Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(xxkamane @ 2013 05 14, 15:54)
tom paciom zirklem skinant kirpti kelias nevienodas, kad neva per syvus, tai vat mane irgi domina kokia yra tikroji tiesa. g.gif

Nežinau tos tiesos ir aš,bet peilį po kiekvienos nupjautos tulpės kišu žemėn,prieš kitą pjaudama.Gal koks senovininis zababonas,ale pripratus ir vsio smile.gif
QUOTE(veidax @ 2013 05 15, 00:10)
Saintlina, ne virusuotos tos tulpes, tiesiog gal slapioj vietoj auga ir neisziemojo, arba svogunai issmulkejo ir dabar ten lapu kruva, o ziedu nera.  As panasias auginu o gal net tokias pat happy generation

Tai,kad ne lapų krūva,bet tulpių dryžuotumas pasikeitė.Man tai panašu į virusuotas,jei jau kitais metais keičiasi margumas.Tokias iškasu,jei netingiu blush2.gif

Kol prisiruošiau fotkint,tai jau ir nužydėjo beveik.Bet tulpės ne tik,kad gražu,bet ir neravėtą žemę paslėpia.Galėtų visą vasarą ir žydėt sau:D
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Nu ir pridėjau doh.gif o fotkint tai tikrai nemoku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 15 gegužės 2013 - 02:04
Oi, Adija, tulpių slėnis wub.gif wub.gif wub.gif Grožis koks wub.gif
O tu jas iškasinėji kada nors?
Atsakyti
Adija, vaje kokia pieva tulpiu wub.gif blink.gif
Atsakyti
Adija nerealu wub.gif
Atsakyti
Adija, labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 15, 03:01)

va, visada taip ir galvojau, kad tik internetinėse foto tokis grožis būna wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
Adija5, nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, aš grįšiu prie temos apie tulpių galvų nuskabymą...
O didelis skirtumas tarp galvos nuskynimo ir nupjovimo paliekant tą 1 lapą?
Nes mano tulpės sode, tai ir taip dažnai nupjaunu ir vežuosi namo pasimerkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 15 gegužės 2013 - 11:46
QUOTE(saintlina @ 2013 05 15, 07:33)
O tu jas iškasinėji kada nors?

Nea,man užtenka to klapato kol visas nupjaustau. ..O kai jas reikia iškasinėt,ten jau būna irisų ir lelijų pieva,nes anie irgi dauginasi kaip išprotėję...Nu ir aišku vis naujienų kiekvienais metais prisisiuntinėju...Tos internetinės parduotuvės yra blogis smile.gif
Vakar gal tris valandas pjausčiau nubyrėjusias doh.gif Bet aš po du lapus palieku kažkodėl g.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 15, 14:15)
.O kai jas reikia iškasinėt,ten jau būna irisų ir lelijų pieva,nes anie irgi dauginasi kaip išprotėję...

klausyk, kas ten per stebuklinga pieva? Ar tu juos papildomai šeri kuo nors? Pas mane nei lelijos, nei irisai stebuklingai daugintis niekaip nenori doh.gif
Betgi gėris koks.. pieva nuo pat pavasario nuolat žieduose paskendus wub.gif Ir ravėt nereik, bo visos gėlės didelės, piktžoles visas užstoja.
Klausyk, aš noriu pas tave svečiuosna bigsmile.gif Ant tulpių nebespėjau, važiuosiu ant lelijų ir irisų cool.gif Arbūzai turbūt dar nebus tuo laiku sunokę, tai nors kopūstą lauktuvių atvežčiau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu savo 20 tulpių ir jau laukas atrodo, lotuliukas.gif iš laimės šokinėju, o čia pas merginas doh.gif .

O grožis neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
adija5, ojej wub.gif wub.gif wub.gif turbūt prie tvoros pakelės griovys pilnas sudaužytų mašinų? Jei važiuočiau pro šalį, tikrai ten atsidurčiau biggrin.gif
Atsakyti