Mano pirmieji žiedeliai
Merginos nerealus vaizdai
Daivasen o tu kartais ne Burbiskiu dvare gyveni? - nerealus vaizdai
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 13, 13:46)
Merginos nerealus vaizdai
Ne, buvau tulpių žydėjimo šventėj...
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 12:10)
Žydi ir mano tulpės. O tos, kur dovanų gavau, ypač savo kiekiais džiugina
Jūs pardavimui gal auginat?
Saintlina na ir kiekis tulpiu, o vagu ilgumas galo nesimato. kiek ten ilgio vagos?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 14, 11:17)
Jūs pardavimui gal auginat?
turbūt šiais metais jau galėsiu ir pardavinėt
Ne, čia man teta rudenį dovanų atvežė. Galvojau, kad truputį gausiu, o ji pusę bulvinio maišo atbogino. Darželiuose nebetilpo, sodinom darže - negi išmesi? Daug geltonų, bet labai graži žiedų forma. Ir maloniai kvepia
Yra tarp jų ir plunksnuotų - baltų ir oranžinių. Ir kelių spalvų, ir rožinių, ir rausvai-gelsvų. Tik tų svogūniukai nedideli buvo, tai šiemet nedaug žiedelių. Dominuoja geltonos
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 14, 11:19)
kiek ten ilgio vagos?
žinai, kad ir nepasakysiu, šimto metrų turbūt nebus Matosi galas, ten tolumoj krūmai kur yra, ten ir galas
Turim ir ilgesnį lauką, kur vagos 200 m. Tik ten retai ką sodinam
Čia ant kito lango
QUOTE(saintlina @ 2013 05 14, 13:26)
Ne, čia man teta rudenį dovanų atvežė. Galvojau, kad truputį gausiu, o ji pusę bulvinio maišo atbogino. Darželiuose nebetilpo, sodinom darže - negi išmesi?
jetusmarija... ot geru tetu zmones turi. kad man tokia neispasakytas grozis. o jau kiekis koks
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 05 14, 12:04)
jetusmarija... ot geru tetu zmones turi. kad man tokia neispasakytas grozis. o jau kiekis koks
kad jie gėlėm prekiauja, matyt, tiesiog liko tie svogūnėliai. Kai patys neaugina, tiesiog neturėjo kur dėt
Gražu tai labai, bet darbelio tai irgi prie tokio kiekio nemaža.. teko kadaise tėvams padėt augint, dar prisimenu.. Be to, daug mažų, kurios kol kas net neaišku, kokios bus.
Turbūt vasaros pabaigoj SM temoj 'Perkam, parduodam, keičiamės' sėdėsiu
uch kaip gražu
Merginos as vat is tu laiku kai augindavo pardavimui tulpiu svogunelius prisimenu, kad suzydejus tulpems reikdavo jiems "nurauti galvas", kad svonugai didesni butu ar tai tiesa? as vat galvoju o jei dabar "gerai prazydusioms" nugnybti? ar tai nieko neduoda? nes as dabar tik byrancias nuskabau
QUOTE(xxkamane @ 2013 05 14, 12:55)
Merginos as vat is tu laiku kai augindavo pardavimui tulpiu svogunelius prisimenu, kad suzydejus tulpems reikdavo jiems "nurauti galvas", kad svonugai didesni butu ar tai tiesa?
taip, teisybė. Pamenu, kad krepšiais skindavau. O gaila kaip būdavo