Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 13, 10:01)
Nerandu foto normaliu doh.gif Va tokie:
user posted image

user posted image

Atleiskit už blondinišką klausimą, bet nesuprantu doh.gif Į šituos inedlius dedami svogūnėliai ir kišama į žemę? schmoll.gif
Atsakyti
Tulpes visada sodinu tik į šiuos indelius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2013 04 13, 12:44)
Atleiskit už blondinišką klausimą, bet nesuprantu doh.gif Į šituos inedlius dedami svogūnėliai ir kišama į žemę?  schmoll.gif

Na taip, iškasama duobė, dedamas vazonas, įberiama žemės, sodinami svogūnai ir užkasama. Super.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 13, 10:47)
Na taip, iškasama duobė, dedamas vazonas, įberiama žemės, sodinami svogūnai ir užkasama. Super.

Man irgi labai patiko šits dalykas. Dar galima padaryti ant dugno drenažą iš smėliuko, jei žemė sunkesnė. O, be to, jei nepatiks peržydėjusių tulpių gulintys lapai, galėsiu pernešti su visu krepšeliu į daržą, o jų vietoj pasodinsiu vasarines gėles...
Atsakyti
Siaip tikrai geras dalykas drinks_cheers.gif
jediara, gal jus zinot kiek laiko galima auginti siuose indeliuose ir neiskasineti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 04 13, 08:08)

tulpes  kol kas tik tokios, tai jau laukiu laukiu ziedeliu  wub.gif

KAIP FAINA MATYTI thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 13, 09:01)
Va tokie:

aš ir bandžiau į tokius apvalius sodinti.
Tikrai , o kiek metų galima juose laikyti jas, ar nebus per mažai vietos jau rudenį kitiems svogūnėliams, a ?

Laukiam patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 13, 13:02)
Tikrai , o kiek metų galima juose laikyti jas, ar nebus per mažai vietos jau rudenį kitiems svogūnėliams, a ?

Laukiam patarimų  4u.gif

Siemet pas mane bus antri metai kaip augs tuose vazoneliuose ir neiskasti rudeni... Tai neuzilgo galesiu papasakoti kaip jos ten atrodo ir jauciasi... Bet man aktualu treti metai-nes si rudeni neturesiu galimybes ju susodinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 balandžio 2013 - 13:58
Sakykit, o jus keiciates svogunais? Turiu daug vienos rusies, tai galvoju rudeni mainus daryti smile.gif
Atsakyti
4u.gif aš su tokiu gal kvailu klausimu blush2.gif
ar visos perkat tuos krepšelius ar kuri turit susimeistravusi iš tarkim 5ltr bambalių blush2.gif
kažkaip pagalvojau gal kas išeitų blush2.gif
ar neverta žaisti,gal jie nebrangūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 13, 17:03)
4u.gif aš su tokiu gal kvailu klausimu  blush2.gif
ar visos perkat tuos krepšelius ar kuri turit susimeistravusi iš tarkim 5ltr bambalių  blush2.gif
kažkaip pagalvojau gal kas išeitų  blush2.gif
ar neverta žaisti,gal jie nebrangūs  ax.gif

Aš prisipirkau, kai buvo senukuose 30 % nuolaida. Mažesni (~20 cm diam) gavosi gal apie 1 Lt. Į tuos sodinau po 5 svogūnus.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 13, 14:02)

Labai nuo tulpių priklauso, vienos gana greitai vaikų prisiaugina, o kitos lėčiau.

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 13, 18:03)
ar visos perkat tuos krepšelius ar kuri turit susimeistravusi iš tarkim 5ltr bambalių  blush2.gif
kažkaip pagalvojau gal kas išeitų  blush2.gif

Iš bėdos galima, bet reiks gana nemažai skylių pridaryt. Ne į temą, bet lelijos įsodintos į juodus vazonėlius tokiu pačiu principu: smėlio paklodė, svogūnėlis, smėlio antklodė ir dirva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 04 13, 18:22)
Aš prisipirkau, kai buvo senukuose 30 % nuolaida. Mažesni (~20 cm diam) gavosi gal apie 1 Lt. Į tuos sodinau po 5 svogūnus.

ai tai tada normali kaina thumbup.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 13, 19:04)
Iš bėdos galima, bet reiks gana nemažai skylių pridaryt. Ne į temą, bet lelijos įsodintos į juodus vazonėlius tokiu pačiu principu: smėlio paklodė, svogūnėlis, smėlio antklodė ir dirva  mirksiukas.gif

žinosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, pasirodysiu su kukliais, pirmaisiais mano darželio žiedais biggrin.gif

user posted image

wia tos trumpakotės kur sakiau, tai paaugo jau šiek tiek, kotelis matos, bet ir tai dar nedidukės palyginus su kitom

user posted image

čia liko 3 svogūnėliai, nebebuvo kur bedėt į žemes, tai į vazoną įkišau, bet išaugo ir panašu, kad jau tuos žydės

user posted image

Atsakyti