Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Pasirodau savo greituoles... Jau taip greitai prazydo ir visos vienu metu, kad net baisu... Gi taip greitai prazysta, greit ir nuvysta, tai skubu rodyti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashypsena: 24 balandžio 2013 - 15:26
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 15:24)
Pasirodau savo greituoles...

ar čia Kaune jau šitaip žydi? bigsmile.gif
Gražuuu wub.gif
Pas mus dar nei nesiruošia..
Atsakyti
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 16:24)
Pasirodau savo greituoles... Jau taip greitai prazydo ir visos vienu metu, kad net baisu... Gi taip greitai prazysta, greit ir nuvysta, tai skubu rodyti smile.gif

Nuostabu. 4u.gif
Mano tik pradėję augti, nors dirva įšilus, saulėta. Sakau gal ir pas mane kaip Olandijoje žiedų nebus. smile.gif
Gal pas pačią prie sienos atokaitoje pasodintos ar ant kokios šiluminės trasos, kad taip anksti žydi
Atsakyti
Kokios grazios tulpes wub.gif
Pamenu pernai mamos diena pas mane pilnu tempu zydejo, o siemet kazi.... Dar tik lapeliai islinde, pumpuru nesimato pas mus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 16:24)

Čia ankstyvos , žemauges tulpes , pas mane jos taip pat zydi.
Atsakyti
Labai gražūs žiedukai wub.gif

O manosios kur kurmis išrausė išdygo visos, bet matyt kurmio darbas bus pakenkęs, nes labai jos kažkaip giliai atsidūrė - vargsta ir iš karto žiedą krauna, nors neturėjau tų žemaūgių -visos aukštos.
O rodos ,kaip tik paviršiuje jos turėjo būti g.gif Lauksiu kas bus toliau
Atsakyti
Kaip grazu, silta wub.gif
maniskiai irgi net nesiruosia dar zydeti irnesakyk.gif
tikrai pernai geguzes 1-aja tulpes zydejo visu tempu ir narcizai. siemet duok Dieve po geros savaites zydes narcizai.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 25, 11:26)
tikrai pernai geguzes 1-aja tulpes zydejo visu tempu ir narcizai. siemet duok Dieve po geros savaites zydes narcizai.

Oi, narcizu lapukai gal tik koks 1 cm kyso schmoll.gif Pasodinau pernai ir ankstyvasias zemauges tulpes-uzstrigo kaip jos vadinasi.. Tai tos ir tik vos vos lenda-nors auga ne pavesyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 balandžio 2013 - 11:39
Na, ilgiau džiaugsimės žiedeliais kai vėliau pražys - svarbu pražystų biggrin.gif
Ieškokime pliusų - jau būtų pernai nužydėjusios visos, o šiemet ilgiau džiugins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 23, 09:03)

Grange, labai gražu. O kokio aukščio užaugo jos?

nu kaip čia pasakyt, ne žemaūgės, ir ne aušktos baisiai, nu normalios, kaip būna tos raudonos, standartinės sakyčiau.

QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 14:24)
Pasirodau savo greituoles...

tikrai, kad greituolės, jei pas kitus dar tik lenda bigsmile.gif gražios tos raudonos tokios ilgos smile.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 25, 10:55)
Na, ilgiau džiaugsimės žiedeliais kai vėliau pražys - svarbu pražystų  biggrin.gif
Ieškokime pliusų - jau būtų pernai nužydėjusios visos, o šiemet ilgiau džiugins  thumbup.gif

aha, tiesa, ilgiau džiugina, bet man tai geriau norėtųsi anksčiau, kai dr aplink nėra žlia ir niekas nežydi, nes dabar tai viskas vienu metu, ir krokai, ir hiacintai, ir pelargonijos, ir kas tik nori doh.gif lotuliukas.gif nebe tiek lieka tų tulpių grožio kai tenk konkuruoti smile.gif

manosios jau beveik baigia nužydėti, dar viena dalis kuri labiau pavėsyje yra naujų žiedų, bet jau tuojtuoj bus viskas. kaži ar gegužės sulauks.
na bet pastoviai namie yra šviežių tulpių, ko niekada nebuvo biggrin.gif tai gerai.
o jau ir pelargonijos orašos persodinamos, tai laukiu laukiu...
Atsakyti
Atnešu dar spalvų iš vidaus blush2.gif pagyvinti temą, laukiu nesulaukiu jūsų tulpių, įdomu pamatyti nematytas dar wub.gif

user posted image

patinka spalva šitų tulpių, sunku perteikti bet toks perlamutras tarsi žėri

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 25, 12:26)

Žydi pas mane kieme narcizai, pačioj šilčiausioj vietoj pasodinti wink.gif Tik tiek, kad nelabai tinkamos spalvos. Pas kaimynę susodinau pilnavidurius, ryškiai geltonus, Nojaus. Sekantį rudenį tokių pačių sau norėjau. Forma graži, bet spalva labiau švelni citrininė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 balandžio 2013 - 16:59