QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 14:16)
grange, ar nebus kokia "papugine" ta nelygiu ziedu? O gal pilnavidure kokia? Idomu...
Na idomu kokios mano tulpes bus... negi intensyviai priauginusios maziu?
nu vat nežinau, maišelyje miksas buvo, įvairių spalvų, gal ir rūšis kita. dvi kol kas tokios matos, žiūrėsim kas prasiskleis.
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 15:01)
Močiutė visą gyvenimą tas paprastas "sovietines"
tulpes augino , niekada neiškasinėjo ir visada jos ten žydėjo kiek save prisimenu. O mes, turbūt, dėl rūšies išsaugojimo turim kasinėti ar ne?
aha pas mane namuose lt ir jau kiek aš prisimenu nuo mažens, tiesiog pievoj augo, buvo ir baltų, bet per tiek metų su raudonom susižydėjo,tai gavos baltos su rausvais, rūžavos, kol galiausiai raudonos paliko
bet visą laik toj pačioj vietoj, ir neprisidaugindavo belekiek, nes per tiek metų tai tikrai pasimatytų, kad jų daugėja. aišku niekas jų ir nekasinėjo..
aš tai turbūt būsiu prisidirbus toj vietoj kur sodinau, nes mano "planas" buvo, kai nu-ydės, nupjauti, bet nekasti, ir tada ten sodinti pelargonijas.bet dabar tai nežinau kaip bus, galvoju kai sodinsiu pelargonijas,taigi reiks iškast duobutes, nebeprisimenu kiek giliai aš tas tulpes suvariau, gal negiliai bus, tai maišysis ten jos
ir tie žali lapai tai gali ilgai laikytis, o nupjaut negerai
velnia kai nepasiskaičiau anksčiau