Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

atrodo radau pavadinima ‘Shakespeare’ (smulkiai dryžuotos)
Papildyta:
o Lutpedes tulpes 'Johann Strauss'?
Atsakyti
Ir pas mane jau žydi ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image[url=http://www.radikal.ru]
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 24 balandžio 2014 - 10:05
Jediara, kuo ir kada tręšiate? mano dar tik lenda, tai sakau, gal dėl to, kad netręšiu.
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 24, 12:04)
Jediara, kuo ir kada tręšiate? mano dar tik lenda, tai sakau, gal dėl to, kad netręšiu.

Pavasarį tręšdavau Hidrocomplex, bet šiemet neturėjau sad.gif , tai žydi ir netręštos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 04 24, 10:06)
Pavasarį tręšdavau Hidrocomplex, bet šiemet neturėjau sad.gif , tai žydi ir netręštos smile.gif

jūsų kasmet labai gražios smile.gif
pirmoji Icecream, ar maišau? šiemet turėsiu, pernai sodinau, tai realiai pamatysiu, ne tik paveiksliuke. golden dust labai gerai dauginasi, jau daug vaikų priaugino, o kitų iš akių neatskiriu smile.gif
Atsakyti
O pas mane šiemet su tulpėmis prasta... verysad.gif Anksčiau jos buvo susodintos po vaismedžiais jaumais ir žydėjo jau gal 5 metai... tai ne gi man netiko... vyras bambėjo kad pjauti jam sunkiau kai čia reikia taikyt kad neužvažiuot... tai iškasėm... rudenį susodinom į vieną eilę pabaigopje daržo. Atorod viskas gerai joms buvo... Bet va šiemet žydėti pradeda skurdokai... o ir patys lapai nelabai kokie...Man jie tokie užskurę... o narcizus išvis kažkas pakando, lapelių viršūnėlės geltonos verysad.gif nors žydi bet irgi prastesni... Gal duoti dabar kokių trąšų dar joms. g.gif
Atsakyti
user posted image Vakar user posted image Šiandien...
Šiemet daug ankstyvesnės nei pernai ar užpernai, ir žiedai daug mažesni verysad.gif Apskritai, šiais metais mano tulpės liūdnesnės. Spėlioju, ar dėl to, kad krepšeliuose sodinu, ar taip jau būna, kad po kelių metų suprastėja, ar vis dėlto ne laiku išlindo ir po to pašalo g.gif .

user posted image
Šitos man labai gražios, mėgstamos, bet ankstesviais metais taip pat buvo daug didesni žiedai verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.vileva: 24 balandžio 2014 - 19:42
mano vakarykstes "issiziojeles" nuo silumos:user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Simet ir pas mane prastokos tulpes, bet as daugiausiai vaikelius sodinau darze, didesnius isdalinau, tai ir zydes ne visos.Bet manau itakos ir besniege ziema su saltu sausiu itakos turejo.
Papildyta:
V.Vilevos labai grazios pilnavidures tulpes, o pas mane dar nezydi. Idomu ar liko pas mane Mirandos vaikeliu, matau kad bus nemazai pilnaviduriu, bet nezinau kokios spalvos bus. Pernai sumaisiau visus vaikiukus, gavosi mixas.

Papildyta:
siandien vakarykstes issiziojeles user posted imagemaziau silumos gave:
Atsakyti
Ir mano tulpės kažkokios smulkesnės nei ankstesniais metais. Net ir naujai pirktos, kurios ypač gražiai pasirodo pirmu pasodinimu, nenori bujoti, nuskurdusios . Gal turi įtakos tai, kad pirmą kartą sodinau į krepšelius. Gal negerai pasodinau, bet yra ir be krepšelių pasodintų, o tas pats rezultatas.
Bet jei ir pas kitas panašiai, tai turbūt prasta žiema bus kalta. Per TV girdėjau, kad labai daug augalų nukentėjo nuo šios žiemos.
Atsakyti
Šiais metais konkrečios tulpių veislės žydi maždaug 3 savaitėmis ankščiau,nei pernai smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2014 04 24, 22:06)
Šiais metais konkrečios tulpių veislės žydi maždaug 3 savaitėmis ankščiau,nei pernai smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

kokios grazuoles. Ispuoseletos.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2014 04 24, 21:06)

Tikrai, radau tų pačių tulpių nuotraukas darytas gegužės viduryje, ir ne tik pernai.

Kas kas, o Jūs tai jau mokate augaliukus prižiųrėti wub.gif

O kaip Jūsų tulpytės išsilaikė per atšalimus/atšilimus?
Atsakyti