Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 06, 22:08)

Juk kiekvienais metais tos pačios veislės, o norisi juk naujų, tuo labiau, kai vietoje pilnavidurės žydi paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 06, 10:31)
Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai  g.gif

Ermitaže šiandien jau mačiau
Atsakyti
Gal kas parduodat tulpių svogūnėlius? Siūlyti į až mirksiukas.gif
Atsakyti
tulpes sodinu į pirktinius krepšelius, bet šiemet dar ir vaikus atskyriau. juos paauginsiu atskirai nuo žydinčių. supirkti dar kelias dešimtis krepšelių ganėtinai brangu. bet tiesiai į žemę susodinti nesiryžtu, nes pelės išnešios, pas mane natūrali gamta, tai jų netrūksta. Gal kokią alternatyvą turit atradusios, kaip neperkant plastikinių krepšelių susodinti smulkius svogūnėlius gal į kažkokias kitokias buity likusias dėžutes ar aptvarėlius?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 09, 09:26)
tulpes sodinu į pirktinius krepšelius, bet šiemet dar ir vaikus atskyriau. juos paauginsiu atskirai nuo žydinčių. supirkti dar kelias dešimtis krepšelių  ganėtinai brangu. bet tiesiai į žemę susodinti nesiryžtu, nes pelės išnešios, pas mane natūrali gamta, tai jų netrūksta. Gal kokią alternatyvą turit atradusios, kaip neperkant plastikinių krepšelių susodinti smulkius svogūnėlius gal į kažkokias kitokias buity likusias dėžutes ar aptvarėlius?

Aš perku lovelius ax.gif , bet kažkada merginos rašė, kad sodino į indelius nuo majonezo, šonuose ir dugne pjaustė skyles.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 09, 08:28)
Aš perku lovelius

tuos ilgus plastikinius molio spalvos? o skylutes kuo padarot?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 09, 09:45)
tuos ilgus plastikinius molio spalvos? o skylutes kuo padarot?

ne , į spec. svogūnams sodinti

user posted image
Atsakyti
Is buities gal tiktu vienam sezonui kokie pokeliai nuo sulciu, pieno ir t.t. Arba tie parduotuviniai, kur pakuoja visokias salotas, pusgaminius, buna tokie auksti, gilus.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 09, 08:58)
ne , į spec. svogūnams sodinti

[

mano turimi irgi iš tų, tik forma kita.
gal kažkur didesniais kiekiais perkat už mažesnę kainą, nei parduotuvėse?
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2013 09 09, 09:03)
Is buities gal tiktu vienam sezonui kokie pokeliai nuo sulciu, pieno ir t.t. Arba tie parduotuviniai, kur pakuoja visokias salotas, pusgaminius, buna tokie auksti, gilus.

tikrai lygtai būna su skylutėmis dugne ir šonuose. kur uogas parduoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 09 rugsėjo 2013 - 08:10
QUOTE(Paladė @ 2013 09 09, 09:12)
Papildyta:
tikrai lygtai būna su skylutėmis dugne ir šonuose. kur uogas parduoda  g.gif

Buna buna Ir neturetu jie daug kainuoti, yra juk tos specializuotos plastmasiu, maiseliu parduotuves, jose tikrai turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 09, 10:12)

Man labai patinka ši forma, todėl juos parsivežu arba siunčiuosi iš lenkų, bet kad ir LT panašūs apie 2 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 09, 09:26)
Man labai patinka ši forma, todėl juos parsivežu arba siunčiuosi iš lenkų, bet kad ir LT panašūs apie 2 Lt kainuoja.

dėkui, merginos, pažiūrinėsiu kur pigiau, nes nemažai vaikų priderėjo, daug lovelių reikia naujam vaikų darželiui smile.gif
Ediara, o iš kur iš lenkų siunčiatės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 09 rugsėjo 2013 - 08:45