Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Aciu blush2.gif gal ne meniskai, ir gelynas toli toli iki grazaus, bet tulpes jau zydi....

Dar neprazydusios tokios kaip geltonos yra baltos, rusvos ir raudonos, labai tikiuosi prazydes, nes tikrai labai daug neprasiskleidusiu tulpiu ax.gif
Atsakyti
Pas mane jau žydi ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia pilnavidurių kolekcija bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
dalinkis biggrin.gif

ta pirma kaip aguona bigsmile.gif

aš kelis metus nepirkau naujų, tai žiūrėsiu kas čia šiemet bebus blush2.gif
Atsakyti
Jediara nerealu wub.gif
, tas pilnavidures kas nezino tai pamate sako, kad tai net ne tulpes
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 09, 13:53)
Pas mane jau žydi  ax.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif
o šitoj foto,tos su raudonu tokios turi būti ar čia ta vadinama dryžligė g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 09, 17:29)
wub.gif  thumbup.gif
o šitoj foto,tos su raudonu tokios turi būti ar čia ta vadinama dryžligė  g.gif

Nemanau, kad tai gryžligė, nes jas auginu jau keletą metų ir visada tokios - vėliau jos rausvėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 09, 16:41)
Nemanau, kad tai gryžligė, nes jas auginu jau keletą metų ir visada tokios - vėliau jos rausvėja  smile.gif

tai thumbup.gif ,nes aš vienais metais turėjau sergančią tai dabar bijau,nors man jos dar gražesnės biggrin.gif
Atsakyti
wow thumbup.gif
Atsakyti
Dar keli žiedeliai ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 09 gegužės 2013 - 18:49
Kaip gražu wub.gif

O aš pirkau beveik visas daugiažiedes, bet nei viena tokia nėra g.gif Vienas žiedukas, o kitų šakelių net nešviečia lotuliukas.gif . Vat. Bet gražios, kad ir kokios bebūtų ax.gif
Atsakyti
O mano siemet suprastėję labai tulpės jau tikriausiai reikės iškasti, jau auga toj pačioj vietoj 4 metai.
Įmesiu burbiškių dvaro tulpių...
user posted image, user posted image, user posted image,user posted image, user posted image, user posted image, user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 11 gegužės 2013 - 21:50
Ir dar ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti