Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

merginos, ar tresiat tulpes?
Atsakyti
Aš dėjau lazdeles, kur visom gėlėm dedu.

parašiau, bet susimąsčiau, kad gal visgi tik planavau dėti blink.gif nes pokas tai nepraimtas guli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 balandžio 2013 - 20:03
QUOTE(grange @ 2013 04 25, 21:03)
Aš dėjau lazdeles, kur visom gėlėm dedu.

parašiau, bet susimąsčiau, kad gal visgi tik planavau dėti  blink.gif  nes pokas tai nepraimtas guli  doh.gif

būna ir taip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 04 25, 10:01)
Nuostabu.  4u.gif
Mano tik pradėję augti, nors dirva įšilus, saulėta. Sakau gal ir pas mane kaip Olandijoje žiedų nebus. smile.gif
Gal pas pačią prie sienos atokaitoje pasodintos ar ant kokios šiluminės trasos, kad taip anksti žydi

Ačiū 4u.gif
Taip, Kaune smile.gif Ir tikrai taip - prie sienos ir atokaitoje. Būtų ir ant Vėlykų žydėję, jei nebūtų vėl prisnigę... Kai kurios šiandien jau nužydėje, bet prieš kelias dienas narcizas prasiskleidė... Kažkaip viskas taip anksti ir vienu metu, kad tuoj liksiu be žiedų unsure.gif Ankstyvosios jos, bet jau tuoj skleisis ir likusios, taip kad matyt kalta čia atokaita...
Atsakyti
Pačios pirmosios pas mane. Kažkaip įtariu, kad nelabai gražiai žydės tulpės. Kažkokios iš po žiemos nususę
Atsakyti
Ir pas mane šios mažylės jau žydi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 01, 22:02)
Ir pas mane šios mažylės jau žydi smile.gif

Oho koks krūmas! thumbup.gif
Atsakyti
kur gali dingti tulpių svogūnėliai iš krepšiuko? visos jau sudygusios, žiedukus krauna, vienų tulpių vieta tuščia. Pakasiau pažiūrėt, o krepšely nieko nėra, nei jokių puvėkų, nei kažkokių kitų likučių, tik žemė. Pernai žydėjo, visos žiemot buvo paliktos.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 01, 18:59)
Pačios pirmosios pas mane. Kažkaip įtariu, kad  nelabai  gražiai žydės tulpės. Kažkokios iš po žiemos nususę

Sitos pas mane dar nezydi doh.gif Net pumpureliu nera-nors pernai tik sodinau...

Vakar apziurejau tulpes-nieko nebus... Reikes kasti... Mazai zieduku islinde. Matyt teks kasmet iskasineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 02, 09:43)

Vakar apziurejau tulpes-nieko nebus... Reikes kasti... Mazai zieduku islinde. Matyt teks kasmet iskasineti g.gif

Keista, nes labai retai tulpes kasu, bet žiedų tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 02, 08:20)
Keista, nes labai retai tulpes kasu, bet žiedų tikrai yra  thumbup.gif

Maniskes pavesyje, salia pusys-sakau gal vieta joms netinkama? g.gif Nes ir kitos pavasarines gelytes mazeja... Idirbsiu gabaleli zemes-pernesiu visas pavasarines geles... Sakes kiek darbo laukia vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 02, 07:25)
kur gali dingti tulpių svogūnėliai iš krepšiuko? visos jau sudygusios, žiedukus krauna, vienų tulpių vieta tuščia. Pakasiau pažiūrėt, o krepšely nieko nėra, nei jokių puvėkų, nei kažkokių kitų likučių, tik žemė. Pernai žydėjo, visos žiemot buvo paliktos.

Gal koks dvikojis kurmis pasistengė
Atsakyti