Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(rslaima @ 2014 04 14, 14:30)
valio pavyko!!

Pavyko, ir tulpytės gražios smile.gif
Tikriausiai ne tą nuorodą keliat, nes rodo ne tik nuotrauką, bet ir visą puslapį. Bandykit kitas nuorodas, vis bandant "peržiūrėti žinutę" mirksiukas.gif
Atsakyti
ups, pas mane viso puslapio nerodo, reiks perzvelgt kitame darbiniame kompe. Bet tai jau ryt. Vadinasi, dar yra kur mokosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rslaima: 14 balandžio 2014 - 14:52
Mano pirmosios šiais metais
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
superinės visų 4u.gif ankstyvosios labiausiai laukiamos
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2014 04 14, 13:03)
Mano tulpės pradeda žydėti. Tik tos, ankstyvesnės, smulkiažiedės.
O gal atpažįstate, kokia čia liga gali būti? Pernai pastebėjau keletą tokių žiedų  g.gif Kažkaip keistai vienas lapas tęsiasi nuo koto iki žiedlapio, o po to sutrūkinėja. Gal tokius svogūnėlius iš viso naikinti?
user posted image

Jūsų tulpės pažeistos Žemuoginių nematodų. Tai vienas pavojingiausių tulpių kenkėjų. Augalus reikia naikint.
Atsakyti
Atnešu keletą savų biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 04 14, 23:34)
Atnešu keletą savų  biggrin.gif

tai čia šiemet jau ir kamanės pas jus skraido, ne tik tulpės žydi?
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 15, 07:35)

et, pas mus kamanės irgi skraido. Bet tulpės nežydi dar..
Kažkokios šiemet tulpės pas mane keistos - visos mažuliukės, o jau su pumpurais blink.gif Pernai aukštos buvo, nemažais žiedais, šiemet visai prie žemės ir pumpuriukai nedidukai. Kaži, kas jas čia taip paveikė?
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 15, 06:35)

Aš ne Lietuvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2014 04 14, 21:23)
Jūsų tulpės  pažeistos Žemuoginių nematodų. Tai vienas pavojingiausių tulpių kenkėjų. Augalus reikia naikint.

Šuds doh.gif Kaip susinervinau. Kenkėjų pažeistus augalus tai sunaikinsiu, o ką daryti su žeme, kurioj augo? Kažkaip laistyti kuo, ar supurkšti kokiu insekticidu? Gi, pereis pas kitas tulpes ir dar pas visus kitus augalus (braškės netoli) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 04 15, 09:47)
Aš ne Lietuvoj  mirksiukas.gif

iš karto reikia sakyt, o tai mes kompleksuot pradedam, kad mūsų tulpės per mažai dėmesio gavusios, nepamylėtos, dėl to dar nežydi smile.gif
Atsakyti
Vis tik manau kad maniske tulpe yra Kaufmano, tik pavadinimo nezinau. nes ziedo forma labai panasi i Lutpedes tulpiu user posted image
Atsakyti