Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Mano pirmieji žiedeliai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 12 gegužės 2013 - 13:25
Merginos nerealus vaizdai wub.gif

Daivasen o tu kartais ne Burbiskiu dvare gyveni? lotuliukas.gif - nerealus vaizdai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 13, 13:46)
Merginos nerealus vaizdai wub.gif

Daivasen o tu kartais ne Burbiskiu dvare gyveni? lotuliukas.gif - nerealus vaizdai wub.gif

Ne, buvau tulpių žydėjimo šventėj...
Atsakyti
Žydi ir mano tulpės. O tos, kur dovanų gavau, ypač savo kiekiais džiugina smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 12:10)
Žydi ir mano tulpės. O tos, kur dovanų gavau, ypač savo kiekiais džiugina  smile.gif

Jūs pardavimui gal auginat?
Atsakyti
Saintlina na ir kiekis tulpiu, o vagu ilgumas blink.gif galo nesimato. kiek ten ilgio vagos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 14, 11:17)
Jūs pardavimui gal auginat?

turbūt šiais metais jau galėsiu ir pardavinėt biggrin.gif
Ne, čia man teta rudenį dovanų atvežė. Galvojau, kad truputį gausiu, o ji pusę bulvinio maišo atbogino. Darželiuose nebetilpo, sodinom darže - negi išmesi? Daug geltonų, bet labai graži žiedų forma. Ir maloniai kvepia wub.gif
Yra tarp jų ir plunksnuotų - baltų ir oranžinių. Ir kelių spalvų, ir rožinių, ir rausvai-gelsvų. Tik tų svogūniukai nedideli buvo, tai šiemet nedaug žiedelių. Dominuoja geltonos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 14, 11:19)
kiek ten ilgio vagos? g.gif

žinai, kad ir nepasakysiu, šimto metrų turbūt nebus smile.gif Matosi galas, ten tolumoj krūmai kur yra, ten ir galas biggrin.gif
Turim ir ilgesnį lauką, kur vagos 200 m. Tik ten retai ką sodinam

Čia ant kito lango biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 gegužės 2013 - 11:29
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 13:26)

Ne, čia man teta rudenį dovanų atvežė. Galvojau, kad truputį gausiu, o ji pusę bulvinio maišo atbogino. Darželiuose nebetilpo, sodinom darže - negi išmesi?

jetusmarija... blink.gif ot geru tetu zmones turi. kad man tokia blink.gif neispasakytas grozis. blink.gif o jau kiekis koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 14, 12:04)
jetusmarija... blink.gif  ot geru tetu zmones turi. kad man tokia  blink.gif  neispasakytas grozis.  blink.gif  o jau kiekis koks  wub.gif

kad jie gėlėm prekiauja, matyt, tiesiog liko tie svogūnėliai. Kai patys neaugina, tiesiog neturėjo kur dėt smile.gif
Gražu tai labai, bet darbelio tai irgi prie tokio kiekio nemaža.. teko kadaise tėvams padėt augint, dar prisimenu.. Be to, daug mažų, kurios kol kas net neaišku, kokios bus.
Turbūt vasaros pabaigoj SM temoj 'Perkam, parduodam, keičiamės' sėdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 gegužės 2013 - 12:41
wub.gif wub.gif wub.gif uch kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Merginos as vat is tu laiku kai augindavo pardavimui tulpiu svogunelius prisimenu, kad suzydejus tulpems reikdavo jiems "nurauti galvas", kad svonugai didesni butu ar tai tiesa? as vat galvoju o jei dabar "gerai prazydusioms" nugnybti? ar tai nieko neduoda? g.gif nes as dabar tik byrancias nuskabau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 14, 12:55)
Merginos as vat is tu laiku kai augindavo pardavimui tulpiu svogunelius prisimenu, kad suzydejus tulpems reikdavo jiems "nurauti galvas", kad svonugai didesni butu ar tai tiesa?

taip, teisybė. Pamenu, kad krepšiais skindavau. O gaila kaip būdavo doh.gif
Atsakyti