Sveiki visi tulpių mylėtojai,
Labai gražių žiedų prisižiūrėjau jūsų nuotraukose ir man labai patinka šios gėlės:)
Auginu šias gėles ir galite įsigyti tulpių svogūnėlių. Pati esu susidūrusi su problema, kad nusipirkus įvairiose prekybos vietose išauga ne paveiklsėlyje pavaizduotos gėlės arba svogūnėliai supūna dar iki sodinimo ir kt. problemos, todėl mano auginamos tulpės atitinka mano darytose nuotraukose pavaizduotas rūšis, svogūnėliai kruopščiai prižiūrimi, atrenkami. Pasižiūrėkite patys facebook'e: https://www.facebook...419065224796260 arba puslapiai paieškoje įveskite "tulpes" ir pats pirmas puslapis bus mano augintinių Rašykite vaidostulpes@gmail.com. Iki, Vaida
artėja tulpių sodinimas ir mano liga vėl aštrėja
vasarą išsikasiau visas 25 rūšis, kad performuot gėlynus pagal atspalvius, jau buvau nutarus, kad tai viskas, atsisveikinsiu su 5 rūšim, nepritampančiom prie mano spalvų suvokimo. BET... žinau dar 10, kurių norėčiau
Dabar kankinuosi - viena dieną sakau sau - turėk proto, jau užtenka, kitą dieną - na jei labai norisi, tai kam čia save riboti...
ar aš viena tokia?
vasarą išsikasiau visas 25 rūšis, kad performuot gėlynus pagal atspalvius, jau buvau nutarus, kad tai viskas, atsisveikinsiu su 5 rūšim, nepritampančiom prie mano spalvų suvokimo. BET... žinau dar 10, kurių norėčiau
Dabar kankinuosi - viena dieną sakau sau - turėk proto, jau užtenka, kitą dieną - na jei labai norisi, tai kam čia save riboti...
ar aš viena tokia?
QUOTE(Paladė @ 2013 09 04, 14:15)
ar aš viena tokia?
ar aš viena tokia?
Palade, o kada sodinsit svogūnėlius
QUOTE(Juračiuks @ 2013 09 05, 23:08)
Palade, o kada sodinsit svogūnėlius
spalio vidury sodinsiu, gal kokią 20 d., kaip ir česnakus.
QUOTE(Paladė @ 2013 09 04, 14:15)
ar aš viena tokia?
ar aš viena tokia?
Zinoma, kam cia save riboti? Juk tulpes galima sakyt pirmieji pavasario ziedai, kuo daugiau, tuo graziau
Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai
As siemet nebekasiau, bala nemate
QUOTE(Kulke @ 2013 09 06, 09:31)
aha, dar tik internete prekyba prasidėjo
QUOTE(Kulke @ 2013 09 06, 09:31)
Siemet as dar neuzmaciau,kad prekiautu jais prekybcentriai
maximoj jau mačiau dėžutes su svogūnėliais
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 06, 10:10)
maximoj jau mačiau dėžutes su svogūnėliais
man kartais nepasiseka su tais nefasuotas svogūnėliais, greičiausiai parduotuvėj būna susimaišę, nes užauga ne tokios spalvos gėlės, kokias pirkau. ir su tulpėm taip buvo, ir su kardeliais.
QUOTE(Paladė @ 2013 09 06, 11:18)
man kartais nepasiseka su tais nefasuotas svogūnėliais, greičiausiai parduotuvėj būna susimaišę, nes užauga ne tokios spalvos gėlės, kokias pirkau. ir su tulpėm taip buvo, ir su kardeliais.
Labai daug neatitikimų perkant prekybos centruose, net ir supakuotas
QUOTE(jediara @ 2013 09 06, 10:20)
Labai daug neatitikimų perkant prekybos centruose, net ir supakuotas
nėra taip pasitaikę, nors dažniausiai tik PC ir perku
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 09 06, 11:36)
nėra taip pasitaikę, nors dažniausiai tik PC ir perku
Na jau , kolekcininkai seniai atsisakę PC augalų, nes tikrai daug neatitikimų
QUOTE(jediara @ 2013 09 06, 21:06)
Na jau , kolekcininkai seniai atsisakę PC augalų
aš ne kolekcininkė, tačiau tulpių atsargas pildau kasmet, ir man nė karto nepasitaikė, kad būtų pakuotėje įmaišytų kitoks svogūnėlis. Nereik čia prieš mane rankom mosikuot