Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 18

QUOTE(aulina @ 2012 06 04, 13:05)
realiai sios stiklines nelabai žiūrisi, mažos.

Ziurisi be priekaistu, o naudojasi realiai labai gerai biggrin.gif 200 mL
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 06 04, 14:09)
Ziurisi be priekaistu, o naudojasi realiai labai gerai biggrin.gif 200 mL

Tuomet nera mazos, aciu uz komentara 4u.gif

Laikiausi, bet ismeginsiu i soda, manau bus liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2012 06 04, 13:15)
Tuomet nera mazos, aciu uz komentara  4u.gif

Laikiausi, bet ismeginsiu i soda, manau bus liuks  bigsmile.gif

Arbatai tik jos netiktu, nes kaista, bet vandeniui, sultims, kitiems gerimams labai gerai, ir gaminant daznai su jom matuoju, nes ta vidurine padala yra ties 100
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 04, 13:43)
Billy labai tiko savo spalva prie paveldetu mociutes raudonmedzio baldu, delto ieska, kad butu tamsiai ruda spinta/komoda..dabar Hemnes komodoms janki yra nuolaida su Family kortele, ale spalvos doh.gif

O tokia:
http://www.ikea.com/...ducts/00180548/
Tik realiai ji auksta... Mano pazistama turi tokia bet geltonos spalvos ir laiko joje rubus... 4u.gif
Atsakyti
gal esat kada pirke sofutes is Ikea?
as mastau kaimuky sveciu kambary gal tokia tarkim pastatyt
sofute
tik idomu spalva is tikro, nes prastokai cia foto matosi g.gif ir idomu kaip ta kokybe....
ar visgi geriau tokia
sofa 2

jei matet gyvai spalvas ar turit foto - busiu dekinga uz komentarus 4u.gif

p.s. o cia joms papildomai reik pirkt ciuzinius dar??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 04 birželio 2012 - 14:15
QUOTE(aulina @ 2012 06 04, 13:05)
realiai sios stiklines nelabai žiūrisi, mažos.

geriu gal pirkti Pokal g.gif ir karsciui tinka ir dydis didelis

QUOTE(AnAngel @ 2012 06 04, 13:35)
O tokia:
http://www.ikea.com/...ducts/00180548/
Tik realiai ji auksta... Mano pazistama turi tokia bet geltonos spalvos ir laiko joje rubus... 4u.gif

nu sita spalva ne v kakuju schmoll.gif tamsiai rudos reikia..as masciau, kad jei kambaryje bus dar hemnes juodas gultas-lova, juoda komoda ir juoda spinta, tai dvi spalvos gal ir deres g.gif t.y. tamsiai ruda ir juoda g.gif nes abidniakas, kad pvz. PAX spintos deze tamsiai ruda yra, o duru tokios spalvos ner doh.gif (cia sveciu-darbo kambariui)
offtopic, kam aktualu namo tinkavimas. kaina priklauso nuo to, koki tinka renkates-silikonini, ar akrilini ir kokio gamintojo, bei kokios spalvos.
Pvz, mes imam lietuviska gamintoja Igis, geros kainos, ir iki birzelio 30d. 20 poc. nuolaida tinkams, bet pv\. mums tinkas kainavo brnagiau, nes ta geltona spalva, kuria tinkuosime dali nazo, delgeltono pigmeno pabrangina kazkaur 500lt pati tinka doh.gif butu raudonas, butu dar brangiau..zodziu reik ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 01, 13:17)
http://www.ikea.com/...ens_ikea/18724/
vaikiski ciuziniai 80cm plocio, bet jie gali buti augantys, t.y. pritaikyti ilginamoms lovoms. Dabar tyrineju, koki pirkti dukrytei, nes mielai miega Minnen lovoje wub.gif trulumas tik, kad as kitam kambaryje doh.gif

Pasirodykit bigsmile.gif Balta ar juoda Minnen pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 04, 19:41)
offtopic, kam aktualu namo tinkavimas. kaina priklauso nuo to, koki tinka renkates-silikonini, ar akrilini ir kokio gamintojo, bei kokios spalvos.
Pvz, mes imam lietuviska gamintoja Igis, geros kainos, ir iki birzelio 30d. 20 poc. nuolaida tinkams, bet pv\. mums tinkas kainavo brnagiau, nes ta geltona spalva, kuria tinkuosime dali nazo, delgeltono pigmeno pabrangina kazkaur 500lt pati tinka doh.gif butu raudonas, butu dar brangiau..zodziu reik ziuret 4u.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
aaaaačiūūū, labai-labai aktualu šiuo metu, nes kitą mėnesį žadame pagaliau užsiimti namo apdaila biggrin.gif Jeigu ne paslaptis, kokia galutinė tinko kaina jums gavosi? Galima ir per AŽ blush2.gif
Atsakyti
Balta pirkom, ale pasirodyti sudetinga, vel reikia rasti buda, kaip sukelti nuotraukas i kompa doh.gif dar noriu pirkti balta komoda Hemnes prie sito
http://www.ikea.com/...ducts/50077247/
ir galvoju, koki ciuzini pirkti..ten yra aunagtys ciuziniai prie ilgejanciu lovyciu, mastau apie lateksini, nes dabar ispraustas 90x200cm lateksinis, super miegoti, tik mazoji biski gali is lovos is bildeti, uzdedu grikine zape ant tarpo. Jei butu mazesne padaryta lova, tai papuosimai veikia, kaip apsauga nuo iskritimo.
Siaip kokybe gera, tik, nu jauciasi, kad ji gelezine, taip biski kaimu dvelkia biggrin.gif bet norejau lovos, kad ilgam uztektu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 04, 21:20)
Balta pirkom, ale pasirodyti sudetinga, vel reikia rasti buda, kaip sukelti nuotraukas i kompa doh.gif dar noriu pirkti balta komoda Hemnes prie sito
http://www.ikea.com/...ducts/50077247/
ir galvoju, koki ciuzini pirkti..ten yra aunagtys ciuziniai prie ilgejanciu lovyciu, mastau apie lateksini, nes dabar ispraustas 90x200cm lateksinis, super miegoti, tik mazoji biski gali is lovos is bildeti, uzdedu grikine zape ant tarpo. Jei butu mazesne padaryta lova, tai papuosimai veikia, kaip apsauga nuo iskritimo.
Siaip kokybe gera, tik, nu jauciasi, kad ji gelezine, taip biski kaimu dvelkia biggrin.gif bet norejau lovos, kad ilgam uztektu blush2.gif

O man kaip tik ji labai grazi, pvz uz Kritter ar Gulliver man graziau smile.gif Dar Sundvik man labai patinka, tik gaila, kad jos neaugancios.

Va pvz Sitoj foto jos man tooobulai atrodo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 04 birželio 2012 - 20:27
Nu man irgi labai grazi..tokia mano svajoniu princesiska lova wub.gif ale, kai guli ir jauciasi gelezis, tai biski apkamsyti vaika norisi..nu as irgi daznai toje lovoje guliu biggrin.gif
Tiesa, bet uz tai laipiojimui, ji super, mazike laipioja ir visiems aiskina, kad cia mano, ne tavo lova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 04, 21:29)
Nu man irgi labai grazi..tokia mano svajoniu princesiska lova wub.gif ale, kai guli ir jauciasi gelezis, tai biski apkamsyti vaika norisi..nu as irgi daznai toje lovoje guliu biggrin.gif
Tiesa, bet uz tai laipiojimui, ji super, mazike laipioja ir visiems aiskina, kad cia mano, ne tavo lova biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir siaip, nemalonu liest juk salta gelezi, o vaikas miegodamas ir koja iskisa.. g.gif
Atsakyti