Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 16, 09:52)
pas mane beveik visos maximinės smile.gif ir laikosi puikiai.
Kita dalis pirkta Žalioje stotelėje.

Pirmus metus ir pas mane buvo puikiai.Liko tik Tarda,tos tikrai neužmušamos ir tikrai atsparios,žydi kasmet..
QUOTE(looo @ 2013 05 16, 17:48)
ech sakote....
1mamates maximines,  wub.gif negi nebeliks ju...

Gražu 4u.gif Ir nebūtinai išnyks.Gal jas kiekvienais metais iškasinėt reikia,kad vėl sužydėtų kitąmet,bet aš tingiu blush2.gif Bet kuo įmantresnė tulpė,tuo mažiau dauginasi ir labai jau neatsparios ligoms...
vileva,kaip tų pavadinimas,kurios jau keli metai džiugina?Gražu wub.gif tegul nors vieną sezoną mane padžiugintų...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 17, 04:19)
Ir nebūtinai išnyks.Gal jas kiekvienais metais iškasinėt reikia,kad vėl sužydėtų kitąmet,bet aš tingiu blush2.gif 

mano maksiminės buvo vienais metais iškastos. Vistiek po dvejų metų iš n veislių tik kelias žydinčias matau. Ale atrodo, ir tos kelios Schetellige pirktos.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 17, 04:19)
Pirmus metus ir pas mane buvo puikiai.Liko tik Tarda,tos tikrai neužmušamos ir tikrai atsparios,žydi kasmet..

Gražu 4u.gif Ir nebūtinai išnyks.Gal jas kiekvienais metais iškasinėt reikia,kad vėl sužydėtų kitąmet,bet aš tingiu blush2.gif  Bet kuo įmantresnė tulpė,tuo mažiau dauginasi ir labai jau neatsparios ligoms...
vileva,kaip tų pavadinimas,kurios jau keli metai džiugina?Gražu wub.gif tegul nors vieną sezoną mane padžiugintų...

user posted image

O raudonų pilnavidurių dvi pakuotes esu pirkus, bet neišlaikiau paveiksliuko ir nebeatsimenu kokios jos ten.
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2013 05 17, 22:40)
user posted image

O raudonų pilnavidurių dvi pakuotes esu pirkus, bet neišlaikiau paveiksliuko ir nebeatsimenu kokios jos ten.

Miranda(Apeldoorn's Favorite sportas)-pacios geriausio raudonos pilnavidures tulpes:auga,zydi-ir vargo nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 04:52)
ugu  drinks_cheers.gif  Pas mane tas pats su maksiminėm, prisipirkus buvau begalę, po dvejų metų vos kelias atrandu..
gerai gerai, bus ir geriau  smile.gif  Tik rėk, kai ten antras žydėjimo reisas bus.

Maximinės tulpės lenda kasmet gilyn, reikia jas kievieną rudenį iškasti. Žydėjo visos tik pirmais metais, antrais metais tik lapus leido, žiedų neformavo, tai gražuolių gumbus radau dviejų kastuvų gylyje doh.gif o kai svogūnėliai per giliai, ar tai tulpių , ar narcizų, jie nežydi schmoll.gif

Aš taip pat noriu įsigyti tokių, kurių nereiki kasmet kasinėti, kur tokias pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 05 18, 10:37)
Maximinės tulpės lenda kasmet gilyn, reikia jas kievieną rudenį iškasti. Žydėjo visos tik pirmais metais, antrais metais tik lapus leido, žiedų neformavo, tai gražuolių gumbus radau dviejų kastuvų gylyje doh.gif  o kai svogūnėliai per giliai, ar tai tulpių , ar narcizų, jie nežydi schmoll.gif

Aš taip pat noriu įsigyti tokių, kurių nereiki kasmet kasinėti, kur tokias pirkti g.gif

O krepseliai svoguninems gelems nepadetu? mirksiukas.gif
Atsakyti
ateinu ir aš su kelias savo žiedeliais.
deja kai kurių veislių šiais metais žiedelių nebebuvo verysad.gif

user posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=Cukraus pudra,2013 05 18, 22:12]
ateinu ir aš su kelias savo žiedeliais.
deja kai kurių veislių šiais metais žiedelių nebebuvo verysad.gif

nuostabus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 18, 23:12)
[i]ateinu ir aš su kelias savo žiedeliais.

Gražuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintaras Klimaitis @ 2013 05 18, 06:19)
Miranda(Apeldoorn's Favorite sportas)-pacios geriausio raudonos pilnavidures tulpes:auga,zydi-ir vargo nemato biggrin.gif

O kokias atspariausias baltų tulpių veisles parekomenduotumėt g.gif ?
[quote=Cukraus pudra,2013 05 18, 22:12]
[i]ateinu ir aš su kelias savo žiedeliais.
Gražus margumėlis biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
"Sun lower"
user posted image

"Texas Flame"

"Sorbet"
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPRIGE: 19 gegužės 2013 - 09:57