Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(paciute @ 2012 06 03, 22:11)
Labai grazu 4u.gif
ir visai gerai atrodet smile.gif

O tai mielosios po kiek laiko jusu vyriuku nebuna namie?

Na, as jei foto is 2 nestumo tureciau, prasokciau visas. Buvau priaugus beveik antra savo svori. Tai gerai, kad ir nera tu foto fear.gif

Na, maniskio ilgiausiai nebuvo 8 men. doh.gif
Atsakyti
Ariana tu man labai gražiai atrodei, ir visai nedidelė 4u.gif
Paciute mano vyrukas grįžinėja kas mėnesį o ilgiausiai yra ten išbuvęs 7 savaites ax.gif
Papildyta:
Man net nekyla ranka savo nėščios foto dėt, visa sutinus,išsipūtus, plaukai juodi iki pusės galvos atauagę ir kodėl aš jų nedažiau, dabar baisu į tas foto žiūreti doh.gif nors tada jaučiausi visai gerai cool.gif
Atsakyti
user posted image
o cia as prasidejus 8 menesiukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 03, 22:49)
user posted image
o cia as prasidejus 8 menesiukui smile.gif

Niu gražūs kokie wub.gif
Atsakyti
Ariana&D nu kur tu didele?kaip turi buti -labai grazei 4u.gif
paciute grazu 4u.gif
As panos papasakosiu kazkas is manes baisiai juokiasi:pries kokias 5d.ryte radau vista be galvos ,nu tai kaimynas aiskina seskas isisuko ,pernesiau jas nakciai i kita vieta ,tai siryt dingusi viena vista blink.gif bet kas keisciausiai ,ne vistos ,ne maziausios plunksneles nelike ,taip nebuna juk -mistika ,ixfailai tikri ,kur ta vista ,nejau atejo kas i kiema ,pasieme vista nakty (neuzrakintos)viena ,uzdare duris ir dingo? doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 04 birželio 2012 - 05:27
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 04, 06:26)
paciute grazu 4u.gif
As panos papasakosiu kazkas is manes baisiai juokiasi:pries kokias 5d.ryte radau vista be galvos ,nu tai kaimynas aiskina seskas isisuko ,pernesiau jas nakciai i kita vieta ,tai siryt dingusi viena vista blink.gif bet kas keisciausiai ,ne vistos ,ne maziausios plunksneles nelike ,taip nebuna juk -mistika ,ixfailai tikri ,kur ta vista ,nejau atejo kas i kiema ,pasieme vista nakty (neuzrakintos)viena ,uzdare duris ir dingo? doh.gif  blink.gif

Labas rytas 4u.gif Kokia tu ankstyva mirksiukas.gif Ale kas čia dabar su tavim taip juokauja, gausi nakti sekti g.gif
Mane šiandien mažius anksti pakėlė o dar taip norėtūs pamiegot, atsigersiu kavikės ir eisiu tvarkytis nes jaučiu po pietų reiks į darbą varyt dėl stovyklos, aišku jei rasiu kam vaiką palikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 03, 09:40)
Aš irgi pagalvojau apie sąrašiuką mūsų ir aplamai galėtumėm ir albumėlį savo susikurti ax.gif  Mūsų tėvelis grįžinėja kas mėnesį, jis dirba lietuvių firmoje tai ir gyvena ten kaip bendrabutyje po du kambaryje, mums vietos ten kaip ir nėra, bet vis pagalvojam kad būtų gerai jau jam kur išeiti į kitą firmą kad galėtų ir mus su savimi išsivežt wub.gif Vaikučiui aišku nelengva be tėvelio, ir kuo didyn tuo sunkyn, bet jis jau pats vis sako tetukui reikia dirbti kad parvežtų pinigėlių lotuliukas.gif

sveikos,

turime mes albumeli mirksiukas.gif

nestukiu pilveliai labai ghrazus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabula: 04 birželio 2012 - 07:48
QUOTE(Fabula @ 2012 06 04, 08:47)
sveikos,

turime mes  albumeli  mirksiukas.gif

nestukiu pilveliai labai ghrazus  ax.gif  4u.gif

Sveikute 4u.gif Niu butu smagu ir mums papulti i albumėlį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 03, 22:36)
Ariana tu man labai gražiai atrodei, ir visai nedidelė 4u.gif
Paciute mano vyrukas grįžinėja kas mėnesį o ilgiausiai yra ten išbuvęs 7 savaites ax.gif
Papildyta:
Man net nekyla ranka savo nėščios foto dėt, visa sutinus,išsipūtus, plaukai juodi iki pusės galvos atauagę ir kodėl aš jų nedažiau, dabar baisu į tas foto žiūreti doh.gif nors tada jaučiausi visai gerai cool.gif

Na is priekio as ir visa sutinus, sita foto gavosi tokia visai nieko blush2.gif O kitos kaip meska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 04, 06:26)
paciute grazu 4u.gif
As panos papasakosiu kazkas is manes baisiai juokiasi:pries kokias 5d.ryte radau vista be galvos ,nu tai kaimynas aiskina seskas isisuko ,pernesiau jas nakciai i kita vieta ,tai siryt dingusi viena vista blink.gif bet kas keisciausiai ,ne vistos ,ne maziausios plunksneles nelike ,taip nebuna juk -mistika ,ixfailai tikri ,kur ta vista ,nejau atejo kas i kiema ,pasieme vista nakty (neuzrakintos)viena ,uzdare duris ir dingo? doh.gif  blink.gif

Pergalvok apie kaimynus, ar neslankioja kokie bomzai aplink. Su tom vistom taip jau buna. lotuliukas.gif Reik uzrakinti.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 04, 10:22)
Pergalvok apie kaimynus, ar neslankioja kokie bomzai aplink. Su tom vistom taip jau buna. lotuliukas.gif Reik uzrakinti.

Siulau pernakvoti kartu su vistom ir bus aisku
Atsakyti
Velnias susiruošiau skalbti ogi pasirodo vandens nėra doh.gif dar mažius staigmena padarė, kloju lova pasižiūriu visas lovos šonas lipdukais apklijuotas, tai uzbizinau dabar atklijuoja bambėdamas lotuliukas.gif
Atsakyti