QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 01, 09:07)
Normaliai. Pasedejom su teveliais. Kas sampano, kas alaus su duonele

Nedaug tu teveliu tebuvo.
O tos bedeles na tik bedeles. Bet kai ju prisirenka, matyt isveda is kantrybes. O kartais ir reaguoji neadekvaciai.
O jus sveikit

Man irgi langelius reik vel valyt. Turiu puikius kaimynus, vienoj pusej apdulkina, kitoj pas save su kibiru langus plauna, tai bega man ant langu
Labuka

Na ir kaimynai, vajei kas per žmonės aš nesuprantu

Nors pati irgi negaliu jais pasigirti, apačioje visi niekas negyvena, priešais baisi alkoholike (gal ir negražiai išsireiškiau bet kito žodžio nerandu) tik visa laimė kad jos dabar nėra, sūnus šiaip užima geras pareigas savivaldybėje tai jau neapsikentęs iš gėdos ištarabanino ją kažkur

, viena kaimynė irgi senutė vis dejuoja kad visur čia pas mus betvarkė o pati nė piršto nepajudina, aplink savo kilimėli apsišluoja ir visa jos tvarka

tai tik su viena kaimyne gerai sutariam, kartu aplinką prižiūrim, laiptinę šluojam, viena pas kitą kavikės atsigeriam, ji man kartais vaikelį prižiūri

Jau sakiau kitą kartą jei kur kraustysiuos tai visų pirma apsižiūrėsiu kas per kaimynai, nors labai tikiuos kad sekantis kartas bus į namą

Išsiliejau
Geriu kavikę ir eisiu kažką darbuotis, iš tikro tai reiktų spintoje generalinę pasidaryti nes jau tiek tų šmutkių prisikaupę kad kai reikia nieko nerandu

tik gaila nėra kam atiduoti nes pas mane tie dydžiai visi maži