Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

A kaip fainiai su tais krepsiukais, man amzinai vaikai pasimeta, paskui po keliu metu nenorimoje vietoje prazysta koks violetinis ziedas tarp geltonu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vat taip atrodo

[attachmentid=230366]

[attachmentid=230367]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 10 spalio 2013 - 07:16
QUOTE(Paladė @ 2013 10 10, 07:16)
vat taip atrodo

thumbup.gif
ir aš taip darysiu
Atsakyti
Paladė, didelis dekui, kad pasidalinote nuotraukomis 4u.gif smile.gif dabar viskas aisku , aiskiau ir but negali smile.gif thumbup.gif Uiiii, isivaizduoju, kaip bus pavasari grazu wub.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 10 spalio 2013 - 10:14
QUOTE(Paladė @ 2013 10 10, 07:16)
vat taip atrodo

Palade, dėkui už idėja mirksiukas.gif pasufleruokite kur perkate šiuos indelius? blush2.gif
Ar merkite prieš sodinant tulpiu svogūnėlius?
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2013 10 14, 09:19)
Palade, dėkui už idėja  mirksiukas.gif pasufleruokite kur perkate šiuos indelius?  blush2.gif
Ar merkite prieš sodinant tulpiu svogūnėlius?

Senukai, Žalioji stotelė ir t.t. - visur jų yra pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
tai kad ne mano tai idėja, jie specialiai svogūninėms gėlėms skirti biggrin.gif
beveik visose sodo prekėse yra, tik šiemet pigiausiai radau moki-veži, litu pigiau nei kitur.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 10 14, 08:20)
Senukai, Žalioji stotelė ir t.t. - visur jų yra pirkti  rolleyes.gif

ermitaže net su žiburiu nerasi,arba aš akla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 14, 07:29)
ermitaže net su žiburiu nerasi,arba aš akla  doh.gif

matyt akla:)
nes aš tai pirkau ermitaže tongue.gif
prie plastmasinių vazonų
Atsakyti
ką daryyyyt?

Laba 4u.gif
Aš su klausimu blush2.gif
Nutariau, šiemet tulpių neiškasinėt, tad vasarojo man jojos žemėj. O. bet, tačiau... Nugi žiū, kad vienas kitas ir daugiau svogūnėlių iškilo į paviršių verysad.gif
Juk nušals jie man g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 14, 12:31)
ką daryyyyt?

Laba  4u.gif
Aš su klausimu  blush2.gif
Nutariau, šiemet tulpių neiškasinėt, tad vasarojo man jojos žemėj. O. bet, tačiau... Nugi žiū, kad vienas kitas ir daugiau svogūnėlių iškilo į paviršių  verysad.gif
Juk nušals jie man  g.gif

užpilkit žemės, kad virš savęs turėtų tiek, kiek priklauso - dar dviejų svogūnėlių aukštį. O paskui mulčiuokit. Ne tragedija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2013 10 14, 14:04)
užpilkit žemės, kad virš savęs turėtų tiek, kiek priklauso - dar dviejų svogūnėlių aukštį. O paskui mulčiuokit. Ne tragedija smile.gif

o kaip su tais kurie neiškilo į paviršių? jiem nebus per gilu žemės užpylus šitiek?
Atsakyti