai reiks ir įamžinti.
prisimenat, kai čia prieš kelis mėn, bėdavojaus, ar nenušals mano tulpanos sausio mėn išlindę, tai viskas gerai joms kaip džiugu, dabar jau suaugo nemažai, jau ir pirmas raudonas žiedelis yra tik kad kotelis labai trumpas, vos matos, nežinau kaip ji ten taip pražydo. kai pražys daugiau tai reiks ir įamžinti.
QUOTE(grange @ 2013 04 08, 20:55)
Sveikos
gal rūšis tokia trumpakočių?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 08, 18:55)
gal rūšis tokia trumpakočių?
kad velnias žino, pirkau du maišiukus, miksas spalvotų visokių, kad nerašė lygtais kad trumpos, kitos tai normaliai auga, o gal pamaišytų buvo nu bet kad ten visai vos ne iš žemių tas žiedas, kai čia sušilo kelios dienos,tai gal nespėjo išaugt, o jau pražyo.. nu žiūrėsiu kaip čia bus toliau
QUOTE(grange @ 2013 04 08, 21:27)
kad velnias žino, pirkau du maišiukus, miksas spalvotų visokių, kad nerašė lygtais kad trumpos, kitos tai normaliai auga, o gal pamaišytų buvo nu bet kad ten visai vos ne iš žemių tas žiedas, kai čia sušilo kelios dienos,tai gal nespėjo išaugt, o jau pražyo.. nu žiūrėsiu kaip čia bus toliau
is interneto:
http://www.banga.lt/...44170e44852.jpg
https://encrypted-tb...Q7ZYH9xMxZxK-tA
aha, geras, nedaėjo dar pagoolint va atrodė kaip ta pirmoji raudona tik dar trumpesnis, nu bet gal dar užaugs
Tulpės ne tos gėlės, kurios bijo šalnų
QUOTE(jediara @ 2013 04 09, 12:54)
Tulpės ne tos gėlės, kurios bijo šalnų
taip, bet minus 17 tai siek tiek daugiau nei salna
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 08, 20:29)
Oje, kokios idomios grazios tulpes
Man patinka netradicines, kuo idomesne tuo geriau.
Tai ka, pavasaris ateina lauksim pirmu ziedu. As turiu kelias rusis pasisodinus, tai jau laukiu
Kai suzydes dalinsimes foto
as planuoju imti kastuva ir kasti sniega, nes kitaip zydes birzeli
QUOTE(Nulika @ 2013 04 11, 15:14)
as planuoju imti kastuva ir kasti sniega, nes kitaip zydes birzeli
as irgi panasiai planuoju tik nuo svogunu
Manosios ir taip gražiai išlindo, kaip susodinau į tuos krepšiukus po 5 ,rodos, tokiais ratukais ir sudygo