Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 16, 14:18)
Kokios gražios, labai laukiam visos savų, o jums ačiū, kad leidžiate pasidžiaugti jūsiškiais  4u.gif

man tu mirksiukas.gif
na pasipils pas visas žiedai, kai pas mane bus nužydėję,tai tada galėsiu aš kitais džiaugtis smile.gif smile.gif

dar kelios šiandienos, pakepino tai tuoj daugiau prasižiojo biggrin.gif

user posted image

labai įdomu koks čia žiedas bus, nes toks nelygus atrodo

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(xxkamane @ 2013 04 17, 07:34)
na va islindo mano tulpes, nepalaidojo ju visu bjaurybes, bet supratau viena, kad as ju auginti nemoku ir siemet daug ziedu tikrai nesulauksiu-ju tiek prisidaugino doh.gif
bet tai gali apsaugot nuo prisidauginimo? g.gif
Atsakyti
Grange, vat ta ir turejau omeny, kad susisodinau ir galvojau augs kelis metu: patresi, nuravi ir viskas, bet nemaniau, kad jos dauginasi ir silpneja.
o kaip apsisaugoti, iskyrus sodinant i spec. indelius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 17, 12:53)
Grange, vat ta ir turejau omeny, kad susisodinau ir galvojau augs kelis metu: patresi, nuravi ir viskas, bet nemaniau, kad jos dauginasi ir silpneja.

mm aš tai nežinau iš vis apie tuos indelius pirmą kart čia paskaičiau blush2.gif
Atsakyti
grange, ar nebus kokia "papugine" ta nelygiu ziedu? O gal pilnavidure kokia? Idomu...

Na idomu kokios mano tulpes bus... negi intensyviai priauginusios maziu? unsure.gif
Atsakyti
Grange wub.gif

o aš jau matau,kad jos be indelių kaip piktžolės g.gif atrodo gerai pernai iškasiau,bet matau,kad buvusiose vietose pridygo vos ne daugiau nei naujai sodintų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
na as taigi sventai tikejau, kad jei nenori keisti tulpiu dislokacijos vietos tai ir kasti nereikia. o cia se tau boba devintines doh.gif
plius reiks dar mokytis kada jau jas kasti, kad nesugadinti, kaip laikyti ar isilaikys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 04 17, 14:49)

ok :mirksiukas

Močiutė visą gyvenimą tas paprastas "sovietines" biggrin.gif tulpes augino , niekada neiškasinėjo ir visada jos ten žydėjo kiek save prisimenu. O mes, turbūt, dėl rūšies išsaugojimo turim kasinėti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 17, 14:16)
grange, ar nebus kokia "papugine" ta nelygiu ziedu? O gal pilnavidure kokia? Idomu...
Na idomu kokios mano tulpes bus... negi intensyviai priauginusios maziu? unsure.gif

nu vat nežinau, maišelyje miksas buvo, įvairių spalvų, gal ir rūšis kita. dvi kol kas tokios matos, žiūrėsim kas prasiskleis.

QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 17, 15:01)
Močiutė visą gyvenimą tas paprastas "sovietines"  biggrin.gif  tulpes augino , niekada neiškasinėjo ir visada jos ten žydėjo kiek save prisimenu. O mes, turbūt, dėl rūšies išsaugojimo turim kasinėti ar ne?

aha pas mane namuose lt ir jau kiek aš prisimenu nuo mažens, tiesiog pievoj augo, buvo ir baltų, bet per tiek metų su raudonom susižydėjo,tai gavos baltos su rausvais, rūžavos, kol galiausiai raudonos paliko biggrin.gif bet visą laik toj pačioj vietoj, ir neprisidaugindavo belekiek, nes per tiek metų tai tikrai pasimatytų, kad jų daugėja. aišku niekas jų ir nekasinėjo..

aš tai turbūt būsiu prisidirbus toj vietoj kur sodinau, nes mano "planas" buvo, kai nu-ydės, nupjauti, bet nekasti, ir tada ten sodinti pelargonijas.bet dabar tai nežinau kaip bus, galvoju kai sodinsiu pelargonijas,taigi reiks iškast duobutes, nebeprisimenu kiek giliai aš tas tulpes suvariau, gal negiliai bus, tai maišysis ten jos doh.gif ir tie žali lapai tai gali ilgai laikytis, o nupjaut negerai unsure.gif velnia kai nepasiskaičiau anksčiau doh.gif
Atsakyti
Kaip jūsų tulpės gyvena? smile.gif

žadėjau parodyti tą "keistuolę" savo,tai va, visu gražumu prasiskleidus.
pilnavidūrė, bet jau kvapas koks stiprus jos wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 17, 13:53)
ta ir turejau omeny, kad susisodinau ir galvojau augs kelis metu: patresi, nuravi ir viskas, bet nemaniau, kad jos dauginasi ir silpneja.

tėvai kadaise tulpes augino, tai kasmet rugpjūtį visas nukasdavo, išdžiovindavo, surūšiuodavo.

O aš šiemet tulpių turėsiu... pernai rudenį teta paskambino (užsiima prekyba gėlėmis) ir klausia, ar nenoriu tulpių svogūnėlių. Nu kur aš nenorėsiu, aišku, kad noriu. Maniau, atveš porą saujų. O atvežė daugiau nei bulvinį pusmaišį. Nežinau nei kaip jos atrodys. Prie namų netilpo, darže pusė lysvės užsodinta smile.gif
Atsakyti
kaip pasisekė doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 22, 21:42)
tėvai kadaise tulpes augino, tai kasmet rugpjūtį visas nukasdavo, išdžiovindavo, surūšiuodavo.

O aš šiemet tulpių turėsiu... pernai rudenį teta paskambino (užsiima prekyba gėlėmis) ir klausia, ar nenoriu tulpių svogūnėlių. Nu kur aš nenorėsiu, aišku, kad noriu. Maniau, atveš porą saujų. O atvežė daugiau nei bulvinį pusmaišį. Nežinau nei kaip jos atrodys. Prie namų netilpo, darže pusė lysvės užsodinta  smile.gif

a ne gėda girtis? hihihi.gif

Grange, labai gražu. O kokio aukščio užaugo jos?
Atsakyti