oba, koks tulpynas fantastika
QUOTE(bitule @ 2013 05 15, 21:21)
adija5, ojej turbūt prie tvoros pakelės griovys pilnas sudaužytų mašinų? Jei važiuočiau pro šalį, tikrai ten atsidurčiau
, adija5, negaliu atitraukti akių nuo Jūsų tulpyno
QUOTE(saintlina @ 2013 05 15, 18:07)
Ar tu juos papildomai šeri kuo nors? Pas mane nei lelijos, nei irisai stebuklingai daugintis niekaip nenori
Betgi gėris koks.. pieva nuo pat pavasario nuolat žieduose paskendus Ir ravėt nereik, bo visos gėlės didelės, piktžoles visas užstoja.
Klausyk, aš noriu pas tave svečiuosna Ant tulpių nebespėjau, važiuosiu ant lelijų ir irisų Arbūzai turbūt dar nebus tuo laiku sunokę, tai nors kopūstą lauktuvių atvežčiau
Betgi gėris koks.. pieva nuo pat pavasario nuolat žieduose paskendus Ir ravėt nereik, bo visos gėlės didelės, piktžoles visas užstoja.
Klausyk, aš noriu pas tave svečiuosna Ant tulpių nebespėjau, važiuosiu ant lelijų ir irisų Arbūzai turbūt dar nebus tuo laiku sunokę, tai nors kopūstą lauktuvių atvežčiau
Šeriu tikrai trašom,nes jokių daržovių tam sode neauginu,žemė kažkoks šlynas.O ravėt neraviu,tik nuskinu galvas,nes neįkasama nei po lietaus,nei per sausrą.Tai pati ir išsikasinėsi,jei ko norėsi Todėl ir sodinau tankiai viską,kad nebūtų plikos žemės .Tulpes kai parsivežiau iš Olandijos prieš metų 15,taip ir nekasiau nei karto Bet čia pagrinde Darvino hibridai,tai anie labai atsparūs.Nes iš užpernai pirktų maksiminių nei vienos neliko iš kokio šimto:arba išsigimė,arba susirgo,arba nežydi.Šuduks jos O ir lelijas,viendienes ar irisus perku tik gajausius,tai ir tarpsta.
Dėkui merginos už pagyras,bet čia spalvinis bordakas pas mane.Dabar kitam sklype jau viską kitaip planuoju
Kopūstų ?Žinau,kad ir geriau turi
QUOTE(adija5 @ 2013 05 15, 23:26)
Nes iš užpernai pirktų maksiminių nei vienos neliko iš kokio šimto:arba išsigimė,arba susirgo,arba nežydi.Šuduks jos
ugu Pas mane tas pats su maksiminėm, prisipirkus buvau begalę, po dvejų metų vos kelias atrandu..
gerai gerai, bus ir geriau Tik rėk, kai ten antras žydėjimo reisas bus.
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 04:52)
ugu Pas mane tas pats su maksiminėm, prisipirkus buvau begalę, po dvejų metų vos kelias atrandu..
tai kur tada pirkti tulpes,nes galvojau rudeni prisipirkti maximoj tulpių
Maxsimoje pirktos ir pas mane išsilaikė ne visos. Yra kurios jau 3 m. ir gražiai tarpsta, o yra, kad tik metus ir tegyvena. Pirmais metais nekasu, tik sekančiais arba dar sekančiais. Bet pinigų sukišta daug, o po 5 metų rezultatas nedžiugina. Iš 24 veislių išliko tik gal kokios 6, kurios šiais metais žydi. Bandysiu iškasti ir rudeny sodinti į konteinerius-gal tada bus lengviau kiekvienais metais iškasinėti ir rūšiuoti tik didelius svogūnėlius. O dabar tik lapų sąžalynas arba tuščia vieta.
Ką tik tvarkiau gėlyną prie savo daugiabučio. Iš smalsumo iškasiau kelias tulpes kurios nežydi, bet augina lapus. Labai daug pradėjusių pūti svogūnėlių. Geriausiai auga MAXiminės ,,PRINCES IRENE", ,,QUEEN OF NIGHT'', ,,ORANGE PRINCESS'', ,,PINK STAR'', ,,MONTE KARLO'', ,,TORONTO'', ,,HORIZON''. Iš ankstyvųjų-,,TANGERINE BEAUTY". Pačios kaprizingiausios papūginės- ne visos po žiemos išdygsta, sodinti reikia kasmet, nes tikrai nežydi. Bijūninės ir šerkšnotosios-truputį atsparesnės, po 2 metų dar žydi nors ne visos, bet po trijų metų lieka tik lapai arba tuščias plotas.
Mano norfinės
Estella Rijnveld
Pink Star (tik ant pokelio kitokios spalvos - balta net "nekvepia" - ten rausva/gelsva, gerai, kad buvau uždėjus žymeklį, kitaip net nebūčiau įtarus, kad čia mano Pink Star )
O šios jau keleri metai mane džiugina:
Estella Rijnveld
Pink Star (tik ant pokelio kitokios spalvos - balta net "nekvepia" - ten rausva/gelsva, gerai, kad buvau uždėjus žymeklį, kitaip net nebūčiau įtarus, kad čia mano Pink Star )
O šios jau keleri metai mane džiugina:
vileva, pas mane tokios pat pink star kaip ir pas jus...
o realiai turetu buti va toks grozis, kur toki gaut, nuostabus!
QUOTE(looo @ 2013 05 16, 20:24)
vileva, pas mane tokios pat pink star kaip ir pas jus...
Būtent tokios paveiksliuke ir buvo