Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Eveliūkštė @ 2014 05 11, 09:48)
Noriu ir aš patarimo, rudenį persodinau tulpes, nes kelis metus nebuvau persodinusi. Šiemet dalis tulpių išleido lapus, bet nežydėjo. Įdomu kodėl, o tokių gražių buvo spalvų.

Kaip suprasti 'persodinau', ar vasara iskaset, isdziovinot sutvarket ir tinkamai sandeliavot iki rudens ir rudeni pasodinot pagal taisykles? Tokiu atveju turejo zydet ir dziugint jus. Pas mane zydejo net tos , kurios buvo mazos ir istraukiau is zoliu vasara perkasinedama po medziais.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 05 03, 17:15)
Grazuoles pilnavidures.
O kas per geles salia raktazoliu?( ozeksnis ar zieme?)

Ožekšnis.

user posted image
Estella Rijnveld

Atvėso orai, bet tulpės nuo to tik ilgiau žydi wub.gif . Praeitą vėlyvą ir staigiai atšilusį pavasarį nespėjau jomis pasidžiaugti: vieną dieną skleidžiasi, kitą - jau meta žiedlapius verysad.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(v.vileva @ 2014 05 12, 21:57)

Estella Rijnveld

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
wub.gif uch kip gražu,pas mane šiemet daug nežinomų ir nesitikėtų žydi wub.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 13, 11:00)
wub.gif uch kip gražu,pas mane šiemet daug nežinomų ir nesitikėtų žydi  wub.gif

Gražios wub.gif Tačiau jei nesodinote dryžuotų, o dabar tokių "atsirado" - labai panašu į virusą, kuris gali užkrėsti kitas tulpes g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Mano grazuoles smile.gif
Atsakyti
vaje merginos kokius jus grozius auginant wub.gif
Atsakyti
O pas mane vis dėl to prastos šiemet tulpės, kurias persodinau, tai iš viso labai mažai žydėjo... ir lapai tik po du ir tie nususę... o tos kurios liko nepersodintos tai dabar žydi super... Išvada tokia: be sniego žiema padarė savo, nes rudenį kai buvo šilta jos buvo pradėję sprogti... vadinasi paskui pašalo... Dabar ravėdama mačiau kad dauguma svogūnėlių išlipę į paviršių. Beveik ne po žemėmis, vadinasi per šilta žiema buvo, nes pasodintos tikrai giliai buvo... Situacija ir su narcizais tokia pati.
Tik nežinau ką reikės dabar daryt su jom, ar vis dėl to vėl visas iškasti, išdžiovinti ir rudenį per naują sodinti, ar tiesiog yra tokia galimybė papildomai užpilti geros žemės apie nors 10 cm į viršų, gal kitiems metams sustiprės???
Atsakyti
pas mane jau mazai zydinciu liks, kazkaip kai dejo siluma, tai visos ir prazydo vos ne vienu metu, dabar liko Pjero, kelios daugiaziedes ir Sirles. Galvoju, kad tik butu tulpiu savaites pabaigoje, o tai reiks gimtadieniui puokstes.
Atsakyti
paskutines tulpes:
Del Pjero
user posted image
labai panasi sirle:
user posted image
daugiaziedes:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Elegance:
user posted image

Papildyta:
balta velyvoji :
user posted image
Happy generation:
user posted image
paskutine pilnavidure:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, kur sandeliuojate daugiaziedes, nes kazkur esu viena kimimi skaiciusi, jog josm reikalinga plius 20 siluma iki rudens blush2.gif
Atsakyti
Tai kad vasara ir taip silta, sandeliuoju su visomis. Beje, tik labai mazi vaikeliai prazydo su vienu ziedu, o normalus kaip priklauso su daug, nors visos tulpes jau daugiau ne pirmi metai.
Atsakyti