Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Pas mane irgi šios "saulytės" žydi smile.gif Tik pirmi metai, tai ne tokios tankios.
user posted image
user posted image
user posted image

Ir karpytos smile.gif jau šiandien ryte pilnai subrendę žiedai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 02, 09:50)
Gal koks dvikojis kurmis pasistengė

g.gif tik vienas nusižiūrėjo? gal g.gif
Atsakyti
Nuvažiavus į sodybą vos neapsiverkiau doh.gif
Žiūriu, tulpės bepradedančios vysti. Patraukiau už lapuko, ogi išsitraukia doh.gif Visa eilė tulpių praretinta, kai kur ištisiniais metrais neliko. Pažiūrėjau - po žeme tiesiai po tulpėm kurmio urvas, ir taip išilgai po visom pavarytas. Bet gi kurmiai tulpių negraužia (jau ne pirmi metai būna urvų) ? Gal, sakau, kokie pelėnai pasidarbavo - tiasiog nugraužtos po žeme gun_bandana.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 05 02, 18:52)
Nuvažiavus į sodybą vos neapsiverkiau  doh.gif
Žiūriu, tulpės bepradedančios vysti. Patraukiau už lapuko, ogi išsitraukia  doh.gif Visa eilė tulpių praretinta, kai kur ištisiniais metrais neliko. Pažiūrėjau - po žeme tiesiai po tulpėm kurmio urvas, ir taip išilgai po visom pavarytas. Bet gi kurmiai tulpių negraužia (jau ne pirmi metai būna urvų) ? Gal, sakau, kokie pelėnai pasidarbavo - tiasiog nugraužtos po žeme      gun_bandana.gif
user posted image

krepšiukuose sodinant didesnė tikimybė, kad svogūnėlių pelės neišnešios, kurmiai neiškilnos
Atsakyti
Pas kamane irgi zydi, o ji jau net nesitikejo bent viena pamatyti blush2.gif
[attachmentid=228220]
Papildyta:
QUOTE(sivita @ 2013 05 02, 17:52)
Nuvažiavus į sodybą vos neapsiverkiau  doh.gif
Žiūriu, tulpės bepradedančios vysti. Patraukiau už lapuko, ogi išsitraukia  doh.gif Visa eilė tulpių praretinta, kai kur ištisiniais metrais neliko. Pažiūrėjau - po žeme tiesiai po tulpėm kurmio urvas, ir taip išilgai po visom pavarytas. Bet gi kurmiai tulpių negraužia (jau ne pirmi metai būna urvų) ? Gal, sakau, kokie pelėnai pasidarbavo - tiasiog nugraužtos po žeme      gun_bandana.gif
user posted image

o kurkliu nera? ax.gif sitie taip daro
Atsakyti
pas mane dar nežydi doh.gif
Mieste prie nuosavų namų jau įvairiom spalvom iš toli tvieskia, o pas mane sode dar ne...
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 07, 13:43)
pas mane dar nežydi  doh.gif
Mieste prie nuosavų namų jau įvairiom spalvom iš toli tvieskia, o pas mane sode dar ne...

pas mane irgi dar nežydi. gal ir pas tave mandros, neankstyvos? aš mėgstu šerkšnotąsias, žaliažiedes, papūgines, tai joms dar anksti.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 07, 13:48)
pas mane irgi dar nežydi. gal ir pas tave mandros, neankstyvos? aš mėgstu šerkšnotąsias,  žaliažiedes, papūgines, tai joms dar anksti.

atrodo,kad visokių yra. nebent ankstyvosios nunyko g.gif
papūginių šiais metais kaip niekad dideli žiedai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 05 07, 12:43)
pas mane dar nežydi  doh.gif

Maniskes cia dar tik pirmosios, kitos dar tik pumpurus krauna, siemet su tokiu "ankstyvu" pavasariu tenka ilgiau laukti ziedu, bet as kantri-laukiu

as irgi turiu zaliaziedziu, pilnaviduriu, serksnuotu, papuginiu, bet nezinau kokios prazys, nes kaikurios tikrai dingo i zemes gelmes unsure.gif

pagal pumpurus kai kuriu speju bus pilnavidutes tikrai ir papuginiu keletas bus, bet sopalvas deja tenka spelioti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 07 gegužės 2013 - 12:59
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 01, 18:59)
Pačios pirmosios pas mane. Kažkaip įtariu, kad  nelabai  gražiai žydės tulpės. Kažkokios iš po žiemos nususę

bet jau koks grozis wub.gif
Atsakyti
jei merginos nesupyksite biski pasirodysiu su ziedeliais naujais, prasidejo gausesnis zydejimas ax.gif
p.s. sorri uz foto, gal nelabai graziai nufotkinau blush2.gif
[attachmentid=228234][attachmentid=228235][attachmentid=228236] [attachmentid=228237]
[attachmentid=228239] [attachmentid=228240] [attachmentid=228241]
[attachmentid=228242]

o sita kazkokia isigime papugine
[attachmentid=228238]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 09 gegužės 2013 - 09:31
labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geltonos kooookio wub.gif
kaip aš savų laukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 09 gegužės 2013 - 09:50