Aš dėjau lazdeles, kur visom gėlėm dedu.
parašiau, bet susimąsčiau, kad gal visgi tik planavau dėti nes pokas tai nepraimtas guli
parašiau, bet susimąsčiau, kad gal visgi tik planavau dėti nes pokas tai nepraimtas guli
QUOTE(grange @ 2013 04 25, 21:03)
Aš dėjau lazdeles, kur visom gėlėm dedu.
būna ir taip
QUOTE(Lutpede @ 2013 04 25, 10:01)
Nuostabu.
Mano tik pradėję augti, nors dirva įšilus, saulėta. Sakau gal ir pas mane kaip Olandijoje žiedų nebus.
Gal pas pačią prie sienos atokaitoje pasodintos ar ant kokios šiluminės trasos, kad taip anksti žydi
Mano tik pradėję augti, nors dirva įšilus, saulėta. Sakau gal ir pas mane kaip Olandijoje žiedų nebus.
Gal pas pačią prie sienos atokaitoje pasodintos ar ant kokios šiluminės trasos, kad taip anksti žydi
Ačiū
Taip, Kaune Ir tikrai taip - prie sienos ir atokaitoje. Būtų ir ant Vėlykų žydėję, jei nebūtų vėl prisnigę... Kai kurios šiandien jau nužydėje, bet prieš kelias dienas narcizas prasiskleidė... Kažkaip viskas taip anksti ir vienu metu, kad tuoj liksiu be žiedų Ankstyvosios jos, bet jau tuoj skleisis ir likusios, taip kad matyt kalta čia atokaita...
Pačios pirmosios pas mane. Kažkaip įtariu, kad nelabai gražiai žydės tulpės. Kažkokios iš po žiemos nususę
QUOTE(jediara @ 2013 05 01, 22:02)
Ir pas mane šios mažylės jau žydi
Oho koks krūmas!
kur gali dingti tulpių svogūnėliai iš krepšiuko? visos jau sudygusios, žiedukus krauna, vienų tulpių vieta tuščia. Pakasiau pažiūrėt, o krepšely nieko nėra, nei jokių puvėkų, nei kažkokių kitų likučių, tik žemė. Pernai žydėjo, visos žiemot buvo paliktos.
QUOTE(Lutpede @ 2013 05 01, 18:59)
Pačios pirmosios pas mane. Kažkaip įtariu, kad nelabai gražiai žydės tulpės. Kažkokios iš po žiemos nususę
Sitos pas mane dar nezydi Net pumpureliu nera-nors pernai tik sodinau...
Vakar apziurejau tulpes-nieko nebus... Reikes kasti... Mazai zieduku islinde. Matyt teks kasmet iskasineti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 02, 09:43)
Vakar apziurejau tulpes-nieko nebus... Reikes kasti... Mazai zieduku islinde. Matyt teks kasmet iskasineti
Keista, nes labai retai tulpes kasu, bet žiedų tikrai yra
QUOTE(jediara @ 2013 05 02, 08:20)
Keista, nes labai retai tulpes kasu, bet žiedų tikrai yra
Maniskes pavesyje, salia pusys-sakau gal vieta joms netinkama? Nes ir kitos pavasarines gelytes mazeja... Idirbsiu gabaleli zemes-pernesiu visas pavasarines geles... Sakes kiek darbo laukia vel
QUOTE(Paladė @ 2013 05 02, 07:25)
kur gali dingti tulpių svogūnėliai iš krepšiuko? visos jau sudygusios, žiedukus krauna, vienų tulpių vieta tuščia. Pakasiau pažiūrėt, o krepšely nieko nėra, nei jokių puvėkų, nei kažkokių kitų likučių, tik žemė. Pernai žydėjo, visos žiemot buvo paliktos.
Gal koks dvikojis kurmis pasistengė