Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(jediara @ 2014 04 24, 10:51)
Ir pas mane jau žydi  ax.gif

Gražu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
karsta
[user posted imageURL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rslaima: 26 balandžio 2014 - 20:20
Nuostabios tulpes visu wub.gif Mergaites, gal kas patartumet, reikia skubiai iskelti man tulpes i kita vieta, ka daryti? Nupjauti jas ir perkelti tik svogunelius? Ar su visu ziedu? bet juk vistiek nebezydes verysad.gif g.gif
Atsakyti
ups, pries dvi tris savaites perkeliau tulpiu kupeta ne vietoj sudygusia ir penktadieni isrovus ismeciau, nes visai nuvyto, man atrodo tulpiu saknims tai nepatiko.
Atsakyti
bet kiek suprantu tai imanoma tai padaryti. Tik ziedkoti tai jau nulauzti reikia
Atsakyti
Pernai kai buvau tulpiu šventėj Burbiškio dvare , mačiau pardavinėjo tulpiu žiedus su visais svogūnais ne vazonuose, tai gal ymanoma kad gyventų.
Atsakyti
perai perkėlinėjau pražydusias,nes buvo sumaišytos ir norėjau atsirinkti ir nieko visos gyvos,tik kasti giliai reikėjo g.gif
pas mane jau irgi pavieniai žiedeliai yra wub.gif
ir vėl visa lysvė neatrūšiuotų - pernai nežydėjusių,tai nesugalvojau ar dabar kasliosiu ar susižymėsiu kur kokia žydėjo ir peržydėjus išsiskirstysiu g.gif

ir keleta įdomių kaip sergančių tai ateisiu po pietų patarimo ar tikrai tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2014 04 26, 22:10)
ups, pries dvi tris savaites perkeliau tulpiu kupeta ne vietoj sudygusia ir penktadieni isrovus ismeciau, nes visai nuvyto, man atrodo tulpiu saknims tai nepatiko.

Gal taip turejo buti? Jos perkeltos nuvysta turbut, paskui reikia nuimti tuos lapus, o pavasari isaugs grazi tulpyte g.gif As pabandysiu - nupjausiu ziedus, pasimerksiu smile.gif. O svogunelius su lapais pasodinsiu kitur, ziuresiu kas bus pavasari. Dabar tai nieko nebesitikiu is ju...Nuvys verysad.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
dievinu pilnavidures tulpes, tik simet mazai ju pas mane zydes. smile.gif Bet tikiuos kitamet vaikiukai jau pilnumoj zydes.
Atsakyti
jediara, nepaprastai gražios jūsų tulpės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 04 27, 20:02)
jediara, nepaprastai gražios jūsų tulpės  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti