Pasirodau savo greituoles... Jau taip greitai prazydo ir visos vienu metu, kad net baisu... Gi taip greitai prazysta, greit ir nuvysta, tai skubu rodyti
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 15:24)
Pasirodau savo greituoles...
ar čia Kaune jau šitaip žydi?
Gražuuu
Pas mus dar nei nesiruošia..
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 16:24)
Pasirodau savo greituoles... Jau taip greitai prazydo ir visos vienu metu, kad net baisu... Gi taip greitai prazysta, greit ir nuvysta, tai skubu rodyti
Nuostabu.
Mano tik pradėję augti, nors dirva įšilus, saulėta. Sakau gal ir pas mane kaip Olandijoje žiedų nebus.
Gal pas pačią prie sienos atokaitoje pasodintos ar ant kokios šiluminės trasos, kad taip anksti žydi
Kokios grazios tulpes
Pamenu pernai mamos diena pas mane pilnu tempu zydejo, o siemet kazi.... Dar tik lapeliai islinde, pumpuru nesimato pas mus
Pamenu pernai mamos diena pas mane pilnu tempu zydejo, o siemet kazi.... Dar tik lapeliai islinde, pumpuru nesimato pas mus
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 16:24)
Čia ankstyvos , žemauges tulpes , pas mane jos taip pat zydi.
Labai gražūs žiedukai
O manosios kur kurmis išrausė išdygo visos, bet matyt kurmio darbas bus pakenkęs, nes labai jos kažkaip giliai atsidūrė - vargsta ir iš karto žiedą krauna, nors neturėjau tų žemaūgių -visos aukštos.
O rodos ,kaip tik paviršiuje jos turėjo būti Lauksiu kas bus toliau
O manosios kur kurmis išrausė išdygo visos, bet matyt kurmio darbas bus pakenkęs, nes labai jos kažkaip giliai atsidūrė - vargsta ir iš karto žiedą krauna, nors neturėjau tų žemaūgių -visos aukštos.
O rodos ,kaip tik paviršiuje jos turėjo būti Lauksiu kas bus toliau
Kaip grazu, silta
maniskiai irgi net nesiruosia dar zydeti
tikrai pernai geguzes 1-aja tulpes zydejo visu tempu ir narcizai. siemet duok Dieve po geros savaites zydes narcizai.
maniskiai irgi net nesiruosia dar zydeti
tikrai pernai geguzes 1-aja tulpes zydejo visu tempu ir narcizai. siemet duok Dieve po geros savaites zydes narcizai.
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 25, 11:26)
Oi, narcizu lapukai gal tik koks 1 cm kyso Pasodinau pernai ir ankstyvasias zemauges tulpes-uzstrigo kaip jos vadinasi.. Tai tos ir tik vos vos lenda-nors auga ne pavesyje.
Na, ilgiau džiaugsimės žiedeliais kai vėliau pražys - svarbu pražystų
Ieškokime pliusų - jau būtų pernai nužydėjusios visos, o šiemet ilgiau džiugins
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 04 23, 09:03)
nu kaip čia pasakyt, ne žemaūgės, ir ne aušktos baisiai, nu normalios, kaip būna tos raudonos, standartinės sakyčiau.
QUOTE(ashypsena @ 2013 04 24, 14:24)
Pasirodau savo greituoles...
tikrai, kad greituolės, jei pas kitus dar tik lenda gražios tos raudonos tokios ilgos
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 25, 10:55)
Na, ilgiau džiaugsimės žiedeliais kai vėliau pražys - svarbu pražystų
aha, tiesa, ilgiau džiugina, bet man tai geriau norėtųsi anksčiau, kai dr aplink nėra žlia ir niekas nežydi, nes dabar tai viskas vienu metu, ir krokai, ir hiacintai, ir pelargonijos, ir kas tik nori nebe tiek lieka tų tulpių grožio kai tenk konkuruoti
manosios jau beveik baigia nužydėti, dar viena dalis kuri labiau pavėsyje yra naujų žiedų, bet jau tuojtuoj bus viskas. kaži ar gegužės sulauks.
na bet pastoviai namie yra šviežių tulpių, ko niekada nebuvo tai gerai.
o jau ir pelargonijos orašos persodinamos, tai laukiu laukiu...
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 25, 12:26)
Žydi pas mane kieme narcizai, pačioj šilčiausioj vietoj pasodinti Tik tiek, kad nelabai tinkamos spalvos. Pas kaimynę susodinau pilnavidurius, ryškiai geltonus, Nojaus. Sekantį rudenį tokių pačių sau norėjau. Forma graži, bet spalva labiau švelni citrininė.