Štai ir paskutinė mano tulpių "porcija"
Zizanie
Verona
Papildyta:
Weber's Parrot
Keletas paprastučių bevardžių - ir jos kuo puikiausiai puošė gėlyną
O šios kol kas taip ir liko neatpažintos
Mumrikai , nenustebk jei kitąmet vietoj 'Burbiškių' pas tave minios pradės plaukt į tavo tulpes pažiūrėt
Gražuuuuu , o ypač pilnavidurės
Ir dėkui už nuorodą
Ir dėkui už nuorodą
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 14:49)
Galiu klysti,bet 3-ia -Monte Carlo,o 4-a -Gavota
Mumrikai, nuostabios tulpės , kaip gerai, kad čia tokios vėlyvos rūšys. Pas mus jau nužydėjo, o jūs vis dar džiaugiatės žiedais. O tos geltonos pilnavidurės ar nebus ,,Akebane"? Bet pas mane ,,Akebane" jau nužydėjo
čia geltona ,,Akebane", o raudona nežinau kokia, ne buvo 5 tulpės pakely,, Akebano" ir viena pražydo raudona pilnavidurė.
čia geltona ,,Akebane", o raudona nežinau kokia, ne buvo 5 tulpės pakely,, Akebano" ir viena pražydo raudona pilnavidurė.
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 05 30, 15:40)
Mumrikai , nenustebk jei kitąmet vietoj 'Burbiškių' pas tave minios pradės plaukt į tavo tulpes pažiūrėt
QUOTE(mercedes @ 2012 05 30, 15:52)
Galiu klysti,bet 3-ia -Monte Carlo,o 4-a -Gavota
Kad Monte Carlo yra žemaūgės (pas mane Monte Carlo buvo vos ne dvigubai žemesnės nei šios nežiniukės), o Gavota mano turimų ir kiek internete randu vidurys juodas, o šių nežiniukių šviesus
http://public.fotki....e-carlo111.html
http://public.fotki....2/gavota31.html
QUOTE(staselė @ 2012 05 31, 20:57)
Mumrikai, nuostabios tulpės , kaip gerai, kad čia tokios vėlyvos rūšys. Pas mus jau nužydėjo, o jūs vis dar džiaugiatės žiedais. O tos geltonos pilnavidurės ar nebus ,,Akebane"? Bet pas mane ,,Akebane" jau nužydėjo
dėkui kažkodėl google pagal pavadinimą "Akebane" man nieko neranda
Laba, o kada tulpes reikia iškasti??? nes planuoju į kitą vietą persodint rudenį... Ačiū.
Oi, mumrikai, grožiai kokie... Jau pilnavidurės kaip man gražu... Jau planuoju užsipirkti daugiau šių gražuolių...
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 31, 23:58)
Kad Monte Carlo yra žemaūgės (pas mane Monte Carlo buvo vos ne dvigubai žemesnės nei šios nežiniukės), o Gavota mano turimų ir kiek internete randu vidurys juodas, o šių nežiniukių šviesus
http://public.fotki....2/gavota31.html
dėkui kažkodėl google pagal pavadinimą "Akebane" man nieko neranda
Monte Carlo ne tokios ir žemos,apie 40cm
O Gavota palyginkit su šita foto.
Dar 1-aja nežiniuke pabandykit paieškoti kaip Sonnet,nes man ji panaši į lelijažiedę...
Ieškokit pavadinimo Akebono,jos vienos mano mylimiausių,tik labai jau aukštos
AČIŪ VISOMS ATSAKIUSIOMS APIE TULPIŲ IŠKASIMĄ .
NA, O GROŽIAI PAS VISAS . Pasakų šalis
Aš pirmas tulpes tik šiemet turėjau, na , bet kai pasižiūri į jūsų gėlynus - sirgti pradedi ( kaip su lelijom- šiemet jau turiu daugiau) taip bus ir su tulpėm kitais metais įtariu
NA, O GROŽIAI PAS VISAS . Pasakų šalis
Aš pirmas tulpes tik šiemet turėjau, na , bet kai pasižiūri į jūsų gėlynus - sirgti pradedi ( kaip su lelijom- šiemet jau turiu daugiau) taip bus ir su tulpėm kitais metais įtariu
Mumrikai, Tulipa Double Late ,,Akebono" pavadinimas,atsiprašau suklydau, vieną raidę ne taip buvau užrašiusi, dabar suradau pakuotę. Bet dabar pakuotės piešinį, kai pažiūrėjau dar toks raudonas pakraštėlis turėtų būti, bet aš pas saviškes nemačiau, tai gal ir tos sumaišytos, nes čia ,Nojaus sėklų", nors ir Elite pakuotė buvo.
stasele, labai dėkui dar internete pagal nuotraukas labai panaši Tulip Yellow Pomponette
Kodėl pernai sodinti nedideli svogūnėliai vistiek lindo į gįlį,ne patys augdami,o formuodami po savim dar vieną gumbelį