MONAMI, kokia lysvė matyt, naujas sodinai. O margumas, manau, normalus, nebent turėjo būti vienspalvės
QUOTE(vija zemaite @ 2014 04 28, 22:51)
MONAMI, kokia lysvė matyt, naujas sodinai. O margumas, manau, normalus, nebent turėjo būti vienspalvės
pernai gavau daug sumaišytų visokių, tai pražydusias pernai atrinkau,o kitos nežydėjo liko šiems metams,bet šiemet kai nužydės skirstysiu pagal spalvas,ryt reiks kažkaip susiraišiot spalvotus siūlus
*MONAMI* gražiai sultingai nuaugusios tulpės
Tos kur daug iš vieno stiebo, tai gausiažiedės. Tik dar neaišku kokia bus spalva. Pas mane buvo rožinės, bet pirmais ir antrais augimo metais buvo tikrai gausiažiedės. O dabar žydėjo tik po vieną žiedelį. Gaila nespėjau nufotografuoti-jau pradėjo vysti žiedynas.
Kiek pastebėjau geriausiai peržiemojo ir gausiausiai žydi senovinės raudonos. Tos tai išbandytas reikalas.
Tos kur daug iš vieno stiebo, tai gausiažiedės. Tik dar neaišku kokia bus spalva. Pas mane buvo rožinės, bet pirmais ir antrais augimo metais buvo tikrai gausiažiedės. O dabar žydėjo tik po vieną žiedelį. Gaila nespėjau nufotografuoti-jau pradėjo vysti žiedynas.
Kiek pastebėjau geriausiai peržiemojo ir gausiausiai žydi senovinės raudonos. Tos tai išbandytas reikalas.
koki grožiai o žiūrėkit, aš pavasari persodinau tulpes nes ten išardyti reikėjo gėlyną, tai buvo kaip sakot tik lapukai, nežydėjo vakar neiškentus nupjausčiau tuos lapukus, tai kita pavasari žydės?
QUOTE(Ž.J. @ 2014 04 29, 09:08)
Sveikites.... Mano lysvelė...
Yra kur akis paganyti
O kai nužydi tulpės, kokias gėlytes tada kišate šalia tulpių?
Esu girdėjus, kad krepšeliuose susodintas nužydėjusias svogūnines gėles su visu krepšeliu iškelia į kitą atokesnę vietą, o vietoje jų sukiša kokias nors vasarines. Mintis man visai patiko, tik ar toks kilojimas nepakenkia svogūnėliams?
Ž.J. įspūdinga lysvelė ir pasiskinti yra ką.
QUOTE(Jovitele78 @ 2014 04 30, 10:21)
Sveikos , noriu pasisodinti tulpiu ar nepervelus laikas ar dar spes isaugti man jos?
Tulpės, kaip ir kitos pavasarį žydinčios svogūninės gėlės, sodinamos rudenį. Tulpių sodinimui tinkamiausias yra pirmasis spalio dešimtadienis, šiek tiek laikas skiriasi pagal tulpių grupes, taip pat įtakoja oras.
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 29, 09:46)
koki grožiai o žiūrėkit, aš pavasari persodinau tulpes nes ten išardyti reikėjo gėlyną, tai buvo kaip sakot tik lapukai, nežydėjo vakar neiškentus nupjausčiau tuos lapukus, tai kita pavasari žydės?
Ne faktas.Jei visus nupjovėt.Žinau žinau,kad negražu tie lapai,bet ,norint žiedų,reikia pakentėt ir bent du palikt,kol patys beveik nunyks .