Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(Laimė @ 2012 08 11, 17:10)

QUOTE(Laimė @ 2012 08 12, 22:37)
noriu issirinkti toki, kuris iskarto tiktu kuo labiau alergiskiems. Nes nezinau ar po metu netapsime alergiskais kokioms dulkiu erkems ar pan. g.gif
Dekui 4u.gif

Laba diena , tai žiūrėkite iš Air lux , maxim, Combi hr, Aruba. Būtinai lovoj turi būti grotelės.
Latekso vengti.
Papildyta:
QUOTE(ugnieshka @ 2012 08 14, 10:50)
Sveiki,
Gal galėtumėt parekomenduoti čiužinį su grotelėmis iki 1500 Lt?
Lova - 160x200
Svoriai - 52 kg ir 84 kg
Norėčiau ne spiruoklinio, bet lova būtų nuosavam name kur kartais gali būti ir drėgniau kai nekūrenama ir lauke drėgna, plius greitai turėsim leliuką tai manau pirmus mėnesius miegos su mumis tai gali būti visokių nutikimų  g.gif
Ar tokiu atveju galima rinktis poliuretaninį čiužinį ar tik spiruoklinį?
na pelėsio patalpoje nėra niekad buvę ir manau kad ten gyvenant su drėgme taip pat susitvarkysim, tad labiau prie širdies būtų ne spiruoklinis čiužinys.
O iš poliuretaninių į ką verta būtų atkreipti dėmesį?

kadangi Jūsų svoris labai panašus į mano iškart perspėju mažai čiužinių, kuriuos įspausite ir peties grimzlės netruks. Realiai ką galima už 1500lt įsigyti tai padorų viskoelastinį čiužinį, bet viskoelastas turi savo darbinę temperatūrą 20 laipsnių. jei mažiau jis ilgiau nuo kūno šilumos šyla būna pradžioj kol sušylą stangresnis. Harmonija2, viscoplius tinkami variantai priėmimo prasme.
O poliuretaninių kainos, kurie tiktų liekno sudėjimo žmogui, kad nepersikreipus guleti prasideda ~ 3000lt.
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2012 08 14, 10:50)
Sveiki,
Gal galėtumėt parekomenduoti čiužinį su grotelėmis iki 1500 Lt?
Lova - 160x200
Svoriai - 52 kg ir 84 kg
Norėčiau ne spiruoklinio, bet lova būtų nuosavam name kur kartais gali būti ir drėgniau kai nekūrenama ir lauke drėgna, plius greitai turėsim leliuką tai manau pirmus mėnesius miegos su mumis tai gali būti visokių nutikimų  g.gif
Ar tokiu atveju galima rinktis poliuretaninį čiužinį ar tik spiruoklinį?
Žiūrėjom variantą Variolux Schaum, kaina patraukli bet ar geras jis?  ax.gif

Variolux Schaum H2 kietumo Jums tikrai yra tinkamas ciuzinys.
Dar galite pasiziureti Prestige KS 55 arba Vital Pur, daugiau nieko rimto su pageidaujamu biudzetu nelabai ir pasiulysiu.

Kad isvengtumete bedu, kurios gali nutikti su Jusu mazyliu, isigykite taip pat HS2000 higienini uztiesala, kuris apsaugos ciuzini nuo visokiausiu netiketumu.

Papildyta:
QUOTE(Cilis @ 2012 08 13, 21:46)
Sveikos! Dairomės spyruoklinio čiužinio (200x160), noris kuo patogesnio... ax.gif  Kol kas nusižiūrėjom Fey&Co Komfort arba SleepWell RED ZONED POCKET HR. Ką šia tema patarsit? O gal gi ir pvz Lonas, Gegema ar Padvaiskas turi panašaus tipo čiužinukų(ar gal geresnių...tongue.gif)?

Prie visko, ka Jums cia jau surase, dar siulau pasidometi to paties Fey&Co gamintojo ciuziniu Auriga, nes jis vienas populiariausiu sio gamintojo multipocket+HR poliuretanas ciuziniu.
Atsakyti
Gal kas turite ciuzini is SBA baldu- Sleepidea viskoelastini visco king ciuzini? http://www.sbabaldai...ys_200160x21_cm
Jei ne, gal galite parasyti atsiliepimus apie kitus SLEEPIDEA gaminius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2012 08 16, 10:03)
Gal kas turite ciuzini is SBA baldu- Sleepidea viskoelastini visco king ciuzini? http://www.sbabaldai...ys_200160x21_cm
Jei ne, gal galite parasyti atsiliepimus apie kitus SLEEPIDEA gaminius?  4u.gif

Atsiliepimu nelabai sulauksite... nes Sleepidea ciuziniai nepopuliarus, del daugelio priezasciu, kurios jau daugybe kartu buvo cia aptarinejamos ir niekas nebenori kartotis.

Bet man vistiek labai idomu:
Kodel Jums sitas ciuzinys patiko, lyginant su kitais esanciais rinkoje?
Atsakyti
nesirinkome visai, pirkome lova is ten, ir prigirebem ciuzini. Dabar jiems duodama nebe 2ju, o 10ties metu garantija, tad ziuresim
Tikiuosi nebusime labai prasove. Labai reiklus neesame
Atsakyti
Sveiki,
Kokį čiužinį (lateksinį, viskoelastinį, spyruoklinį ir pan.) patartumėte pirkti vaikui (lova su grotelėmis, čiužinys reikalingas 90*200 cm)? ax.gif
Kokio aukščio geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 16 rugpjūčio 2012 - 21:32
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 08 16, 21:16)
Sveiki,
Kokį čiužinį (lateksinį, viskoelastinį, spyruoklinį ir pan.) patartumėte pirkti vaikui (lova su grotelėmis, čiužinys reikalingas 90*200 cm)? ax.gif
Kokio aukščio geriau?

Kai lova su grotelėm, pasirinkimas didėja... smile.gif
Renkantis čiužinį vaikui, aukštis paprastai akcentuojamas dėl lovos (pvz. jei dviaukštė, netinka aukšti čiužinukai), o patogumui užtenka virš 12cm ( nes jo svoris dar nėra kaip suaugusiojo, paprastai), svarbu, kaip pagamintas.
Vaikui galime pasiūlyti kombinuotą putų poliuretano čiužinuką MORTA su vidine oro ventiliacija ( išprofiliuoti viršutiniai sluoksniai), su audiniu, nuvelkamu per 4 kraštines (viršus/apačia atskirai), gamyboje naudojami klijai-vandens pagrindu.

Arba siūlome čiužinuką JONĖ (aukštesnis), su viskoelastiniu sluoksniu (minkštesnė pusė); dvipusis, su audiniu, nuvelkamu per 4 kraštines (viršus/apačia atskirai), gamyboje naudojami klijai-vandens pagrindu.

BANDYTI REKOMENDUOJAME ABU... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 17 rugpjūčio 2012 - 06:26
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 08 16, 22:16)
Sveiki,
Kokio aukščio geriau?

Herbal antibakterial, Natur biogreen comfort, Rayon...
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 08 16, 22:16)
Sveiki,
Kokio aukščio geriau?

Vaikams daugelis gamintoju rekomenduoja HR putu poliuretano ciuzinius, nes praktika jau parode, kad jie labiausiai tinka vaikams, nealergizuoja, lengva tokius ciuzinius priziureti, gerai kvepuoja, plius jie tarnauja kokybiskai ir ilgai.

Pasidomekite siais ciuziniais:
Metzeler Maxim, Aruba arba
Fey&Co Selekta 12, Prestige KS 55, Vital Pur, Elegance MDI 65.

Kadangi nepaminejote kiek vaikui metu, tai parasysiu bendrai, kad net suaugusiam zmogui, kurio svoris nevirsyja 60 kg, pakanka ir 14 cm aukscio ciuzinio, bet visada patogesnis bus aukstesnis ciuzinukas, kuris, deja, bus del savo aukscio ir brangesnis..
Atsakyti
QUOTE(passlaptiss @ 2012 07 02, 15:46)
Sveiki,

Issirinkom ciuzinuka Ergokozee firmos. Abiems jis patiko, taciau randam labai mazai informacijos apie si gamintoja ir jo produktus, gal kas nors galetu parasyti kokius atsiliepimus, vertinimus?

Mes jau daugiau kaip savaitė miegam ant šios firmos čiužinių Fyzio Plius, galbūt per mažai laiko, kad sakyti jog miegam karališkai po senų spyruoklinių, bet man kas naktį jie vis patogesni darosi, tikrai gerai išsimiegam, jokių nusiskundimų neturiu nei aš nei vyras.

Mano beveik penkiametė ir šešiametis vaikai miega ant Norka čiužinių, bet norėčiau aš jiems nupirkti antčiužinius, kad būtų minkščiau, išmatavimai 80x195, lauksiu patarimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 17 rugpjūčio 2012 - 09:03
QUOTE(smileja @ 2012 08 17, 10:00)
Mes jau daugiau kaip savaitė miegam ant šios firmos čiužinių Fyzio Plius, galbūt per mažai laiko, kad sakyti jog miegam karališkai po senų spyruoklinių, bet man kas naktį jie vis patogesni darosi, tikrai gerai išsimiegam, jokių nusiskundimų neturiu nei aš nei vyras.

Mano beveik penkiametė ir šešiametis vaikai miega ant Norka čiužinių, bet norėčiau aš jiems nupirkti antčiužinius, kad būtų minkščiau, išmatavimai 80x195, lauksiu patarimų.

Norka ciuzini gali paminkstinti nebent 7 cm viskoelastinis antciuzinis, kaip pvz. Renower VT73.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Kaip supratau, geriausia žiūrinėtis putų poliuretano arba viskoelastinius ax.gif

Vaikui 2 metukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 17 rugpjūčio 2012 - 09:11