Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 18

QUOTE(Louhi @ 2012 06 13, 07:58)
meile_G, o ar patinka krepšys? Dažnai naudojat? Gundausi ir aš juo
, bet vis atidedu ateičiai  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(meile_G @ 2012 06 13, 12:06)
Jo, patinka, nors isivaizdavau mazesni kiek. Daug nenaudojam, su vaiku pesciom iki turgelio. Siaip patogus daiktas, toks is eko ideju  smile.gif

geriau didesnis, nei mazesnis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 06 19, 09:00)
Pakeičiau svajonę... norėjau POANG fotelio, o dabar noriu šitoooooo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet jis toks... neatrodys kaip sodo baldas? Kazkaip unsure... Neisimylejau, nors namu dizainas ir grazus unsure.gif

Siuos padekliukus galiu visai nurasyti i black lista...
user posted image
Na jie tinka, pas ka nera mazu vaiku, kad niekas ju neliestu, nebandytu lankstyti. Nes luzta, lankstosi. Nuemem ir padejom kitus is prizmos. O ta grozi ypatingesnem dienom pasaugosim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 20 birželio 2012 - 17:46
QUOTE(meile_G @ 2012 06 20, 18:46)
Bet jis toks... neatrodys kaip sodo baldas? Kazkaip unsure... Neisimylejau, nors namu dizainas ir grazus  unsure.gif

Tai jis ir yra sodo baldas blush2.gif įprastame interjere jis aišku bus kaip inkliuzas, bet pas mus toks lengvas, paprastas, skandinaviškas stilius, tai spėju gerai įsipaišys wub.gif Man jis labai patinka, nes nors ir nemažas yra, bet ažūrinis, tai ir erdvės "nesuvalgys".
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 06 20, 16:11)
Turėjo, bet dabar ir aš jų nematau, matyt išėmė iš prekybos  g.gif
Va čia jos buvo: http://www.ikea.com/...products/21860/

O vazonų tai yra dar  thumbup.gif
RONNBAR vazonas

scheteling parduotuvej vilniuj yra panasiu, kaina lyg ir iki 20 lt. dydis is akies atrodo kad panasus... tai jei kam tik jo reikia, gal ir alternatyva....
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2012 06 20, 21:20)
scheteling parduotuvej vilniuj yra panasiu, kaina lyg ir iki 20 lt. dydis is akies atrodo kad panasus... tai jei kam tik jo reikia, gal ir alternatyva....

Čia apie vazonus? Ten rimtai keramikiniai, ne plastmasiniai, ir tikrai tokie dideli? Nes kiek aš ten žiūrėjau, tai tokio dydžio plastikiniai vazonai panašiai (ar vos ne brangiau) kainavo, kaip šitie terakotiniai g.gif

Šiandien per akciją Senukuose nusipirkau aukso spalvos purškiamų dažų, spalvinsiu savo RÖNNBÄR biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 20 birželio 2012 - 21:06
Nu keraminiai. turetu ju buti ir ermitaze (schetelingas ten veza savo prekes) ir uz geresne kaina smile.gif vakar buvau schetelinge, tai akies kampuciu maciau kad yra... bet su jais reiktu "atsargiai". kai karsta, baisiai dziovina jie. tad jei sumastysit isvaziuot savaitgaliui ir nieks neateis palaistyti, tai augalui gali nepatikti. juk keramika pati paiima dregme, tai kai karsta, gaunasi kad antipaslaug daro. nu nebent sodinti i plastikini ir ideti i keramini...
jei i vazonu tema, tai isigyjau user posted image

patogu kad integruoti ratukai, toks tvirtas. yra vandens lygio matuokle. bet didelis, tai realiai kokiai palmei tinka. Tik kaina galetu but mazesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2012 06 20, 22:22)
Nu keraminiai. turetu ju buti ir ermitaze (schetelingas ten veza savo prekes) ir uz geresne kaina smile.gif vakar buvau schetelinge, tai akies kampuciu maciau kad yra... bet su jais reiktu "atsargiai". kai karsta, baisiai dziovina jie. tad jei sumastysit isvaziuot savaitgaliui ir nieks neateis palaistyti, tai augalui gali nepatikti. juk keramika pati paiima dregme, tai kai karsta, gaunasi kad antipaslaug daro. nu nebent sodinti i plastikini ir ideti i keramini...
jei i vazonu tema, tai isigyjau http://www.ikea.com/...PE184553_S4.jpg

patogu kad integruoti ratukai, toks tvirtas. yra vandens lygio matuokle. bet didelis, tai realiai kokiai palmei tinka. Tik kaina galetu but mazesne  doh.gif

Nu reikės pažiūrėti dar kartelį, nes būsiu praleidusi bigsmile.gif

Dėl dydžio - RONNBAR praktiškai tokie pat (keliais cm mažesni), kaip ir FEJO, tai namams tikrai didoki, nebent koks stambesnis augalas (medelis ar pan.) auga, o gėlėms tai tikrai ne. Bet va laukui (balkonui, terasai ir pan.) tai jie super. Su plastikiniais aš, dėja, jau pasimokiau, kai radau visus terasoje pastatytus augalus išverstus vėjo verysad.gif Per lengvi jie visgi. Todėl dabar statysiu tik sunkius keraminius, tik tų gražesnių spalvotų vazonų kaina tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 20 birželio 2012 - 22:01
user posted image

user posted image

pirma pakabinama viena lentynele daugiau ir kainuoja 260pln

antra pastatoma kaina 180 pln

skirtumas ryskus - 80 zlotu. Gal kokia "paslaptis" tarp ju yra? turiu suoliuka. dar reiktu lentyneles i komplekta ir kazko ranksluosciams sukabinti (butinai kazko pastatomo, nes neiseina ten jokiu pakabu ir t.t. itaisyti) gal sita ciupinet teko? tvirta?user posted image
Papildyta:
Dėl dydžio - RONNBAR praktiškai tokie pat (keliais cm mažesni), kaip ir FEJO, tai namams tikrai didoki, nebent koks stambesnis augalas (medelis ar pan.) auga, o gėlėms tai tikrai ne. Bet va laukui (balkonui, terasai ir pan.) tai jie super. Su plastikiniais aš, dėja, jau pasimokiau, kai radau visus terasoje pastatytus augalus išverstus vėjo verysad.gif Per lengvi jie visgi. Todėl dabar statysiu tik sunkius keraminius, tik tų gražesnių spalvotų vazonų kaina tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]

tas tiesa, kad lauke reik kazko sunkaus. bet mano juka praeita vasara ir is sunkaus vazono sugebejo isverst ir sudauzyti keramini vazona doh.gif o ta plasmasini FEJO as i kambari emiau. man gaila toki i lauka ax.gif kas liecia lauka, tai kniedi rankos susimeistrauti is maumedzio tokius lovius i kuriuos sudeti gelyciu vazonus mirksiukas.gif atsiprasau uz neitema rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu tokias lentyneles. ta brangesne turi daugiau lentyneliu, t.y. pirmoji 6 antroji 5, tai reiskia tiesiog medzio daugiau panaudota biggrin.gif
mes emem dvi, viena stovi vonioje, kita nupjautom kojytem kabo koridoriuje thumbup.gif siaip tinkamas baldas voniai, nes net ant kojyciu apaciu tokie gumiukai priklijuoti, kad neslidinetu ir siaip medis impregnuotas, atsparus dregmei, tik elntyneles turime tamsios spalvos (beje jos pigesnes kazkodel g.gif ) o suoliuko sitos serijos turime sviesu, kitoje vonioje
Atsakyti
QUOTE(Kreziukas @ 2012 06 20, 10:19)
gal kas turi isigijusios sia lova is IKEA? Noreciau atsiliepimu 4u.gif

http://www.ikea.com/...ucts/S19874761/

Niekas apie lova nepapasakos? verysad.gif Gal bent gyvai kas ciupinejot ziurejot? Kaip pati struktura? ar neatrodo labai trapi ta lova?
Atsakyti
Kadangi čia pastaruoju metu vien klausimai, tai ir aš su dar vienu išstosiu smile.gif
Mergytės, ar kuri čiupinot šiuos daiktus:
Aspelund
user posted image
ir Expedit:
user posted image

Ar labai skiriasi atspalviai? Jei bus vienam kambary, bet ne šalia sustatyti, gal nesipjaus labai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 06 21, 10:19)
As turiu tokias lentyneles. ta brangesne turi daugiau lentyneliu, t.y. pirmoji 6 antroji 5, tai reiskia tiesiog medzio daugiau panaudota biggrin.gif
mes emem dvi, viena stovi vonioje, kita nupjautom kojytem kabo koridoriuje thumbup.gif siaip tinkamas baldas voniai, nes net ant kojyciu apaciu tokie gumiukai priklijuoti, kad neslidinetu ir siaip medis impregnuotas, atsparus dregmei, tik elntyneles turime tamsios spalvos (beje jos pigesnes kazkodel g.gif ) o suoliuko sitos serijos turime sviesu, kitoje vonioje

nu ir idomi ju aritmetika, kai viena lentynele 80 pln kainuoja blush2.gif imsim pigesne ir esant reikalui pjausim kojas mirksiukas.gif o tai pastatomai gal nera padarytu laikykliu pritvirtinti prie sienos?
Papildyta:
[quote=Švelni,2012 06 21, 14:45]
Kadangi čia pastaruoju metu vien klausimai, tai ir aš su dar vienu išstosiu smile.gif
Mergytės, ar kuri čiupinot šiuos daiktus:

Expeditas lygiai toks pats stovi Vilniuj Edvino biure. siaip padariau as sau tokia isvada, kad spalvu derinimas baldu is skirtingu seriju yra komplikuotas dalykas (net ir pacioj ikejoj palyginti du daiktus jei jie nestovi ekspozicijoj salia, yra is serijos "neimanoma", nu nebent moki vietine kalba ir istardysi pardavejus....). tai lengviausias bet saugus variantas yra uzsisakyti ir pradarius pakuotes sulyginti, jei netinka, uzklijuoti pakuote ir grazinti (cia net vezejas man tokia minti mestelejo, nes ir juos as jau tikriausiai "uzknisau" su "paziurek, gal zinai ir t.t.". tik reiktu perspeti ar susitarti is anksto su savo vezeju visas salygas... arba laukt kol atidarys Ikeja Lietuvoj ax.gif
Atsakyti