laukiu pavasario, bet su baime, jauciu nesulauksiu as siemet tulpiu, kurmiai suvarte visa tulpyna , jauciu teks geretis jusu ziedais.
Nors is rudens ir svieziu buvau pasisodinusi zaliaziedziu, red princes, bet net bijau pagalvoti ka rasiu po sniegu
tas pats deja ir su lelijomis, jau tookia invazija padare ir butent i gelynus, kazkaip anksciau veja niokojo, o siemet, net maziausia gelyno lopineli iisbuzojo
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 11, 16:11)
laukiu pavasario, bet su baime, jauciu nesulauksiu as siemet tulpiu, kurmiai suvarte visa tulpyna , jauciu teks geretis jusu ziedais.
Nors is rudens ir svieziu buvau pasisodinusi zaliaziedziu, red princes, bet net bijau pagalvoti ka rasiu po sniegu
tas pats deja ir su lelijomis, jau tookia invazija padare ir butent i gelynus, kazkaip anksciau veja niokojo, o siemet, net maziausia gelyno lopineli iisbuzojo
Patikėk, mano kurmių invazija sode tokia, kad . Labai bijojau dėl tulpių, bet, kad ir išrausė tose vietose visos sudygo . Gal ir tau taip bus, nes kol sniego buvo man ir labai širdė skaudėjo, o dabar laukiam žiedų
Aciu Juraciuk, as dar neprarandu vilties
Viskas merginos, atsiimu savo zodzius, kad neturesiu ne vieno ziedo, vienoje klumboje pastebejau viena islindusi zemaugi violetini (bent turetu buti ) ir krokai (kroksai ) galvas kisa
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 12, 08:02)
Viskas merginos, atsiimu savo zodzius, kad neturesiu ne vieno ziedo, vienoje klumboje pastebejau viena islindusi zemaugi violetini (bent turetu buti ) ir krokai (kroksai ) galvas kisa
Taip sniegas greitai aptirpo?
Jetau kaip laukiu ir as savuju groziu...
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 08:07)
madmuazele, cia man dviguba svente, nes as galvojau kurmiai visus "palaidojo"
Bet vienas GYYYYVAS
nes butu labai gaila...
Tik paskaicius kilo mintis-ar sodinai taip svogunelius ar i tuos spec. indelius? As visus tulpiu svogunelius susodinus i specialius indelius-ir, kad surankioti kiekviena rusi butu lengviau, ir svogunelius visus susirinkti, ir, kad niekas man svoguneliu nenugrauztu, nejudintu.... Siemet antri metai augs tuose indeliuose neiskasti svoguneliai... Galvoju ar gales jie ir tretiems metams pasilkti ar vistik reikes kasti?
Tik paskaicius kilo mintis-ar sodinai taip svogunelius ar i tuos spec. indelius? As visus tulpiu svogunelius susodinus i specialius indelius-ir, kad surankioti kiekviena rusi butu lengviau, ir svogunelius visus susirinkti, ir, kad niekas man svoguneliu nenugrauztu, nejudintu.... Siemet antri metai augs tuose indeliuose neiskasti svoguneliai... Galvoju ar gales jie ir tretiems metams pasilkti ar vistik reikes kasti?
ne, as sodinau "laisvai", maciau tuos indelius, tik kazkaip nesusigundziau nusipirkti ir pasisodinti-o veltui
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 11, 16:11)
laukiu pavasario, bet su baime, jauciu nesulauksiu as siemet tulpiu, kurmiai suvarte visa tulpyna
as tai irgi galvojau kad liksiu be tulpiu, nes visas gelynas buvo isvagotas tokiais tuneliais ne kurmiu bet tu pelenu , mama taip vadina, pati nezinau kas ten per padarai
bet tulpyciu ko gero neliete, kol kas nei vienos snieguoles nera ir dar kazko truksta, bet neatrenku kol be ziedu ....
tulpes kol kas tik tokios, tai jau laukiu laukiu ziedeliu
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 08:18)
nes butu labai gaila...
O kas cia per indukai? Bais idomu..
QUOTE(JORIJA @ 2013 04 13, 07:52)
O kas cia per indukai? Bais idomu..
Nerandu foto normaliu Va tokie:
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 13, 08:01)
Kampa pagavau