Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Mumriko tulpes nuostabios, ir visa aplinka labai grazi, vakar visa vakara apziurinejau albuma...
Man labai grazu pilnavidures tai su viena jau seniai nuzydejusia ir as pasirodysiu
user posted image
Atsakyti
daivasen, kokia įdomi spalva wub.gif
Atsakyti
daivasen ,

Daivase, vienas žodis VAUUUU
Kas tai ? bigsmile.gif
Atsakyti
Daivasen, o kaip vadinasi ši tulpė?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2012 06 02, 09:59)

Man labai grazu pilnavidures tai su viena jau seniai nuzydejusia ir as pasirodysiu

Kokia graži wub.gif
Atsakyti
Ar kaufmano tulpės yra lepesnės negu kitos? Nes pernai jų neiškasiau, tai jos šiemet tokios varganos buvo. Gal jas būtina kiekvienais metais iškasti, nes kitas dėl laiko stokos jau bent kas antri metai iškasu. Dar klausimas: kažkur skaičiau, kad naudinga sodinant tulpes į vageles pelenų įberti. Gal kas beriat pelenų sodinant tulpes?
Atsakyti
Ar jau pradėjote iškasti tulpes? Aš keletą iškasiau ankstyvųjų, tai vienoje vietoje labai jau papuvę svogūnėliai. Išlupau iš lukšto ir palikau išdžiūti. Gal dar reikia juos specialiai kuo nors apdoroti?
Atsakyti
Pas mane gėlyne vis dar yra žydinčių tulpių - vat šitos , Blue Parrot, toks vaizdas, kad užsimarinavo - vis dar žydi ir žiedlapių barstyt neskuba biggrin.gif Juokingiausia, kad prie kiekvieno žiedo yra po nukarusį žiedlapį ir jie taip kabo jau kelias savaites biggrin.gif

user posted image

O šias, kurių pavadinimo nežinau, nukirpau tik prieš dvi dienas, nes stiprus lietus labai stipriais "nuskalbė"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 13 birželio 2012 - 09:33
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 13, 09:31)
Pas mane gėlyne vis dar yra žydinčių tulpių - vat šitos , Blue Parrot, toks vaizdas, kad užsimarinavo

O šias, kurių pavadinimo nežinau, nukirpau tik prieš dvi dienas, nes stiprus lietus labai stipriais "nuskalbė"

Blue Parrot pas mane irgi dar tebežydi,patiko ir reikės daugiau nusipirkti.Antrosios,spėju,Picture,bet info apie jas neradau...
Atsakyti
as Kaufmano tulpyciu neiskasinejau 2 metai, siemat jau iskasiau ir tai vos suradau per visa kastuvo gylį pasislėpusios buvo, kai sodinau tikrai ne per kastuvo gylį. Bet pas mane gražūs svogūnėliai ir dar apsivaikavę.
Tulpes reikia kasti, kai viršutiniai lapai nudžiuvę, o pats apatinis dar žalias, kitaip jas kasant pameti visus vaikučius ir kitais metais toje vietoje būna daug smulkių tulpių lapų smile.gif
Aš jau 3 vakarus iš eilės kasu tulpes iš savo gėlynų, kai kurias jau susivėlinau, pametu svogūnėlius bekasdama, paskui sijoju tarp pirštų smile.gif. Kitais metais ko gero pirksiu specialius tulpių vazonėlius, atsibodo taip medžioti.

kas čia sakė, kad nukirpo tulpių žiedus?......Tulpių žiedus reikia nulaužti, nes kerpant ant žirklių ar peilio persineša nuo ligotų ant sveikų užkratas.
Atsakyti
Picture auginu. Jos ružavos, o šitos pas mumriką atrodo violetinės.
Pas mane ilgiausiai žydėjo Angel ir Formosa:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 05 29, 20:20)
Gal kas žino, kaip vadinasi šios tulpės pimoje mano žinutėje ? Pirkau iš Nojaus sėklų ant pakelio ,,Miss elegance'' buvo parašyta, bet abejoju, ar čia tos? g.gif

Tikrai tos,o geltonos pilnavidures nepanasios i AKebono.
Atsakyti