Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Lutpede @ 2013 09 12, 09:18)
nekoks asortimentas toje el. parduotuvėje  verysad.gif

geriau ir nemačiau, šiemet skurdas ir žalioj stotelėj. juk jau laikas būtų normaliai prekybai g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidast @ 2013 08 21, 00:20)
Sveiki visi tulpių mylėtojai,

Labai gražių žiedų prisižiūrėjau jūsų nuotraukose ir man labai patinka šios gėlės:)
Auginu šias gėles ir galite įsigyti tulpių svogūnėlių. Pati esu susidūrusi su problema, kad nusipirkus įvairiose prekybos vietose išauga ne paveiklsėlyje pavaizduotos gėlės arba svogūnėliai supūna dar iki sodinimo ir kt. problemos, todėl mano auginamos tulpės atitinka mano darytose nuotraukose pavaizduotas rūšis, svogūnėliai kruopščiai prižiūrimi, atrenkami. Pasižiūrėkite patys facebook'e: https://www.facebook...419065224796260 arba puslapiai paieškoje įveskite "tulpes" ir pats pirmas puslapis bus mano augintiniųsmile.gif Rašykite vaidostulpes@gmail.com. Iki, Vaida

žiūrėjau jūsų tulpes, gražu smile.gif
bet su užsakymais kažkaip sudėtinga pasirodė, per "feisbuka" susirankiot, iki rugsėjo 1 užsakyt...
Atsakyti
Tulpių svogūnų yra ir www.e-seklos.lt
Atsakyti
QUOTE(ingushka @ 2013 09 12, 09:54)
Tulpių svogūnų yra ir www.e-seklos.lt

šiemet irgi mažas pasirinkimas ir kainos didesnės, nei tos pačios veislės nojuje. Daug iššniukštinėjau, ir LT ir užsienio internetines, bet nieko džiugaus neradau. skurdas.
Atsakyti
Užsienio parduotuvėse tikrai yra nemažas pasirinkimas ir naujų veislių, bet..... tulpės manęs nelabai domina blush2.gif , kiek turiu , tiek ir gana, kad pavasarį žydėtų smile.gif
Atsakyti
pas mane šitos Nojaus sėklų: user posted image
šiemet daugiausia komplimentų susilaukė iš tų, kurie pro tulpyną ėjo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 12 rugsėjo 2013 - 15:08
papūginės ir man arčiausiai širdies. kokia čia veislė? tokių neturiu.
Atsakyti
Aš jau šiemet neatsilaikiau-užsisakiau iš Nojaus sėklų keletą tulpių doh.gif Keletas labai gražių naujienų yra, o dar ir nuolaidą kol kas taiko, tai ir užsiprekinau tongue.gif tikiuosi nebus primaišyta, nors kalijas kiek pirkau visos tokios kokios turi būt pražydo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 09 12, 16:19)
Aš jau šiemet neatsilaikiau-užsisakiau iš Nojaus sėklų keletą tulpių  doh.gif  Keletas labai gražių naujienų yra, o dar ir nuolaidą kol kas taiko, tai ir užsiprekinau  tongue.gif tikiuosi nebus primaišyta, nors kalijas kiek pirkau visos tokios kokios turi būt pražydo  thumbup.gif

ir aš jau ten apsiprekinau smile.gif
Atsakyti
o pas mane tulpių kiekis dar padidėjo.. Bėda, kad mama visas nukasė ir neatskyrė pagal spalvas. O giminietė dar keletą dėžių neaišku kokių atvežė.. Praėjusį sezoną lauką turėjau, šiemet turbūt dvigubai turėsiu blink.gif Kaži, per savaitę susodinsiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 17:23)
o pas mane tulpių kiekis dar padidėjo.. Bėda, kad mama visas nukasė ir neatskyrė pagal spalvas. O giminietė dar keletą dėžių neaišku kokių atvežė.. Praėjusį sezoną lauką turėjau, šiemet turbūt dvigubai turėsiu  blink.gif  Kaži, per savaitę susodinsiu  mastau.gif

atsimenu jūsų lauką thumbup.gif
tiek turėdama tikrai kasmet nekasčiau. mano kukli kolekcija, ir tai ne kasmet kasu. tik man norisi žinot, kas auga, tai su cedeliukais ir mamkų dėžutės, ir vaikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 12, 16:29)
tiek turėdama tikrai kasmet nekasčiau.

taigis, aš irgi nekasčiau, jei rasčiau vietą joms visoms supilt ir užkast, kad niekam netrukdytų. Dabar didesnioji dalis buvo ariamam lauke susodinta - nu nebuvo kur daugiau jų dėt. Nori nenori reikėjo išknist, kitaip traktorius rudenį visas išverstų.
Kieme galybė buvo prisodinta - vištos iškapstė. Drapakuoja kaip titaniniais nagais, visas tvoras perskrenda - slibinai, ne vištos doh.gif
Gal sode po vaismedžiais prikišt ir palikt amžinam gyvenimui?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 12, 16:06)
šiemet daugiausia komplimentų susilaukė iš tų, kurie pro tulpyną ėjo laugh.gif[/i]

Gražios kokios 4u.gif Bet pas mani labai papūginės linkę sirgti g.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 09 12, 19:25)
Drapakuoja kaip titaniniais nagais, visas tvoras perskrenda - slibinai, ne vištos  doh.gif
Gal sode po vaismedžiais prikišt ir palikt amžinam gyvenimui?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau pomidorų anom neužtenka?Jau tulpių svogūnėliais šeri?
Aš tai jau irgi šiemet kišiu po medžiais turbūt.Gaila,kad tokios tetos neturiu,pačiai reikia pirktis.Nors gal ir gerai,nes baisiai man nesiseka tas visokias spalvotas gėlyne gražiai suderint schmoll.gif Tai šiemet tik dvi spalvas pirkau po 50 štukių:Temple of Beauty raudonas ir Purissima baltas.Darysiu lenkų vėliavą tongue.gif
Atsakyti