Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(mumrikas @ 2013 03 23, 22:58)
Tikrai labai keista - tulpės visiškai nebijo šalčio ir niekad joms niekas nėra atsitikę prie jokio šalčio schmoll.gif

O kaip atrodo tos nušalę viršūnės, kodėl sprendžiate, kad taip atsitiko ?

manau,kad nusalo, nes pajuodo islindusios is zemes virsuneles....

niekada taip ner buve. nors dar man ir nebuvo, kad jom islindus lauke naktim iki -15 saltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 24, 00:02)
manau,kad nusalo, nes pajuodo islindusios is zemes virsuneles....

niekada taip ner buve. nors dar man ir nebuvo, kad jom islindus lauke naktim iki -15 saltu g.gif

Pas mane ne kartą tulpės "nosis" iškišo net rudenį ir nieko - peržiemojo ir kai minus trisdešimt buvo mirksiukas.gif

Kiek teko domėtis tulpių lapai šalčių nebijo, o vat smarkiai atšalus lendant žiedams žiedai gali ir nušalt mirksiukas.gif Aišku, kaip ir visose taisyklėse, būna išimčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 23, 23:18)
Pas mane ne kartą tulpės "nosis" iškišo net rudenį ir nieko - peržiemojo ir kai minus trisdešimt buvo mirksiukas.gif

Kiek teko domėtis tulpių lapai šalčių nebijo, o vat smarkiai atšalus lendant žiedams žiedai gali ir nušalt mirksiukas.gif Aišku, kaip ir visose taisyklėse, būna išimčių 4u.gif

tai va, ir as viliuosi, kad atsilus sekmingai leis apatinius lapus ir sulauksiu ziedu.
nors tai ka pamaciau dabar siek tiek sukele nerimo doh.gif
Atsakyti
žinok pas mane ir buvo pajuodusios, jau buvau nurašius, kad amen joms. nes ta temperatūra šokinėjo, tai 15-16 tai minusinė ir iki 10-12 min pavarė po šilumos, ir dar sniegas. bet dabar atrodo nieko, priaugusių atrodo daugiau, nei kad sodinau, matyt išsišakojo.

bus gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Reiškia bus joms viskas gerai - sulauksim žiedų, gal jau tie šalčiai baigsis kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Tik nutirpo sniegas ir kiek daug išdygusių tulpių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 06, 18:02)
Tik nutirpo sniegas ir kiek daug išdygusių tulpių thumbup.gif

Pas mane taip pat thumbup.gif . Kaip smagu, parvažiavau tokia laiminga ax.gif , o šilta, o gera smile.gif Tik kurmio palikti kauburėliai nuotaiką gadino doh.gif . Įkišom tą garso signalą kurmiams, gal pabėgs tongue.gif

Taip laukiu žiedų jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 06, 17:39)

Taip laukiu žiedų jau  blush2.gif

Oi ir as laukiu. Apejau siandien savo gelynus - tulpes jau nosis iskisusios. O taip pergyvenau, kad bus issalusios.

Flioksai, viendienes, melsves, net vilkdagiai jau gyvybe rodo bigsmile.gif Gal tikrai tas pavasaris ne uz kalnu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 06, 19:57)
Gal tikrai tas pavasaris ne uz kalnu  bigsmile.gif

Tikrai ne už kalnų thumbup.gif , jau kai tiek moterų dūsauja kas rytą laukdamos nei vienas vyras neatlaikys, atlėks ir dar kaip mirksiukas.gif

Mano tulpių nosys ir pajuodusios lotuliukas.gif , bet manau žydės, ką doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 06, 19:12)

Mano tulpių nosys ir  pajuodusios  lotuliukas.gif , bet manau žydės, ką  doh.gif

Gal nuo dumu is kamino apruko... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 06, 20:37)
Gal nuo dumu is kamino apruko...  biggrin.gif

Nea, nėr dūmų pas mus smile.gif čia pavasaris nubučiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 06, 21:12)

Mano tulpių nosys ir  pajuodusios  lotuliukas.gif , bet manau žydės, ką  doh.gif

Nieko joms neatsitiks, aišku, kad žydės smile.gif
Atsakyti