Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(rslaima @ 2014 04 30, 19:32)
Vienas is privalumu auginimo darze, gali kiek nori skinti tulpiu ir negaila.

Gražuolės wub.gif
Atsakyti
Papūginė smile.gif

user posted image
Atsakyti
Laba
labai gražios jūsų tulpės, kaip ir kiti augalai kitose temose thumbup.gif
Rudenį buvau pasodinusi tulpes į vazoną, buvo atvirame balkone, maniau pasigrožėsiu pavasarį, bet 2 tik pralindusios nunyko, o kitos užaugino lapus ir sustojo. Pažiūrėjau viduje matėsi sudžiūvę žiedeliai. Kas galėjo netikti? g.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas rudeni svogunelius dovanos ar pardavines? smile.gif
Atsakyti
LIBRETTO PARROT user posted image
Papildyta:
FULL HOUSE user posted image dar keisis spalva itariu, bus raudonesne
Papildyta:
serksnotojiuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Linyt @ 2014 05 02, 18:26)
Laba
labai gražios jūsų tulpės,  kaip ir kiti augalai kitose temose  thumbup.gif
Rudenį buvau pasodinusi tulpes į vazoną, buvo atvirame balkone, maniau pasigrožėsiu pavasarį, bet 2 tik pralindusios nunyko, o kitos užaugino lapus ir sustojo. Pažiūrėjau viduje matėsi sudžiūvę žiedeliai. Kas galėjo netikti?  g.gif

manau jos susalo balkone sad.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2014 05 01, 14:07]
Papūginė smile.gif

labai grazi, ir as uzsimaniau margos tokios, reiks rudeni pasizvalgyti kazko panasaus
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Tulpė 'Pink Star'

user posted image
Tulpė 'Mascotte'
Atsakyti
Grazuoles pilnavidures.
O kas per geles salia raktazoliu?( ozeksnis ar zieme?)
Atsakyti
naktine fotosesija : user posted image
user posted image
user posted image
puokste Stasei:
user posted image
Atsakyti
ir dar viena siandienine puokste anukelei:
user posted image
Atsakyti
Noriu ir aš patarimo, rudenį persodinau tulpes, nes kelis metus nebuvau persodinusi. Šiemet dalis tulpių išleido lapus, bet nežydėjo. Įdomu kodėl, o tokių gražių buvo spalvų.
Atsakyti
tikrai idomu, kodel. As pati daznai kasu tulpes, daugiausiai du metus buvo, tai zydi net mazi vaikiukai.Tik ziedai mazesni ir koteliai trumpesni. Vienas kitas tulpiu vaikiukas neprazydo. Siaip pas mane maza auginimo patirtis, tik sesti metai.Tai labai mazas laikas. Tik pastebejau, kad po besnieges ziemos tulpes prastesnes.Ziedai mazesni ir kotai trumpesni net naujai isigytu tulpiu. Pastebejau, kad pas sese kieme tulpes aukstesnes, bet ten daugiau pavesio yra.
Papildyta:
O siaip ir pas ja graziausiai atrode tos senovines raudonos tulpes.As ju neturiu, tai negaliu pasakyti kokios jos pas mane butu.
Atsakyti