sveikutės,
nespėjau pasodinti padovanotų man tulpių sode, tai susodinau į vazoną ir palikau pradžioje balkone, o kai atšalo parsinešiau namo.
Pamiršau, nelaisčiau, prisiminusi ir pamačiusi kad sudygę palaisčiau, vėl pamiršau, o šiandien prisiminusi radau 30 cm aukščio sukrovusias žiedus, blyškokus tiesa, bet ryt poryt turėtų išsiskleisti. Ot nelepus augalas, tikrai nustebau
kaip smagu.jos megsta saltai, nes, nes as kazkuriais metais laikiau kambaryje, tai sudziuvo ziedeliai
Kaimynė sakė, kad įsisuko kurmis į mūsų sodą ir daržą . Sakė turėsit visą žolę iš naujo sėti . Na ir mano tulpėm bus amen jei taip, nes tiek buvau prisodinusi rūšių , bus iškėlęs visus svogūnus parazitas
QUOTE(Juračiuks @ 2013 01 17, 11:49)
Kaimynė sakė, kad įsisuko kurmis į mūsų sodą ir daržą . Sakė turėsit visą žolę iš naujo sėti . Na ir mano tulpėm bus amen jei taip, nes tiek buvau prisodinusi rūšių , bus iškėlęs visus svogūnus parazitas
Labai gaila, užjaučiu , kurmis tikrai padaro daug blogybių
QUOTE(jediara @ 2013 01 17, 10:51)
Labai gaila, užjaučiu , kurmis tikrai padaro daug blogybių
Ačiū už užuojautą . Taip, vakar buvom nurūkę pažiūrėti - sniego daug, bet matosi visur kauburėliai , na, laukti tenka to laiko kai nutirps sniegelis.Matysim tada tikrą nuostolį. Klausimas kaip jis ten įlindo ir kaip jį dabar reiks pagaut Aplink visą sklypą esam įkasę šiferį, tai per kur jis rupūčkė įlindo?
o ka daryt jei rudeni pamirsau (netureju galimybes) susodinti tulpiu svoguniuku i zeme. ar galima dar pavasari susodinti ? ar laukti rudens?
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 10, 11:00)
o ka daryt jei rudeni pamirsau (netureju galimybes) susodinti tulpiu svoguniuku i zeme. ar galima dar pavasari susodinti ? ar laukti rudens?
Sveiki, sodinčiau kuo greičiau į žemę. Jei nedaug, ir gyvenat Lt, tai dar įšalas, lauke nepasodinsit, tad sodinčiau į indus ir statyčiau į balkoną, kai tik išeis įšalas, persodinčiau į nuolatinę vietą., na o jei daug- sodinčiau, kai tik išeis įšalas. Žydės kiek vėliau.
Užbėriau ant tulpių ir krokų dar truputį durpių, nes kokie šalčiai, o tos gražuolės jaučia pavasarį -kiša nosis ir viskas. Bet, kas naktimis tokie šalčiai - braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 18:59)
Užbėriau ant tulpių ir krokų dar truputį durpių, nes kokie šalčiai, o tos gražuolės jaučia pavasarį -kiša nosis ir viskas. Bet, kas naktimis tokie šalčiai - braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.
Ir pas mane jau išlindę, bet net dėmesio nekreipiu, nieko joms neatsitiks
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 18:59)
- braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.
Aš ir tą patį pagalvojau šiandien pamačiusi savo braškes. O ir tulpės, ir narcizai, kur nebėr sniego, bando jau lįsti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 23, 23:50)
mano tulpiu virsuneles nusalo
Tikrai labai keista - tulpės visiškai nebijo šalčio ir niekad joms niekas nėra atsitikę prie jokio šalčio
O kaip atrodo tos nušalę viršūnės, kodėl sprendžiate, kad taip atsitiko ?