Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Sveiki visi tulpių mylėtojai,

Labai gražių žiedų prisižiūrėjau jūsų nuotraukose ir man labai patinka šios gėlės:)
Auginu šias gėles ir galite įsigyti tulpių svogūnėlių. Pati esu susidūrusi su problema, kad nusipirkus įvairiose prekybos vietose išauga ne paveiklsėlyje pavaizduotos gėlės arba svogūnėliai supūna dar iki sodinimo ir kt. problemos, todėl mano auginamos tulpės atitinka mano darytose nuotraukose pavaizduotas rūšis, svogūnėliai kruopščiai prižiūrimi, atrenkami. Pasižiūrėkite patys facebook'e: https://www.facebook...419065224796260 arba puslapiai paieškoje įveskite "tulpes" ir pats pirmas puslapis bus mano augintiniųsmile.gif Rašykite vaidostulpes@gmail.com. Iki, Vaida
Atsakyti
artėja tulpių sodinimas ir mano liga vėl aštrėja doh.gif
vasarą išsikasiau visas 25 rūšis, kad performuot gėlynus pagal atspalvius, jau buvau nutarus, kad tai viskas, atsisveikinsiu su 5 rūšim, nepritampančiom prie mano spalvų suvokimo. BET... žinau dar 10, kurių norėčiau doh.gif
Dabar kankinuosi - viena dieną sakau sau - turėk proto, jau užtenka, kitą dieną - na jei labai norisi, tai kam čia save riboti...
ar aš viena tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 rugsėjo 2013 - 13:16
QUOTE(Paladė @ 2013 09 04, 14:15)
vasarą išsikasiau visas 25 rūšis, kad performuot gėlynus pagal atspalvius, jau buvau nutarus, kad tai viskas, atsisveikinsiu su 5 rūšim, nepritampančiom prie mano spalvų suvokimo. BET... žinau dar 10, kurių norėčiau  doh.gif
Dabar kankinuosi - viena dieną sakau sau - turėk proto, jau užtenka, kitą dieną - na jei labai norisi, tai kam čia save riboti...
ar aš viena tokia?

Palade, o kada sodinsit svogūnėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 05, 23:08)
Palade, o kada sodinsit svogūnėlius  smile.gif

spalio vidury sodinsiu, gal kokią 20 d., kaip ir česnakus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 04, 14:15)
vasarą išsikasiau visas 25 rūšis, kad performuot gėlynus pagal atspalvius, jau buvau nutarus, kad tai viskas, atsisveikinsiu su 5 rūšim, nepritampančiom prie mano spalvų suvokimo. BET... žinau dar 10, kurių norėčiau  doh.gif
ar aš viena tokia?

Zinoma, kam cia save riboti? biggrin.gif Juk tulpes galima sakyt pirmieji pavasario ziedai, kuo daugiau, tuo graziau 4u.gif
Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai g.gif

As siemet nebekasiau, bala nemate
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 06, 09:31)

Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai  g.gif

aha, dar tik internete prekyba prasidėjo
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 06, 09:31)
Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai  g.gif

maximoj jau mačiau dėžutes su svogūnėliais
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 06, 10:10)
maximoj jau mačiau dėžutes su svogūnėliais

man kartais nepasiseka su tais nefasuotas svogūnėliais, greičiausiai parduotuvėj būna susimaišę, nes užauga ne tokios spalvos gėlės, kokias pirkau. ir su tulpėm taip buvo, ir su kardeliais.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 06, 11:18)
man kartais nepasiseka su tais nefasuotas svogūnėliais, greičiausiai parduotuvėj būna susimaišę, nes užauga ne tokios spalvos gėlės, kokias pirkau. ir su tulpėm taip buvo, ir su kardeliais.

drinks_cheers.gif Labai daug neatitikimų perkant prekybos centruose, net ir supakuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 09 06, 10:20)
drinks_cheers.gif  Labai daug neatitikimų perkant prekybos centruose, net ir supakuotas  rolleyes.gif

nėra taip pasitaikę, nors dažniausiai tik PC ir perku
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 06, 11:36)
nėra taip pasitaikę, nors dažniausiai tik PC ir perku

Na jau irnesakyk.gif, kolekcininkai seniai atsisakę PC augalų, nes tikrai daug neatitikimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 06 rugsėjo 2013 - 20:08
QUOTE(jediara @ 2013 09 06, 21:06)
Na jau  irnesakyk.gif, kolekcininkai seniai atsisakę PC augalų rolleyes.gif

g.gif
aš ne kolekcininkė, tačiau tulpių atsargas pildau kasmet, ir man nė karto nepasitaikė, kad būtų pakuotėje įmaišytų kitoks svogūnėlis. Nereik čia prieš mane rankom mosikuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 06 rugsėjo 2013 - 20:10