Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(ausmare @ 2012 06 12, 10:22)
skubiai ieskau pirkti ciuzinio.
netolimoje ateityje planuojam pirkti lova su grotelemis...dabar turim tik viena ciuzini -90x200x13.5. vadinasi Rima HR. Man jis ziauriai nepatogus, per kietas. Ant jo miega vyras(jo svoris 95 kg).
mano svoris 56 kg (ugis 160)..gal kas galetu patarti koki isigyti, o gal net pasiulyti tokio pat dydzio, bet kitoki (minkstumo, patogumo prasme) ciuzini?..
ateityje planuojam abu ciuzinius naudoti lovoje 180x200

vilnius..

Zinot, gal Jums butu i tema labiausiai Selekta 12 ciuzinukas, aukstis beveik idealiai sutaps, o del kietumo tai reiketu pasibandyti gal kaip nors...
Atsakyti
Ir mes ieskome 160*200cm ciuzinio.

Jau 6 metus miegame ant Bonell tipo spyruoklinio ciuzinio su latekso sluoksniu. Kazkaip niekada su vyru nesusimasteme, kad mums nepatogu miegoti, issimiegame, kiek mazi vaikuciai leidzia smile.gif vyras isvis neturi nusiskundimu, o man nepatinka, kad as jauciu kaip jis vartosi, t.y. man persiduoda judesiai. Ir ciuzinio uzvalkalas nenuimamas.

Musu ugis/svoris 180*80, 183*70. Lova bus su grotelemis ir patalynes deze.
Tiesa sakant, as norejau pirkti toki pat kietesni spyruoklini ciuzini, tik nauja ir jau issirinkau koki. Bet laikui begant suabejojau...

Jau menesi as miegu ne savo namuose ant viskoelastinio ciuzinio. Bandziau ant jo miegoti ir anksciau, bet man visiskai nepatiko, nes jis labai karstas ir skaudejo nugara juosmens srytyje. Taciau pamiegojus ant jo 2 savaites, man netiketai beigesi nugaros skausmai. Tai visiskai priestarauja mano nuomonei, jog esant "radikulitui" butina miegoti ant kieto pavirsiaus... smile.gif

Bet visdelto viskolelastinio ciuzinio nenoreciau, nes jame labai karsta miegoti.
Mes bandeme paguleti ant poliuretaniniu ciuziniu H3 kietumo, labiausiai patiko Metzeler Prestige tubes.

Biudzetas - nuo 2000 iki 4000lt.

Aciu is anksto!
Atsakyti
QUOTE(onekiss @ 2012 06 12, 16:50)

Jau 6 metus miegame ant Bonell tipo spyruoklinio ciuzinio su latekso sluoksniu. Kazkaip niekada su vyru nesusimasteme, kad mums nepatogu miegoti, issimiegame, kiek mazi vaikuciai leidzia  smile.gif vyras isvis neturi nusiskundimu, o man nepatinka, kad as jauciu kaip jis vartosi, t.y. man persiduoda judesiai. Ir ciuzinio uzvalkalas nenuimamas.

Tiesa sakant, as norejau pirkti toki pat kietesni spyruoklini ciuzini, tik nauja ir jau issirinkau koki. Bet laikui begant suabejojau...

Jau menesi as miegu ne savo namuose ant viskoelastinio ciuzinio. Bandziau ant jo miegoti ir anksciau, bet man visiskai nepatiko, nes jis labai karstas ir skaudejo nugara juosmens srytyje. Taciau pamiegojus ant jo 2 savaites, man netiketai beigesi nugaros skausmai. Tai visiskai priestarauja mano nuomonei, jog esant "radikulitui" butina miegoti ant kieto pavirsiaus... smile.gif

Bet visdelto viskolelastinio ciuzinio nenoreciau, nes jame labai karsta miegoti.
Mes bandeme paguleti ant poliuretaniniu ciuziniu H3 kietumo, labiausiai patiko Metzeler Prestige tubes. 

Aciu is anksto!

My Balance Comfort bus labai panasu i Prestige tubes tik manau butinai pabandykite ir h2 kietuma, nes jis kietokas. I kaina tilpsite, jiems siuo metu dar taikoma akcija. Dar vis tik bandysiu pasiulyti Silver Dream h3 ir My Balance 20 h3.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 12, 13:42)
Zinot, gal Jums butu i tema labiausiai Selekta 12 ciuzinukas, aukstis beveik idealiai sutaps, o del kietumo tai reiketu pasibandyti gal kaip nors...

aciu uz patarima,o gal zinot kur Vilniuje galima ji "isbandyti". Kas jais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2012 06 12, 18:54)
aciu uz patarima,o gal zinot kur Vilniuje galima ji "isbandyti". Kas jais prekiauja?

Nelabai zinau kur issibandyti, pabandykit miego centre pasiteirauti arba pas alksnio baldus baldu rojuje.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 12, 21:32)
Nelabai zinau kur issibandyti, pabandykit miego centre pasiteirauti arba pas alksnio baldus baldu rojuje.

aciu 4u.gif
Atsakyti

Jau 6 metus miegame ant Bonell tipo spyruoklinio ciuzinio su latekso sluoksniu. Kazkaip niekada su vyru nesusimasteme, kad mums nepatogu miegoti, issimiegame, kiek mazi vaikuciai leidzia  smile.gif vyras isvis neturi nusiskundimu, o man nepatinka, kad as jauciu kaip jis vartosi, t.y. man persiduoda judesiai. Ir ciuzinio uzvalkalas nenuimamas.

Aciu is anksto!

Jeigu pro Kauną prasuksite, tai pabandykite Swiss Magic, jis gan gerai gulasi į biudžetą ir nėra labai minkštas, toks vidutinio minkštuma, nes vyrai sveriantys apie 90+kg nesiskundžia, kad įdumba per daug, o moterims daug maž pakanka minkštumo. Jei vyras nėra sunkiasvoris, tada būtų galima žiūrėti tokius kaip Pilatis, bet prie jo gali būti sunkiau iš pradžių priprasti, nes jis tikrai minkštas.
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2012 06 12, 12:35)
Tai Jone Lono o uzsisakinet tiesiai is puslapio ar geriau eiti i koki baldu salona rolleyes.gif

Čia jau kaip jums patogiau.
Papildyta:
QUOTE(onekiss @ 2012 06 12, 15:50)
Aciu is anksto!

Jums turėtų patikti lateksinis čiužinys MŪZA** su viršutiniu TALALAY latekso sluoksniu. Daugeliu atvejų šis čiužinys tinka ir didesnio svorio, ir mažesnio svorio žmonėms. Pakolkas tik geriausi atsiliepimai... biggrin.gif
Atsakyti

Aciu is anksto!

Kadangi aktualu vėsumas, tai verta atkreipti dėmesį į tdi 145 ir žinoma Jūsų nužiūrėtas prestige tubes 126. Anatominės zonos geriau išreiktos pas prestige tubes 126.
Atsakyti
Aciu visiems uz pasiulymus, vaziuojam isbandyti pasiulytus ciuzinius smile.gif
Atsakyti
Laba diena visiems!
Turiu klausima del ciuzinio pasirinkimo.
Deja, negaliu fiziskai perskaityti visu 16 temu sad.gif
Todel pereisiu prie reikalo:
Visa savo samoninga gyvenima miegojau ant paprastu "sovietiniu" sofu-lovu. Niekada neteko miegoti ant normalios lovos ir ciuzinio (nu vat taip jau nutiko) smile.gif
Dabar su zmona persikeliam i kita buta, kuriame jau yra lovos remas 200*160, tai nusprendeme nusipirkti ciuzini.
Paskutiniaisiais metais ir man ir jai skauda nugara po miego, ypac juosmens sryti. Tai dairausi ortopediniu ciuziniu. Problema tame, kad as sveriu 115 kg, o zmona- 60. Ka mums daryti? Pirkti viena vidutinio kietumo ciuzini ar 2 skirtingus 80*200? Ir jei imanoma- buciau labai dekingas, jei kas pasiulytu ciuzini/-ius atitinkancius musu poreikius. Kaina galime moketi iki 2000 lt.
Labai busiu dekingas uz patarimus!
Atsakyti
Dar papildau savo ankstesni pranesima cia jau patalpintu klausimynu:
1. Kur gyvenate - Vilnius.
2. lovos išmatavimai.- dvigule lova 160*200
3. Koks Jūsų ūgis ir svoris - kaip sakiau - mano 182/115, zmona: 165/60.
4. Ant ko, t.y., čiužinio, lovos, žemės miegojote iki šiol.- sovietine spiruokline sofa-lova
5. Numatoma čiužinio kaina.- iki 2000 (maximum su grotelem- iki 2400 gal patempsiu...)
6. Norisi kieto ar minksto ciuzinio. - nezinau sad.gif , neturejau patirties.
7. Norite, kad būtų miegant šilčiau ar vėsiau. geriau vesiau, bet tiks bet kas- tik nugarai butu geriau
8. Ar namuose dregna, gal Jus linkes prakaituoti -nelabai dregna, linkes prakaituoti.
9. Ant kokio pagrindo, t.y. lovos grotelių ar kt. bus dedamas čiužinys - pirksiu groteles....
10. Jei turite kazkokiu reiksmingu sveikatos sutrikimu, paminekite ir juos. skauda nugara- juosmens sryti, blogai issimiegama.
Atsakyti