Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(AGI @ 2014 01 12, 09:41)
Kaip Jūsų tulpės laikosi? Ar miega? Maniškės jau gerokai galveles iškišę - kokie 3-4 cm iš žemės kyšo. Žada šalčius, tikiuosi, kad sniegas užklos. Bet jei pašals iš karto, ar nieko gėlėms neatsitiks? Gal kokiom durpėm pamulčiuoti? Nors jei jas sulis (o taip ir bus, jei oras nesikeis), ar nebus dar blogiau? Patarkit, patyrusios gėlininkės.

Mano miega, neišdygo smile.gif Nieko joms nenutiks, juk buvo ir kitom žiemom, kad nelaiku išdygdavo. Manau, kad sniego bus, tad neverta pergyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
tulpės miega, bet krokai ir hiacintai išlindę po 2-3 cm. tik jie pas mane užmesti mulču, tai gal išgyvens, kai pašals. ir sliekai gyvi prie jų po mulču smile.gif
Atsakyti
Mano tulpės taip pat miega rolleyes.gif
Atsakyti
turiu daug rūšių tulpių svogunėlių, gal kam reik, man tikrai per daug , smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti. Rudenį į vazonėlį pasodintos tulpės pražydo nuostabiais žiedais. Girdėjau, kad būtų geri svogūnėliai, reikia žiedus nupjauti. Deja, jos labai dailios ir džiugina pirmaisiais žiedais, tad tikrai neskinsiu. Patarkit, kai nužydės ka toliau su jomis daryti? Palikti lapus ar nupjauti, kaip toliau svogūnelius prižiūrėti, kada juos iškasti?
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 02 10, 14:06)
Sveikos, gal galite patarti. Rudenį į vazonėlį pasodintos tulpės pražydo nuostabiais žiedais. Girdėjau, kad būtų geri svogūnėliai, reikia žiedus nupjauti. Deja, jos labai dailios ir džiugina pirmaisiais žiedais, tad tikrai neskinsiu. Patarkit, kai nužydės ka toliau su jomis daryti? Palikti lapus ar nupjauti, kaip toliau svogūnelius prižiūrėti, kada juos iškasti?

Jei norite išsaugoti svogūnėlius, palikite lapus, lai žaliuoja, nes per juos svogūnas maitinasi. Kai lapai pradės gelsti ir džiūti, juos nupjaukite ir padėkite svogūnėlį ramybei. Rudenį galėsite jį pasodinti vėl smile.gif
Atsakyti
[QUOTE]Jei norite išsaugoti svogūnėlius, palikite lapus, lai žaliuoja, nes per juos svogūnas maitinasi. Kai lapai pradės gelsti ir džiūti, juos nupjaukite ir padėkite svogūnėlį ramybei. Rudenį galėsite jį pasodinti vėl smile.gif

Aciu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsisakiau iš ebejaus tulpių gražuolių, kitą savaite turėčiau jau gaut siuntinuką. Gyvenu Anglijoj, ir galvoju jas galėsiu dabar sodint ar jau per vėlu, o gal dar per anksti? Nusipirkau ir pradėjau dvejot ar gerai padariau ar nenumarinsiu tokių gražuolių.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2014 02 21, 15:00)
Sveikutės, užsisakiau iš ebejaus tulpių gražuolių, kitą savaite turėčiau jau gaut siuntinuką. Gyvenu Anglijoj, ir galvoju jas galėsiu dabar sodint ar jau per vėlu, o gal dar per anksti? Nusipirkau ir pradėjau dvejot ar gerai padariau ar nenumarinsiu tokių gražuolių.

Aš tulpes sodinu rudenį, o namie pražydinimui galima, bet jau kiek vėlokai sakyčiau , bet čia tik mano nuomonė, yra turinčių čia diiiiiidelės patirties, manau atsakys kažkas smile.gif
Atsakyti
pasigendu sios temos naujoviu, o juk jau prazysta pirmosios tulpes.Ei, ar yra kas gyvi?
Atsakyti
QUOTE(rslaima @ 2014 04 14, 12:47)
pasigendu sios temos naujoviu, o juk jau prazysta pirmosios tulpes.Ei, ar yra kas gyvi?

pas mane dar nežydi smile.gif
ir pas kitas tikriausiai dar ne, nes jau būtų pilna tema džiaugsmingų pasidalinimų smile.gif
Atsakyti
o as jau turiu pirmuosius ziedus, dar maciau kitos rusies tulpikes vakar. Ir tai Ignalinos rajone, kur viskas prazysta veliausiai. Norejau ikelti pasidziaugt, bet kiek supratau tai gan sudetinga, nes tiesiogiai ikelti negaliu, per mazai zinuciu esu parasiusi.
Atsakyti