Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 18:25)
Drapakuoja kaip titaniniais nagais, visas tvoras perskrenda - slibinai, ne vištos  doh.gif

slibinus nesunku sutramdyti - tereikia patrumpinti sparnų plunksnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 12, 18:47)
Darysiu lenkų vėliavą tongue.gif

gal dar raudonų pas mane paimk ir geriau braliukų daryk?..
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2013 09 12, 19:51)
slibinus nesunku sutramdyti - tereikia patrumpinti sparnų plunksnas mirksiukas.gif

ir manikiūrą padaryt, kad per apačią neprasikastų biggrin.gif Viskas paprasta biggrin.gif

Tiek vargo su tom tiulpėm, galėtų nors žydėt bent mėnesį..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 09 12, 19:47)
baisiai man nesiseka tas visokias spalvotas gėlyne gražiai suderint 

aha, visą gegužę kol žydėjo slankiojau aplinkui mąstydama, kaip rudenį susodint, kad spalvų makalynės nebūtų g.gif Pagaliau susidėliojau, gal ateinantį pavasarį būsiu patenkinta ir jau kurį laiką nereikės liesti.
Atsakyti
mano pažįstama patyrusi sodininkė jau ruošiasi sodinti tulpes g.gif. Laukia kol nelis. Sako, tikrai nesudygs, juk paliktos per vasarą irgi nedygsta iki sekančių metų. Ketinau spalio laukti, kartu su česnakais sodinti, ale ir vienų ir kitų jau vos ne plantacijos... gal tikrai pradėt... Ar ir jūs rugsėjį sodinat?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 21:34)
ir manikiūrą padaryt, kad per apačią neprasikastų  biggrin.gif  Viskas paprasta  biggrin.gif

O tu tikra,kad ten vištos pas tave blink.gif ?Nu tos, kur kudakuoja ir kiaušinius deda?Bo iš aprašymo tai mažų mažiausiai į vanagus panašūs padarai tavo kieme laksto g.gif
QUOTE(Paladė @ 2013 09 17, 14:22)
mano pažįstama patyrusi sodininkė jau ruošiasi sodinti tulpes g.gif. Laukia kol nelis. Sako, tikrai nesudygs, juk paliktos per vasarą irgi nedygsta iki sekančių metų. Ketinau spalio laukti, kartu su česnakais sodinti, ale ir vienų ir kitų jau vos ne plantacijos... gal tikrai pradėt... Ar ir jūs rugsėjį sodinat?

Nesodinu rugsėjį g.gif Gal ir viskas ten su jom būtų gerai,bet tokiu metu ir taip darbų lauke pilna,ir dar gėlynuose tiek vienmetės,tarpus tuščius užpildžiusios,puikiai žiūrisi,ir nunykstančios žiemai daugiametės išsiplėtusios laukia patvarkymų...

Merginos,kurios auginat tulpes Yellow spider,ar jos po antrų metų vis dar žydi,ar tik lapus iškiša?Baisiai knieti man dar tų geltonų užsisakyt,bet jei ir šitos kaip dauguma maksiminių bus tik vienmetės g.gif
Atsakyti
Gal kas užsisakinėjote tulpių svogūnėlių iš šios parduotuvės, http://tulpes.lt/ ? Kiek mėginau rašyti e-mail man vis grįždavo laiškas, su prierašu, kad nepavyko pristatyti, labai keista g.gif Gal ši parduotuvė apskritai neveikianti?
Atsakyti
QUOTE(Gėlelė1 @ 2013 09 20, 12:33)
Gal kas užsisakinėjote tulpių svogūnėlių iš šios parduotuvės, http://tulpes.lt/ ? Kiek mėginau rašyti e-mail man vis grįždavo laiškas, su prierašu, kad nepavyko pristatyti, labai keista  g.gif  Gal ši parduotuvė apskritai neveikianti?

Nesuprantu problemos, paskambinkite juk nurodytas mob. tel.nr. ir aišku bus.

Tulpes sodinu nuo rugsėjo iki spalio pab. priklausomai kai turiu laiko ir sausi orai. Galiu pasidžiaugti, kad visai nesivilioju pirkti dar naujų tulpių..Pažanga..biggrin.gif
DĖL KAINŲ- UŽKELIA, vėliau daromos ,,nuolaidos" ar ,,akcijos" ir parduoda už normalias kainas, tad neskubėkite pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 20 rugsėjo 2013 - 11:47
QUOTE(adija5 @ 2013 09 17, 15:55)
O tu tikra,kad ten vištos pas tave blink.gif ?

turbūt tu teisi.. jau du šeškus negyvus vištidėj radom. Negi eilinės vištos sugebėtų? Ale užsimaskavusios kaip.. jau treji metai, o nė nė neįtarėm lotuliukas.gif

Reiktų ir man gal kažkiek tulpių sukišti. Giminė vėl žadėjo svogūnėlių atvežti blink.gif doh.gif Ir pasakyt, ką apie tai galvoju, kaip tai nemandagu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 20, 13:08)
Reiktų ir man gal kažkiek tulpių sukišti. Giminė vėl žadėjo svogūnėlių atvežti  blink.gif  doh.gif  Ir pasakyt, ką apie tai galvoju, kaip tai nemandagu  doh.gif

būčiau Vilnietė, tai giminaičiams išvažiavus užsukčiau aš jas iš tavęs paimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 20, 13:08)
turbūt tu teisi.. jau du šeškus negyvus vištidėj radom. Negi eilinės vištos sugebėtų? Ale užsimaskavusios kaip.. jau treji metai, o nė nė neįtarėm  lotuliukas.gif

Reiktų ir man gal kažkiek tulpių sukišti. Giminė vėl žadėjo svogūnėlių atvežti  blink.gif  doh.gif  Ir pasakyt, ką apie tai galvoju, kaip tai nemandagu  doh.gif

Pas mane giminė dar bando pati pasisodinti mano sode biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 12, 08:36)
geriau ir nemačiau, šiemet skurdas ir žalioj stotelėj. juk jau laikas būtų normaliai prekybai  g.gif
Papildyta:
žiūrėjau jūsų tulpes, gražu smile.gif
bet su užsakymais kažkaip sudėtinga pasirodė, per "feisbuka" susirankiot, iki rugsėjo 1 užsakyt...

Ačiū už puikius komentarus, o dėl užsakymų rašykite man el. paštu, atsiųsiu word'inį katalogą, bus dau lengviau išsirinkti. Dar priimame užsakymus, tik šiemet jau daug rūšių nebeturime, tačiau galite pasibandyti šiemet nusipirkti keletą pabandymui, jeigu patiks, užsisakysite kitais metais, tik anksčiau. Labai džiaugiuosi, kad šiemet jau sulaukiau grįžtančių klientų, kurie pernai įsigijo ir nenusivylėsmile.gif.

Iki, rašykite, Vaida
Atsakyti
Sveikos, kada planuojate sodinti tulpes?
Atsakyti