Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(jediara @ 2014 04 27, 20:35)

ar jūs dar kažką auginat, ar tik gėles? aš tokia nustekenta jaučiuosi po pomidorų, paprikų, pipirų, baklažanų daigų, kad šiemet jau jokių gėlių nesėjau namie. O tulpės kažkokios suvargusios, gal žiema nedėkinga buvo, besniegė. o gal tai, kad pernai visas persodinau, nes buvo jau keletą metų nekastos. kažin dėl ko nemažai tulpių beveik be kotukų, žiedukas prie žemės ir gana smulkus g.gif Gal dėl sniego nebuvimo viskas taip sausa pas mane, visą savaitgalį laisčiau ir tulpes, ir viendienes, ir lelijas, ir uogas, ir vaismedžius ir visas alyvas, ir spygliuočius, ir riešutmedžius ir apskritai viską, kiek sveikatos turėjau. Dirva sausa kaip vasarą per sausrą. keisti metai prasideda. g.gif
Atsakyti
Modeen, sausa ir pas mane, bet dar nieko nelaistau. Tulpes man vienos graziausiu pavasario geliu, todel jau penkti metai bandau vis ka nors naujo pasisodinti darze, o kad neistumtu darzoviu, svogunelius didesnius rudeni iskeliu i kitus namus, pas save pasilieku vaikiukus pasiaugint ir dar kokias kelias rusis naujas isigyju.Taip patenkinu savo smalsuma. Simet tulpes ir pas mane zemokos, bet tikiuos, kad dar ugteles. Vasara man labai reikia kardeliu, dar labai norisi leliju, bet darzas neguminis... Vis tik pagrindine dalis ir geriausia zeme darzovems tenka, o tulpes tuo geros, kad ju nereikia namuose daiginti, skirtingai nuo pomidoru. Pasodini rudeni, pasidziaugi pavasari, vasara ju vietoje sparaginiu pupeliu ar dar kokiu darzoviu antra derliu uzsiauginu... paprasta su jomis. Va su kardeliais tai vargstu..bet del ziedu verta.
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 27, 13:15)
Gal taip turejo buti? Jos perkeltos nuvysta turbut, paskui reikia nuimti tuos lapus, o pavasari isaugs grazi tulpyte g.gif

Jei dabar iškast sugalvojot,tai tikrai nuvys persodintos.Jei dar ir lapus nuimsit,tai tikrai kitąmet tik lapus turėsit,geriausiu atveju .Net jei ir nenuimsit lapų,palauksit kol patys nunyks,patys savaime,mažai tikėtina,kad žiedų bus kitąmet .Nebent Tarda,tos nieko nebijo.Ne laikas dabar tulpes kilnot ax.gif .Kirpkit žiedus,palikit 2-3 lapus ir sukandę dantis palaukit ,jei kitąmet norit žiedais džiaugtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 28, 02:35)
Jei dabar iškast sugalvojot,tai tikrai nuvys persodintos.Jei dar ir lapus nuimsit,tai tikrai kitąmet tik lapus turėsit,geriausiu atveju .Net jei ir nenuimsit lapų,palauksit kol patys nunyks,patys savaime,mažai tikėtina,kad žiedų bus kitąmet .Nebent Tarda,tos nieko nebijo.Ne laikas dabar tulpes kilnot  ax.gif .Kirpkit žiedus,palikit 2-3 lapus ir sukandę dantis palaukit ,jei kitąmet norit žiedais džiaugtis biggrin.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Bet pasirinkimo neturiu, turiu issikasti dabar, nes statom pastata toje vietoje verysad.gif Bus gerai ir lapai kita pavasari, kad tik tulpes visai nemirtu unsure.gif O ziedu sulauksim veliau biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 28, 09:09)
Aciu uz patarima 4u.gif Bet pasirinkimo neturiu, turiu issikasti dabar, nes statom pastata toje vietoje verysad.gif Bus gerai ir lapai kita pavasari, kad tik tulpes visai nemirtu unsure.gif O ziedu sulauksim veliau  biggrin.gif  irnesakyk.gif

jeigu su dideliu guzu iškasit tikrai nemirs,pernai pati sodinau jau žydinčias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 27, 23:30)
ar jūs dar kažką auginat, ar tik gėles? aš tokia nustekenta jaučiuosi po pomidorų, paprikų, pipirų, baklažanų daigų, kad šiemet jau jokių gėlių nesėjau namie. O tulpės kažkokios suvargusios, gal žiema nedėkinga buvo, besniegė. o gal tai, kad pernai visas persodinau, nes buvo jau keletą metų nekastos. kažin dėl ko nemažai tulpių beveik be kotukų, žiedukas prie žemės ir gana smulkus g.gif Gal dėl sniego nebuvimo viskas taip sausa pas mane, visą savaitgalį laisčiau ir tulpes, ir viendienes, ir lelijas, ir uogas, ir vaismedžius ir visas alyvas, ir spygliuočius, ir riešutmedžius ir apskritai viską, kiek sveikatos turėjau. Dirva sausa kaip vasarą per sausrą. keisti metai prasideda.  g.gif

Kaip ir dauguma - auginu daržoves, turiu šiltnamį, dirbu , bet.... labiausiai myliu gėles. Nelabai mane domina daržovių naujovės, svarbiausia, kad mažiausiomis pastangomis gaučiau gerą derlių ax.gif O su gėlėmis visiškai kitaip - norisi kuo daugiau ir įvairesnių. Širdžiai malonesnis vaizdas gėlių vazonėliai ant palangių, nei pomidorų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 28, 12:12)
jeigu su dideliu guzu iškasit tikrai nemirs,pernai pati sodinau jau žydinčias ax.gif

Super bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiruošiau savo šiųmetines nuskurdėles pafotkinti.

user posted imageuser posted image

Tai buvo ,,YELLOW SPIDER''-gražiausiai išsilaikiusi po šios žiemos. wub.gif

user posted image

ABU HASAN

user posted image

LINKSMOJI NAŠLĖ biggrin.gif

user posted image
user posted image

Kažkokios šerkšnotosios. g.gif

user posted image
user posted image

MIRANDA ir visokia ,,mišrainė'':

user posted image
user posted image

Papildyta:
O dabar pakonsultuokit kas esat tikri tulpių specai: ar šios tulpės, kurios savo margumu yra tikrai žavios, turi būti sunaikintos, nes užkrės kitas tulpes? Taip esu girdėjusi, bet ar tai tiesa? g.gif -MARGUTĖS blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
koks grožis wub.gif
aš dar savų niekaip nenufotkinau blush2.gif
aš irgi turiu tokių margučių ir stebūklų blink.gif 3-4 žiedai ant vieno koto g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 04 28, 18:32)
Prisiruošiau savo šiųmetines nuskurdėles pafotkinti.

Tai buvo ,,YELLOW SPIDER''-gražiausiai išsilaikiusi po šios žiemos. wub.gif

,,YELLOW SPIDER'' wub.gif labai įdomi tulpė, traukia akį ir ryškumu ir forma žiedlapių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pas mus žiedų dar tik pradžia, nors kitur žiūriu žydėjimas visame gražume wub.gif
labai patiko šios mažės, kadangi po kelis žiedukus yra

user posted image

user posted image

o šitą tai vieną svogūnėlį pirkau, abejojau ar išdygs, bet pasisekė rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
maniškės wub.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
*
šias nepamenu,kad būčiau sodinusi g.gif lyg narcizus pirkau g.gif šalia žymeklis su keistu kodu VTU MB iššifravo Vilniaus Technikos Universitetas lotuliukas.gif
user posted image
*
o čia tos keistuolės wub.gif
user posted image
*
user posted image
*
ir šios sergančios ar čia tokios yra ?
user posted image
Atsakyti