Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 12:33)
Nu lyg ir seses laukiam,bet kol pati tarp koju neisitikinsiu pamacius tol bijau kazkam garsei sakyt rolleyes.gif
O gyvenam Silutej

Ar greitai pastojai su antruoju? ax.gif Tai mes visai netoli viena kitos thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo ,netoli,mano mama gyvena gal zinai toki kaima Usenai tai jis dar arciau taves biggrin.gif
Kas del vaiku,tai ispradziu antro nenorejau,paskui kai norejau patiems nebeisejo-teko kreiptis i vaisingumo klinika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 12:59)
Nu jo ,netoli,mano mama gyvena gal zinai toki kaima Usenai tai jis dar arciau taves  biggrin.gif
Kas del vaiku,tai ispradziu antro nenorejau,paskui kai norejau patiems nebeisejo-teko kreiptis i vaisingumo klinika unsure.gif

Žinoma kad žinau šį kaimuką, kažkada jaunystėje ten į šokius varydavom thumbup.gif O kodėl net į vaisingumo kliniką teko kreiptis, ar su pirmu irgi buvo kokių bėdelių g.gif Mes jau 5 mėnesiukai kaip antro nesulaukiam doh.gif
Atsakyti
Su pirmu viskas buvo greitai ir gerai ,jokiu bedeliu ,o su antru bedos su kiausintakeis buvo ir kiausidem doh.gif Beto paveldejau is mamytes ankstyva menopauze tai gyd.sake jei noretumem trecio tai pagimdyt sita ir konstruot pametinuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 15:28)
Su pirmu viskas buvo greitai ir gerai ,jokiu bedeliu ,o su antru bedos su kiausintakeis buvo ir kiausidem  doh.gif Beto paveldejau is mamytes ankstyva menopauze tai gyd.sake jei noretumem trecio tai pagimdyt sita ir konstruot pametinuka  biggrin.gif

Gražu didelė šeimyna, trys vaikučiai pats tas mirksiukas.gif bet aš asmeniškai noriu dar antro ir daugiau nei vieno, nesame jaunuoliai o čia ant senatvės tu vaikų irgi neprisigimdysi lotuliukas.gif
Papildyta:
Užsikūriau pečių nes ta drėgmė tokia namie man nepatinka schmoll.gif kepu vištienos filiukus man taip skanu paskui šaltus paužkandžiaut ax.gif
Atsakyti
O kiek tau metu ,kad jau tokia pensininke ? ax.gif biggrin.gif
Tai tu irgi esi is tu kurios sala? biggrin.gif Man vaikas irgi malku atnese,zadam pasikurt,pirmam aukste dar nieko,bet antram einant miegot noriu ,kad nusivilkus chalata papuliai is salcio nestyrotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 16:03)
O kiek tau metu ,kad jau tokia pensininke ? ax.gif  biggrin.gif
Tai tu irgi esi is tu kurios sala? biggrin.gif Man vaikas irgi malku atnese,zadam pasikurt,pirmam aukste dar nieko,bet antram einant miegot noriu ,kad nusivilkus chalata papuliai is salcio nestyrotu lotuliukas.gif

Man jau tuoj 31 ne pencininke bet ir ne piemenka lotuliukas.gif
Oi man šiluma kaulų nelaužo, aš namie turiu vaikščiot trumpomis rankovėmis o jau kai reikia prisirengto megztinių tai ne gyvenimas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai mudvi praktiskai bendraamzes -as va uz keliu dienu 30-ti baliavosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 16:22)
Nu tai mudvi praktiskai bendraamzes -as va uz keliu dienu 30-ti  baliavosiu tongue.gif

O tai balius tau nusimato nemažas thumbup.gif kurią dieną gimus? mirksiukas.gif
Atsakyti
6 ...Kad as visai nenusiteikusi,nes neturiu sveikatos stovet prie puodu ,kavine uzsakinet gaila pinigu ax.gif biggrin.gif tai nieko nekviesiu,jei kas atvaziuos saslykais ir snapsiuku pavaisinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 03, 16:30)
6 ...Kad as visai nenusiteikusi,nes neturiu sveikatos stovet prie puodu ,kavine uzsakinet gaila pinigu ax.gif  biggrin.gif tai nieko nekviesiu,jei kas atvaziuos saslykais ir snapsiuku pavaisinsiu lotuliukas.gif

Aš 18 ax.gif bet irgi jaučiu nešvęsiu nes 19 su vaikais važiuosim į ekskursiją doh.gif o pernai tai švenčiau kaip reikiant dvi paras thumbup.gif
Atsakyti
Kodel taip velai 19?Kaip suprantu cia su mokyklos mokiniais ?
Atsakyti