Sveiki visi,
keliamės į naują butą, kur nebus lovos, ta proga su žmona nusprendėm pagaliau nusipirkti normalesnį čiužinį, buvom apsilankę lono parduotuvėje, kaip ir patiko Jonė ar Morta plius, bet nusprendžiau prieš perkant pasiskaityti, tai po savaitgalio perskaičius 49 temos puslapius pasitvirtino taisyklė ko toliau į mišką tuo daugiau malkų...
taigi anketėlė:
1. Panevėžyje.
2. 160x200 ar pasvarstom gal 180x200, nes lovos nėra, kartu bus perkamos grotelės ir dėsim ant žemės, proga nusipirkti patogesnę lovą, bet tada netiks turimas vilnos čiužinukas, kuri norėtume ir toliau naudoti.
3. Mano 181/103, žmonos 171/66.
4. Pastarasis pusmetis ant kokių atrodo 20 metų senumo spyruoklinio čiužinio, prieš tai kelis metus ant iki 8 metų senumo spyruoklinio čiužinio, spyruoklės ne maišeliuose.
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjamam čiužiniui:
a) planavom iki 1500, bet matau, kad tenka didinti.
vidutinis ar kietas
c) vėsiau, mėgstam paprakaituoti.
6. Kaip minėjau bus grotelės ant žemės, vėliau gal įstatysim į lovą.
7. Turim paskaudančias nugaras, man juosmuo ir nugaros vidurys, žmonai labiau nugaros viršutinė dalis.
Išbandžius lono čiužinius patiko kietesni minėti jonė ir morta, minkšti nei man, nei žmonai nepatiko, gal pripratom prie turėtų spyruoklinių.
Po naršymo internete biudžetas išsiplėtė iki 1700-1800 Lt, jau norisi ortopedinio 7 zonų. Žiūriu į HR poliuretano čiužinius, gal verta ir į spyruoklinius atkreipti dėmesį? kandidatai Herbal antibakterial arba Prestige KS 55. Pirmas kiek suprantu vieno kietumo, antrą žiūrėtume matyt H3. Bet Panevėžyje išsibandyti matyt nerasime kur, tai tektų užsakinėti internetu pasikliovus patarimais. Gal ką geresnio galite pasiūlyti mūsų situacijoje? Dar į kainą telpa Swiss Comfort, kaip jis?
Dar vienas niuansas turime truputi virš metukų dukrą, kurį trečdalį nakties praleidžia mūsų lovoje, tai čiužinys neturėtų labai bijoti drėgmės (būna visokių nutikimų, nors daugiausiai kenčia turimas vilnos čiužinukas) bei kenkti jos stuburo vystymuisi, dar dėl ko žiūrime į kietesnius.
Dėkui už sugaištą laiką