Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

Sveikos mergaičiukės 4u.gif Jungiuosi su kavyte smile.gif Na ka paskutinė tinginiavimo dienelė ir ryt darban ax.gif
Pas mus lyg ryte saulutė švietė o dabar žiūriu jau apsiniaukė tik, vėl jaučiu mano skalbiniai namie gaus džiūt doh.gif
Papildyta:
Žiūriu kita savaitę jau atšils neblogai ax.gif
Atsakyti
Laba diena. O mes vis dar snargliojam. Gal kas ir man parasys prisijungima i albumeli,ikelciau savo foto
Atsakyti
Cia turbut ilgesni laika reikia pasibut, kad gaut prisijungima prie albumelio? 4u.gif
Mes su mazaja siandien velyvos:) dabar valgysim ir eisim vel pas mamukus i susitikima thumbup.gif
as sau uzsibreziau tiksla, iki MB grizimo sukusti, tai va siandien jau trecia dietos diena thumbup.gif sekasi super, matyt is to liudesio ir streso valgyt ir nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 05, 11:07)
Cia turbut ilgesni laika reikia pasibut, kad gaut prisijungima prie albumelio? 4u.gif
Mes su mazaja siandien velyvos:) dabar valgysim ir eisim vel pas mamukus i susitikima thumbup.gif
as sau uzsibreziau tiksla, iki MB grizimo sukusti, tai va siandien jau trecia dietos diena thumbup.gif  sekasi super, matyt is to liudesio ir streso valgyt ir nesinori doh.gif

ka valgai dietos metu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 05, 11:11)
ka valgai dietos metu?  bigsmile.gif

ir man idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
As kertu braskes bigsmile.gif rugstokos,galvojau pieno turiu susitaisysiu,bet pienas birzelio 1 doh.gif ir nera ka i parduotuve pasiusti
Atsakyti
Aciu Fabula 4u.gif
O pas mus tai orelis super,tik aisku galetu pora laipsniu silciau buti,bet gerai kaip yra.Ka tik grizom su kinderiais is parko,eisim pietus ruosti.
O paciutei siulyciau taip nestresuoti labai,dar liga kokia isivarysi 4u.gif 4u.gif Kazkaip nepamenu,ilgam jusu tetis isvyko?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 12:22)
As kertu braskes bigsmile.gif rugstokos,galvojau pieno turiu susitaisysiu,bet pienas birzelio 1 doh.gif ir nera ka i parduotuve pasiusti

savo braskes valgai ar pirkai? kazin po kiek braskes dabar? g.gif
Atsakyti
Ne savo,maniskes dar zydi doh.gif As pirkau lenkiskas po 7,50 ,o lietuviskos visrs 20lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 12:49)
Ne savo,maniskes dar zydi  doh.gif As pirkau lenkiskas po 7,50 ,o lietuviskos visrs 20lt. blink.gif

oho bigsmile.gif nu reiks laukt kol atpigs, sake siemet daug yra ax.gif
Atsakyti
Niu va užsisakiau ir aš kilograma braškyčių, kaimynė eina padėt draugei skinti pardavimui tai sakė šiandien turguj po 12Lt. pardavinėjo smile.gif
Atsakyti
cray.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti