Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 08 17, 10:11)
Ačiū už atsakymus 4u.gif 
Kaip supratau, geriausia žiūrinėtis putų poliuretano arba viskoelastinius ax.gif

Vaikui 2 metukai 4u.gif

Dvimeciui pakanka ir Selekta 10 ciuzinuko, kuris geriau kvepuoja nei viskoelastiniai ciuzinukai, bet jei norisi viskoelastinio pagrindo, tai galite pasidometi naujai i rinka ivestu Fey&Co ciuzinuku Visco Pur su 4 cm viskoelasto kombinuoto su hr poliuretanu, 90x200 kaina 619 litai. Bendras ciuzinuko aukstis 17 cm.
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif

Gerai, kai Jūs tokie gudrūs ir žinote, apie ką kalbate - man tie pavadinimai visiškai nieko nesako ax.gif lotuliukas.gif
Teks googlinti, kad pažiūrėti, apie ką šnekate ir ką siūlote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2012 08 17, 10:00)
Mes jau daugiau kaip savaitė miegam ant šios firmos čiužinių Fyzio Plius, galbūt per mažai laiko, kad sakyti jog miegam karališkai po senų spyruoklinių, bet man kas naktį jie vis patogesni darosi, tikrai gerai išsimiegam, jokių nusiskundimų neturiu nei aš nei vyras.

Mano beveik penkiametė ir šešiametis vaikai miega ant Norka čiužinių, bet norėčiau aš jiems nupirkti antčiužinius, kad būtų minkščiau, išmatavimai 80x195, lauksiu patarimų.

Užteks ir 5cm viskoelastinio antčiužinio.
Bet klausimas ar dabar apsimoka tobulinti tas Norkas, jei po kelių metų keisite čiužinius į normalius anatominius. visgi tie antčiužiniai kainuos apie 1000Lt, o pridėjus dar 500-700Lt išeis geri vienguliai anatominiai čiužiniai.
Atsakyti
Ačiū labai visiems už komentarus, dar viskas šiek tiek aiškiau ir manau lengviau išsirinksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Iėškome čiužinio (nespyruoklinio)
1. Klaipėda
2. 160x190(lova)
3. 160/60 ir 175x90
4. Dormeo (dabartinis čiužinys 5m.)
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjamam čiužiniui:
a) iki 2000lt
kietas
c) šilčiau ar vėsiau nelabai svarbu.
6. Čiužinys dedamas ant baldinės plokštės su oro tarpais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonaqua: 18 rugpjūčio 2012 - 08:32
QUOTE(Bonaqua @ 2012 08 18, 09:18)
1. Klaipėda
2. 160x190(lova)
3. 160/60 ir 175x90
a) iki 2000lt
    kietas

Čiužinys "Clima" (kietas) , Swiss Dream yra T3/T4 kietumų, tik reikėtų keisti plokštę į groteles. Ant plokštės galima dėti, tik spyruoklinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 18 rugpjūčio 2012 - 17:32
Ačiū, Zoran, už rekomendaciją, įsigijom antčiužinį, tikrai minkštas ir patogus thumbup.gif

Dar klausimas.
Labai patiko čiužiniai Herbal Antibacterial ir Swiss Magic.
Koks maksimalus žmogaus svoris tinkamas šiem čiužiniams?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonaqua @ 2012 08 18, 08:18)
1. Klaipėda
2. 160x190(lova)
3. 160/60 ir 175x90
a) iki 2000lt
    kietas

Sudėtinga situacija... smile.gif
Lovos pagrindas-plokštė, bet norite nespyruoklinio...
Tikrai nesiūlysime pilnavidurio ( lateksinio, putų poliuretano), nebent MULTIPOCKET spyruoklių TYLA***.
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 08 18, 22:29)
Ačiū, Zoran, už rekomendaciją, įsigijom antčiužinį, tikrai minkštas ir patogus  thumbup.gif

Dar klausimas.
Labai patiko čiužiniai Herbal Antibacterial ir Swiss Magic.
Koks maksimalus žmogaus svoris tinkamas šiem čiužiniams?
Iš anksto dėkoju  4u.gif

Swiss Magic gali laikyti iki 130kg. Herbal antibakterial iki 100kg, daugiau nerizikuočiau, nes jau ir taip jam riba.
Atsakyti
Sveiki, noreciau gauti pataryma del ciuzinio. Norime pakeisti sena. Lova 180x200, svoris/ugis - 73/172 ir 135/192, lovoje groteles, noretume geresnio varianto, vaikas alergiskas dulkiu erkes, tai noretusi antialergisko. Pasiulykite kelis variantus..
Atsakyti
Sveiki visi,

keliamės į naują butą, kur nebus lovos, ta proga su žmona nusprendėm pagaliau nusipirkti normalesnį čiužinį, buvom apsilankę lono parduotuvėje, kaip ir patiko Jonė ar Morta plius, bet nusprendžiau prieš perkant pasiskaityti, tai po savaitgalio perskaičius 49 temos puslapius pasitvirtino taisyklė ko toliau į mišką tuo daugiau malkų...

taigi anketėlė:

1. Panevėžyje.
2. 160x200 ar pasvarstom gal 180x200, nes lovos nėra, kartu bus perkamos grotelės ir dėsim ant žemės, proga nusipirkti patogesnę lovą, bet tada netiks turimas vilnos čiužinukas, kuri norėtume ir toliau naudoti.
3. Mano 181/103, žmonos 171/66.
4. Pastarasis pusmetis ant kokių atrodo 20 metų senumo spyruoklinio čiužinio, prieš tai kelis metus ant iki 8 metų senumo spyruoklinio čiužinio, spyruoklės ne maišeliuose.
a) planavom iki 1500, bet matau, kad tenka didinti.
cool.gif vidutinis ar kietas
c) vėsiau, mėgstam paprakaituoti.
6. Kaip minėjau bus grotelės ant žemės, vėliau gal įstatysim į lovą.
7. Turim paskaudančias nugaras, man juosmuo ir nugaros vidurys, žmonai labiau nugaros viršutinė dalis.

Išbandžius lono čiužinius patiko kietesni minėti jonė ir morta, minkšti nei man, nei žmonai nepatiko, gal pripratom prie turėtų spyruoklinių.
Po naršymo internete biudžetas išsiplėtė iki 1700-1800 Lt, jau norisi ortopedinio 7 zonų. Žiūriu į HR poliuretano čiužinius, gal verta ir į spyruoklinius atkreipti dėmesį? kandidatai Herbal antibakterial arba Prestige KS 55. Pirmas kiek suprantu vieno kietumo, antrą žiūrėtume matyt H3. Bet Panevėžyje išsibandyti matyt nerasime kur, tai tektų užsakinėti internetu pasikliovus patarimais. Gal ką geresnio galite pasiūlyti mūsų situacijoje? Dar į kainą telpa Swiss Comfort, kaip jis?
Dar vienas niuansas turime truputi virš metukų dukrą, kurį trečdalį nakties praleidžia mūsų lovoje, tai čiužinys neturėtų labai bijoti drėgmės (būna visokių nutikimų, nors daugiausiai kenčia turimas vilnos čiužinukas) bei kenkti jos stuburo vystymuisi, dar dėl ko žiūrime į kietesnius.

Dėkui už sugaištą laiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desperad: 19 rugpjūčio 2012 - 22:10
QUOTE(beatris @ 2012 08 19, 20:58)
Sveiki, noreciau gauti pataryma del ciuzinio. Norime pakeisti sena. Lova 180x200, svoris/ugis - 73/172 ir 135/192, lovoje groteles, noretume geresnio varianto, vaikas alergiskas dulkiu erkes, tai noretusi antialergisko. Pasiulykite kelis variantus..

Čiužinys HARMONIJA*** turėtų tikti ir patikti abiems, nepaisant didelio svorio skirtumo, nes viršutinis viskoelastinis sluoksnis yra minkštesnis ( tiks jums), o vyras, didesnio svorio, po viskoelastu atsirems į tvirtą 3D tinklelį ir taip neįdubs per giliai.

Papildyta:
QUOTE(desperad @ 2012 08 19, 22:01)
Sveiki visi,

keliamės į naują butą, kur nebus lovos, ta proga su žmona nusprendėm pagaliau nusipirkti normalesnį čiužinį, buvom apsilankę lono parduotuvėje, kaip ir patiko Jonė ar Morta plius, bet nusprendžiau prieš perkant pasiskaityti, tai po savaitgalio perskaičius 49 temos puslapius pasitvirtino taisyklė ko toliau į mišką tuo daugiau malkų...

taigi anketėlė:

1. Panevėžyje.
2. 160x200 ar pasvarstom gal 180x200, nes lovos nėra, kartu bus perkamos grotelės ir dėsim ant žemės, proga nusipirkti patogesnę lovą, bet tada netiks turimas vilnos čiužinukas, kuri norėtume ir toliau naudoti.
3. Mano 181/103, žmonos 171/66.
4. Pastarasis pusmetis ant kokių atrodo 20 metų senumo spyruoklinio čiužinio, prieš tai kelis metus ant iki 8 metų senumo spyruoklinio čiužinio, spyruoklės ne maišeliuose.
a) planavom iki 1500, bet matau, kad tenka didinti.
cool.gif vidutinis ar kietas
c) vėsiau, mėgstam paprakaituoti.
6. Kaip minėjau bus grotelės ant žemės, vėliau gal įstatysim į lovą.
7. Turim paskaudančias nugaras, man juosmuo ir nugaros vidurys, žmonai labiau nugaros viršutinė dalis.
Išbandžius lono čiužinius patiko kietesni minėti jonė ir morta, minkšti nei man, nei žmonai nepatiko, gal pripratom prie turėtų spyruoklinių.

Vėlgi, didelis svorių skirtumas...Jūsų žmonai gal ir galėjo patikti JONĖ, MORTA PLIUS , nes nedidelio svorio, kažkiek jautė čiužinio elasitngumą, bet Jūs turėjote jausti tik kietą pagrindą ir tiek, jokio komforto, ptrisitaikymo ir t.t.
Jūsų atveju atkreipčiau dėmesį į TYLA***, kurio viršus- elastingas lateksas, o po juo - MULTIPOCKET ( kietas pagrindas) spyruoklių blokas:
ir prisitaikymas geresnis,
ir ventiliacija geresnė ( dėl vaikučio pokštų... smile.gif ).

Atsakyti