Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Štai ir paskutinė mano tulpių "porcija"

Zizanie

user posted image

user posted image

user posted image

Verona

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Weber's Parrot

user posted image

user posted image

Keletas paprastučių bevardžių - ir jos kuo puikiausiai puošė gėlyną wub.gif

user posted image

user posted image

O šios kol kas taip ir liko neatpažintos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mumrikai , nenustebk jei kitąmet vietoj 'Burbiškių' pas tave minios pradės plaukt į tavo tulpes pažiūrėt bigsmile.gif
Gražuuuuu , o ypač pilnavidurės wub.gif

Ir dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 14:49)

O šios kol kas taip ir liko neatpažintos ax.gif

Galiu klysti,bet 3-ia -Monte Carlo,o 4-a -Gavota
Atsakyti
Mumrikai, nuostabios tulpės wub.gif , kaip gerai, kad čia tokios vėlyvos rūšys. Pas mus jau nužydėjo, o jūs vis dar džiaugiatės žiedais. bigsmile.gif O tos geltonos pilnavidurės ar nebus ,,Akebane"? Bet pas mane ,,Akebane" jau nužydėjo
user posted image
čia geltona ,,Akebane", o raudona nežinau kokia, ne buvo 5 tulpės pakely,, Akebano" ir viena pražydo raudona pilnavidurė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 31 gegužės 2012 - 20:02
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 05 30, 15:40)
Mumrikai , nenustebk jei kitąmet vietoj 'Burbiškių' pas tave minios pradės plaukt į tavo tulpes pažiūrėt  bigsmile.gif
Gražuuuuu , o ypač pilnavidurės  wub.gif

wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mercedes @ 2012 05 30, 15:52)
Galiu klysti,bet 3-ia -Monte Carlo,o 4-a -Gavota

Kad Monte Carlo yra žemaūgės (pas mane Monte Carlo buvo vos ne dvigubai žemesnės nei šios nežiniukės), o Gavota mano turimų ir kiek internete randu vidurys juodas, o šių nežiniukių šviesus g.gif

http://public.fotki....e-carlo111.html

http://public.fotki....2/gavota31.html

QUOTE(staselė @ 2012 05 31, 20:57)
Mumrikai, nuostabios tulpės wub.gif , kaip gerai, kad čia tokios vėlyvos rūšys. Pas mus jau nužydėjo, o jūs vis dar džiaugiatės žiedais. bigsmile.gif O tos geltonos pilnavidurės ar nebus ,,Akebane"? Bet pas mane ,,Akebane" jau nužydėjo

dėkui wub.gif kažkodėl google pagal pavadinimą "Akebane" man nieko neranda g.gif

Atsakyti
Laba, o kada tulpes reikia iškasti??? nes planuoju į kitą vietą persodint rudenį... Ačiū.
Atsakyti
Oi, mumrikai, grožiai kokie... wub.gif Jau pilnavidurės kaip man gražu... Jau planuoju užsipirkti daugiau šių gražuolių...
Atsakyti

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 31, 23:58)

Kad Monte Carlo yra žemaūgės (pas mane Monte Carlo buvo vos ne dvigubai žemesnės nei šios nežiniukės), o Gavota mano turimų ir kiek internete randu vidurys juodas, o šių nežiniukių šviesus g.gif

http://public.fotki....2/gavota31.html
dėkui  wub.gif kažkodėl google pagal pavadinimą "Akebane" man nieko neranda  g.gif

Monte Carlo ne tokios ir žemos,apie 40cm g.gif
O Gavota palyginkit su šita foto.
Dar 1-aja nežiniuke pabandykit paieškoti kaip Sonnet,nes man ji panaši į lelijažiedę...
Ieškokit pavadinimo Akebono,jos vienos mano mylimiausių,tik labai jau aukštos
Atsakyti
AČIŪ VISOMS ATSAKIUSIOMS APIE TULPIŲ IŠKASIMĄ 4u.gif .

NA, O GROŽIAI PAS VISAS doh.gif . Pasakų šalis

Aš pirmas tulpes tik šiemet turėjau, na , bet kai pasižiūri į jūsų gėlynus - sirgti pradedi ( kaip su lelijom- šiemet jau turiu daugiau) taip bus ir su tulpėm kitais metais įtariu biggrin.gif
Atsakyti
Mumrikai, Tulipa Double Late ,,Akebono" pavadinimas,atsiprašau suklydau, vieną raidę ne taip buvau užrašiusi, dabar suradau pakuotę. Bet dabar pakuotės piešinį, kai pažiūrėjau dar toks raudonas pakraštėlis turėtų būti, bet aš pas saviškes nemačiau, tai gal ir tos sumaišytos, nes čia ,Nojaus sėklų", nors ir Elite pakuotė buvo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 01 birželio 2012 - 19:12
stasele, labai dėkui wub.gif dar internete pagal nuotraukas labai panaši Tulip Yellow Pomponette ax.gif
Atsakyti
Kodėl pernai sodinti nedideli svogūnėliai vistiek lindo į gįlį,ne patys augdami,o formuodami po savim dar vieną gumbelį g.gif
Atsakyti