Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 06 21, 23:52)
Viskas priklausys tik nuo jūsų abiejų, ir noro būti kartu wub.gif
Papildyta:
Girdžiu lyja pas mus, kada ta vasara ateis verysad.gif
Ryt į darbą o aš dar čia, kiekvieną rytą keldamasi sau prisiekiu kad jau šiandien tai tikrai eisiu anksti miegot, bet tik vakaras ir mano pažadai išgaruoja doh.gif

Visom čia turbūt taip. Aš ir taip sakau, bet maniškis tik pasijungia 23. O taip trūksta bendravimo. Taip ir nusitampo viskas į naktį, o 6 ryte plavinėju kaip zombis.
Na manau, kad tas noras tikrai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 22, 00:45)
Na yra tik 2 variantai: arba bus labai gerai, arba prastai. Bet aš už pirmą wub.gif

Viskas bus gerai,svarbiausia tiketi tuom 4u.gif
Labanakt,mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 21, 23:57)
Visom čia turbūt taip. Aš ir taip sakau, bet maniškis tik pasijungia 23. O taip trūksta bendravimo. Taip ir nusitampo viskas į naktį, o 6 ryte plavinėju kaip zombis.
Na manau, kad tas noras tikrai bus mirksiukas.gif

Smagu kai yra bendraminčių su kuriomis gali pasidalinti tais pačiais išgyvenimais, nes dauguma kurie negyvena tokio gyvenimo nesupranta, iškart pradeda moralizuoti kokia čia jūsų šeima, tipo vyrai be bobų negali tai garantija ten turi kitas ...ir tt.vienu žodžiu doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
PASISKAITYMAI NAKČIAI lotuliukas.gif

KAIP VYRAI SLAUGO MOTERĮ:

Kodėl TU lovoje? Sergi? O TU žinai, visai
gerai atrodai, nors ir sergi. Aš tai labai valgyti noriu, o TU? Ne, TU
gulėk gulėk - nesikelk. Aš pats viską pasidarysiu. Kur pas mus
makaronai? Dėžutėj? Kurioj - ČIA jos penkios.. Kaip ji atrodo? Tu
nesikelk, nereikia - aš pats susirasiu. Ne, šitoj miltai... Ne tai...
Šitoje - cukrus... Koks skirtumas ką išpyliau!? Kruopos kažkokios. Kam
atsikėlei!? Aš pats sutvarkysiu! Nesijaudink ir eik į lovą- viskas ok.
Klausyk, o kur pas mus atidarytuvas yra? Ne, stalčiuj nėra - negi
manai nepažiūrėjau. Vėl atsikėlei?! Tu juk sergi. Oooo, kur suradai?
Stalčiuj??? Nesuprantu - aš ten du kartus žiūrėjau... Eik, aš viską
padarysiu pats... Blt' - įsipjoviau pirštą!! Ar pas mus yra jodo?
Subintuok man prašau pirštą. Atsargiai, labai skauda! Galva suktis
pradėjo, einu gal prigulsiu.. Analgino atnešk. Išjunk televizorių.
Pradaryk langą. Ne, kiaušinienes nenoriu, geriau blynų. Uždaryk
virtuves duris, ligoniams reikia ramybės...

Svarbus klausimas: Man reikalingas patarimas, kaip elgtis toliau.

Iš anksto dėkoju už išsamų atsakymą.

Jau nemažai laiko aš stebiu savo žmonos keistą elgesį. Man atrodo, kad ji eina į „kairę", ta prasme, kad ji man nebeištikima. Viskas normalu. Kai ji kažką ilgai kalba telefonu, o aš prieinu, norėdamas pasiklausyti su kuo ir apie ką ji kalba, staiga ji padeda ragelį, o į klausimą, su kuo ji taip ilgai kalba, atsako, kad su drauge, kurios aš nežinau.
Aš visada laukiu taksi, su kuriuo ji parvažiuoja namo, tačiau ją pastebiu tik pareinančią iš už namo kampo. Taigi, aš ir vėl nepamatau, su kokia mašina ji parvažiuoja namo.
Kartą aš paėmiau jos mobilų telefoną pažiūrėti, kiek dabar laiko. O žmona, kai pamatė, kad turiu jos mobilų savo rankose, užkėlė baisiausią triukšmą ir liepė niekada neliesti jos mobiliako. Aš niekada su ja nekalbėjauapie savo prielaidas, nes bijojau išgirsti tiesą. Tačiau, kai praeitą naktį nei iš šio, nei iš to ji išvyko, aš nusprendžiau ją pasekti iš lauko aikštelės, kur stovi mano mašina. Iš aikštelės matosi gan didelė erdvė. Tad pasislėpiau už savo automobilio ir pradėjau laukti, kad pamatyčiau, su kuo ji parvyksta. Pritūpiau už savo mašinos ir netyčia pastebėjau, kad mano mašinos priekinio rato diske matosi kažkokios dėmės. Pasilenkęs arčiau pastebėjau, kad jis parūdijęs.

Pasakykite prašome, ar aš galiu su tokiais diskais važiuoti saugiai, ar man reikia juos nusivalyti? O jeigu juos reikia man pasikeisti į naujus, tai ar aš galiu juos pakeisti ne originaliais? O jeigu taip, tai kokius man geriau pirkti? O gal tos rūdys atsirado dėl blogų kaladėlių? Mano automobilyje jos yra ne originalios, o „Nishinbo" . Aš jas pirkau turguje. Yra tikimybė, kad tai „prastas" produktas. O gal man tiesiog pasikeisti naujas kaladėles?

Aš labai tikiuosi iš jūsų kvalifikuoto patarimo šituo man labai svarbiu klausimu.
Papildyta:
Saldžių sapnų mamytės 4u.gif
Atsakyti
Labanakt. Einu miegot rami, po virtualios meilės, echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 06 22, 01:05)

PASISKAITYMAI NAKČIAI lotuliukas.gif

Saldžių sapnų mamytės 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niekaip negaliu nustoti juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar jau tikrai miegas bus saldus smile.gif
Atsakyti
Nauji namuciai
Leidau sau padaryti jums namucius blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 06 22, 07:52)
Labas rytas visoms 4u.gif

Sveika - čia tema kur ramiai sulauksim grįžtančių vyrų biggrin.gif Tik temų turbūt iki to bus n. biggrin.gif

Ačiū naujos temos kūrėjai. Man šiandien laisva, bet reikia namie kito darbo darbus nudirbt. Bet kaip sunku prisiverst kai tokią temą radau lotuliukas.gif Dar po to apsikuopt visus 4 kambarius, nes kažkaip sunkiai tam randu laiko, o va kai vyras buvo - tai pastoviai šveičiau g.gif Gal iš beviltiškumo?
Papildyta:
O žiūriu pažįstamų radau sąraše. Tikiuosi jau visi džiaugiasi su tėtuku. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Giedre.vs @ 2012 06 22, 08:59)
Sveika - čia tema kur ramiai sulauksim grįžtančių vyrų biggrin.gif Tik temų turbūt iki to bus n. biggrin.gif

Ačiū naujos temos kūrėjai. Man šiandien laisva, bet reikia namie kito darbo darbus nudirbt. Bet kaip sunku prisiverst kai tokią temą radau lotuliukas.gif Dar po to apsikuopt visus 4 kambarius, nes kažkaip sunkiai tam randu laiko, o va kai vyras buvo - tai pastoviai šveičiau g.gif Gal iš beviltiškumo?
Papildyta:
O žiūriu pažįstamų radau sąraše. Tikiuosi jau visi džiaugiasi su tėtuku. smile.gif

sveikos, ir kokiu pazystamu atradai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 22, 09:23)
sveikos, ir kokiu pazystamu atradai?  g.gif

Kaimo damą - mes su ja bendraujam kitam forume gal jau 5 metai g.gif Lazdynuose ir anksčiau gyveno.
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif Aš taip ir maniau kad šiandien bus ne darbas o snaudimas darbe, bus man pliurpt iki vidurnakčio doh.gif Bet kad ir kaip norėdama miego vistiek sugebėjau jau du darbelius nudirbt, kita antradienį jau lėksiu į atostogas tai reikia viską spėt susitvarkyt ax.gif
Atsakyti
"Moterys-kaip "ceburaskos"-tokios mielos,šiltos,minkštos,myli ausimis ir..visą gyvenimą gyvena su kažkokiu krokodilu.."

"Vyrai -kaip pašto ženklai: jei gerai palaižysi, sunkiai beatplėši.. "
Patikėkit manimi, jiems[vyrams] irgi dažnai nepasiseka Renkasi žavią būtybę su nėriniuotais apatiniais..o vėliau lieka priekaištų generatorius chalate.
Kodel daugelis vyru turi klisas kojas?
- Nesvarbus dalykai buna skliausteliuose.
Dievas sukūrė vyrą. Paskui moterį. Pamatė, kad nelabai vykusiai išėjo ir pasakė - "Nieko tokio,pasidažys"
Moterys moka džiaugtis menkiausiomis smulkmenomis, pavyzdžiui, vos riešutėlio dydžio briliantu
Gyvenimas yra kaip zebras: juoda, balta , juoda, balta, šikna... ir po to vėl juoda, balta..
Silpnoji lytis yra stipresnė už stipriąją dėl stipriosios lyties silpnumo silpnąjai...

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti