Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

MONAMI, kokia lysvė 4u.gif matyt, naujas sodinai. O margumas, manau, normalus, nebent turėjo būti vienspalvės
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 04 28, 22:51)
MONAMI, kokia lysvė  4u.gif matyt, naujas sodinai. O margumas, manau, normalus, nebent turėjo būti vienspalvės

pernai gavau daug sumaišytų visokių, tai pražydusias pernai atrinkau,o kitos nežydėjo liko šiems metams,bet šiemet kai nužydės skirstysiu pagal spalvas,ryt reiks kažkaip susiraišiot spalvotus siūlus biggrin.gif
Atsakyti
*MONAMI* gražiai sultingai nuaugusios tulpės thumbup.gif
Tos kur daug iš vieno stiebo, tai gausiažiedės. Tik dar neaišku kokia bus spalva. Pas mane buvo rožinės, bet pirmais ir antrais augimo metais buvo tikrai gausiažiedės. O dabar žydėjo tik po vieną žiedelį. Gaila nespėjau nufotografuoti-jau pradėjo vysti žiedynas.
Kiek pastebėjau geriausiai peržiemojo ir gausiausiai žydi senovinės raudonos. Tos tai išbandytas reikalas.
Atsakyti
koki grožiai wub.gif o žiūrėkit, aš pavasari persodinau tulpes nes ten išardyti reikėjo gėlyną, tai buvo kaip sakot tik lapukai, nežydėjo vakar neiškentus nupjausčiau tuos lapukus, tai kita pavasari žydės?
Atsakyti
rodau savo grazuole user posted image
Atsakyti
Sveikites.... Mano lysvelė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2014 04 29, 09:08)
Sveikites.... Mano lysvelė...

wub.gif Yra kur akis paganyti wub.gif

O kai nužydi tulpės, kokias gėlytes tada kišate šalia tulpių?

Esu girdėjus, kad krepšeliuose susodintas nužydėjusias svogūnines gėles su visu krepšeliu iškelia į kitą atokesnę vietą, o vietoje jų sukiša kokias nors vasarines. Mintis man visai patiko, tik ar toks kilojimas nepakenkia svogūnėliams?
Atsakyti
Ž.J. thumbup.gif įspūdinga lysvelė ir pasiskinti yra ką.
Atsakyti
Sveikos smile.gif , noriu pasisodinti tulpiu ar nepervelus laikas ar dar spes isaugti man jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 04 30, 10:21)
Sveikos  smile.gif , noriu pasisodinti tulpiu ar nepervelus laikas ar dar spes isaugti man jos? g.gif

Tulpės, kaip ir kitos pavasarį žydinčios svogūninės gėlės, sodinamos rudenį. Tulpių sodinimui tinkamiausias yra pirmasis spalio dešimtadienis, šiek tiek laikas skiriasi pagal tulpių grupes, taip pat įtakoja oras.
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 29, 09:46)
koki grožiai  wub.gif  o žiūrėkit, aš pavasari persodinau tulpes nes ten išardyti reikėjo gėlyną, tai buvo kaip sakot tik lapukai, nežydėjo vakar neiškentus nupjausčiau tuos lapukus, tai kita pavasari žydės?

Ne faktas.Jei visus nupjovėt.Žinau žinau,kad negražu tie lapai,bet ,norint žiedų,reikia pakentėt ir bent du palikt,kol patys beveik nunyks ax.gif .
Atsakyti
Vienas is privalumu auginimo darze, gali kiek nori skinti tulpiu ir negaila. Maniskes papugines ir triumfo tulpes ruosiasi kelionei i svecius, bus dovana gimtadieniui :
user posted image
Papildyta:
user posted image
Maniskes papugines ir triumfo tulpes keliaus dovanu...
Papildyta:
Ups, susidvigubinau smile.gif Tai ta proga siek tiek is darzo :user posted image user posted image user posted image
Atsakyti