Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

sveikutės,
nespėjau pasodinti padovanotų man tulpių sode, tai susodinau į vazoną ir palikau pradžioje balkone, o kai atšalo parsinešiau namo.
Pamiršau, nelaisčiau, prisiminusi ir pamačiusi kad sudygę palaisčiau, vėl pamiršau, o šiandien prisiminusi radau 30 cm aukščio sukrovusias žiedus, blyškokus tiesa, bet ryt poryt turėtų išsiskleisti. Ot nelepus augalas, tikrai nustebau ax.gif
Atsakyti
kaip smagu.jos megsta saltai, nes, nes as kazkuriais metais laikiau kambaryje, tai sudziuvo ziedeliai
Atsakyti
Kaimynė sakė, kad įsisuko kurmis į mūsų sodą ir daržą verysad.gif . Sakė turėsit visą žolę iš naujo sėti doh.gif . Na ir mano tulpėm bus amen jei taip, nes tiek buvau prisodinusi rūšių doh.gif , bus iškėlęs visus svogūnus parazitas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 17 sausio 2013 - 09:49
QUOTE(Juračiuks @ 2013 01 17, 11:49)
Kaimynė sakė, kad įsisuko kurmis į mūsų sodą ir daržą  verysad.gif . Sakė turėsit visą žolę iš naujo sėti  doh.gif . Na ir mano tulpėm bus amen jei taip, nes tiek buvau prisodinusi rūšių  doh.gif , bus iškėlęs visus svogūnus parazitas  verysad.gif

Labai gaila, užjaučiu verysad.gif , kurmis tikrai padaro daug blogybių gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 17, 10:51)
Labai gaila, užjaučiu verysad.gif , kurmis tikrai padaro daug blogybių  gun_bandana.gif

Ačiū už užuojautą 4u.gif . Taip, vakar buvom nurūkę pažiūrėti - sniego daug, bet matosi visur kauburėliai doh.gif , na, laukti tenka to laiko kai nutirps sniegelis.Matysim tada tikrą nuostolį. Klausimas kaip jis ten įlindo ir kaip jį dabar reiks pagaut doh.gif Aplink visą sklypą esam įkasę šiferį, tai per kur jis rupūčkė įlindo?
Atsakyti
o ka daryt jei rudeni pamirsau (netureju galimybes) susodinti tulpiu svoguniuku i zeme. ar galima dar pavasari susodinti ? ar laukti rudens?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 03 10, 11:00)
o ka daryt jei rudeni pamirsau  (netureju galimybes) susodinti tulpiu svoguniuku i zeme. ar galima dar pavasari susodinti ? ar laukti rudens?

Sveiki, sodinčiau kuo greičiau į žemę. Jei nedaug, ir gyvenat Lt, tai dar įšalas, lauke nepasodinsit, tad sodinčiau į indus ir statyčiau į balkoną, kai tik išeis įšalas, persodinčiau į nuolatinę vietą., na o jei daug- sodinčiau, kai tik išeis įšalas. Žydės kiek vėliau.
Atsakyti
Užbėriau ant tulpių ir krokų dar truputį durpių, nes kokie šalčiai, o tos gražuolės jaučia pavasarį -kiša nosis ir viskas. Bet, kas naktimis tokie šalčiai - braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 18:59)
Užbėriau ant tulpių ir krokų dar truputį durpių, nes kokie šalčiai, o tos gražuolės jaučia pavasarį -kiša nosis ir viskas. Bet, kas naktimis tokie šalčiai - braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.

Ir pas mane jau išlindę, bet net dėmesio nekreipiu, nieko joms neatsitiks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 18:59)
- braškių lapai , kurie buvo jau išlindę ir nušalė, kaži ar nebus joms kaput.

doh.gif Aš ir tą patį pagalvojau šiandien pamačiusi savo braškes. O ir tulpės, ir narcizai, kur nebėr sniego, bando jau lįsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 23 kovo 2013 - 21:01

mano tulpiu virsuneles nusalo verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 23, 23:50)
mano tulpiu virsuneles nusalo  verysad.gif  verysad.gif

Tikrai labai keista - tulpės visiškai nebijo šalčio ir niekad joms niekas nėra atsitikę prie jokio šalčio schmoll.gif

O kaip atrodo tos nušalę viršūnės, kodėl sprendžiate, kad taip atsitiko ?
Atsakyti