Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

! 
Jau nebežinau kelintą kartą primenu, kad forume draudžiama vartoti grubius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus.

Išmokit pagaliau elementarios kultūros (tas taikoma 2 narių (sapniuko ir Zoran) atžvilgiu). Aš tikrai nesu čiužinių ekspertė ir nesigilinsiu, kuris iš Jūsų sako tiesą. Tačiau, jei ir toliau "nerinksit žodžių", tai būsit abu 'išleisti ilgų atostogų'.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 19:24)
Jau nebežinau kelintą kartą primenu, kad forume draudžiama vartoti grubius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus.

Išmokit pagaliau elementarios kultūros (tas taikoma 2 narių (sapniuko ir Zoran) atžvilgiu). Aš tikrai nesu čiužinių ekspertė ir nesigilinsiu, kuris iš Jūsų sako tiesą. Tačiau, jei ir toliau "nerinksit žodžių", tai būsit abu 'išleisti ilgų atostogų'.

Aciu, kad isikisote.
Bet ir mes negalime leisti, Zoran'ui skleisti smeizikiskus dalykus.
Gaila tik, kad kiti forumo dalyviai nedrysta jam atsikirsti... tai vis as ir lieku kaltas... Atsiprasau, bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 03, 19:41)
1. Aciu, kad isikisote.
2. Bet ir mes negalime leisti, Zoran'ui skleisti smeizikiskus dalykus.
3. Gaila tik, kad kiti forumo dalyviai nedrysta jam atsikirsti...

1. Aš nepalaikau nė vienos pusės, nes esu visiškai bešališka. Tačiau tikrai neleisiu, kad mano prižiūrimame skyrelyje bujotų forumo taisyklių pažeidimai.
2. Jei kažkas skelbia šmeižikišką info, tai Jūs apie tai turėtumėt asmeniškai informuot skyrelio moderatorę (nes aš tikrai negaliu sėdėt ištisą parą šioje temoje) ar forumo administraciją, o ne veltis į beprasmiškus ginčus - žr. forumo taisyklių I.2. punktą.
3. Jau kažkada rašiau, bet ir vėl pasikartosiu, kad labai tikiuos, jog skaitytojai sugebės atskirti pelus nuo grūdų (tai taikytina tiek Jūsų, tiek visų kitų siūlytojų žinutėms).
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 19:51)
1. Aš nepalaikau nė vienos pusės, nes esu visiškai bešališka. Tačiau tikrai neleisiu, kad mano prižiūrimame skyrelyje bujotų forumo taisyklių pažeidimai.
2. Jei kažkas skelbia šmeižikišką info, tai Jūs apie tai turėtumėt asmeniškai informuot skyrelio moderatorę (nes aš tikrai negaliu sėdėt ištisą parą šioje temoje) ar forumo administraciją, o ne veltis į beprasmiškus ginčus - žr. forumo taisyklių I.2. punktą.
3. Jau kažkada rašiau, bet ir vėl pasikartosiu, kad labai tikiuos, jog skaitytojai sugebės atskirti pelus nuo grūdų (tai taikytina tiek Jūsų, tiek visų kitų siūlytojų žinutėms).

Gerai, kita karta rasysiu Jums.
Atsakyti
QUOTE(ttomek @ 2012 06 03, 00:06)
Labas vakaras.
Gal galit patart del ciuzinio.
Reikalingas spyruoklinis ciuzinys.
Ismieros 160-2000.
Svoriai 115kg ir 62kg. Ugiai 193 ir 175cm.
Veiksmas Vilnius.
Issirinkom kol kas is Huklos Savoy ir Nakts-Mebel Fly.
Kaina iki 2700lt.
Aciu.

Kadangi jusu svorio skirtumas gana didelis, tai nelabai is ko ir turite rinktis. Del Auriga h3 tureciau dvejoniu del tarnavimo laiko ir del to ar jus vienas kito nejausite guledami salia. Geriausias variantas butu 2 atskiri ciuzinukai po 80x200. Bet jei jau nenoresite atskiru, tai butinai pasibandykite TFK Gold7Zonen arba Auriga ir butinai h3.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 03, 20:00)
Gerai, kita karta rasysiu Jums.

Tikiuosi suprasi, kad šmeižti kitų produkciją negalima ir tau, o savo tik girti ir sakyti, kad kiti nieko nesupranta. Todėl aš čia ir esu, kad neleisti tokiems kaip tau skleisti labai smarkiai finansiškai priklausomą nuomonę ir besąlygiškai reklamuoti vien savo produktus, šmeižiant kitus ir vertinant save kaip aukščiausio lygio žinovu, nors tau iki manęs kaip iki mėnulio kol kas.
Atsakyti
doh.gif
Mes esam, nes esate Jus (Zoran), o Jus esate, pasirodo, nes esame mes.

Kaip kad sako Borzika:
"labai tikiuos, jog skaitytojai sugebes atskirti pelus nuo grudu..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 03 birželio 2012 - 22:37
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 03, 23:35)
doh.gif
Mes esam, nes esate Jus (Zoran), o Jus esate, pasirodo, nes esame mes.

Kaip kad sako Borzika:
"labai tikiuos, jog skaitytojai sugebes atskirti pelus nuo grudu..."

Svarbiausiai, kad žmonės sugebėtų atskirti kas siūlo nuoširdžiai, o kas bruka tik savo produkciją ir stengiasi apeiti konkurentus, visaip ignoruodamas jų produkciją ir dažnai ją pelnytai/nepelnytai peikdamas.
Aš svarstau ir siūlau netgi tavo atstovaujamą produkciją, nors kitas žmogus su tokio tipo bendravimu su savimi iš tavo pusės seniai būtų specialiai ignoravęs tavo produkciją ir stengiasis jos nereklamuoti.
Pagalvok apie tai.
Atsakyti
QUOTE(ttomek @ 2012 06 02, 23:06)
Labas vakaras.
Ismieros 160-2000.
Veiksmas Vilnius.
Kaina iki 2700lt.
Aciu.

Sveiki.
Kai dideli svorių skirtumai, būna sunkoka parekomenduoti ABIEMS tinkantį čiužinį.
Pabandysime pasiūlyti TYLA***, nes:
1. Viršutinis sluoksnis minkštesnis, latekso( nusegamas, kaip antčiužinis). Tai jis turėtų patikti mažesnio svorio žmogui, kuris įspaus tik nedidelę čiužinio paviršiaus dalį.
2. Po viršutiniu sluoksniu eina elastingas putų poliuretanas ( HR40kg/m3) ir MULTIPOCKET spyruoklių blokas( daug mažesnio diametro spyruoklių). Tai būtent šitas spyruoklių blokas pritaikytas didesnio svorio žmonėms( mes rekomenduojame iki 130 kg).
3. Čiužinio kietumą/minkštumą reguliuojatės patys ( galima patį branduolį apversti užvalkale; nusegti viršutinį minkštesnį sluoksnį).
4. Čiužinio aukštis ( 27cm) leidžia tokį čiužinį vadinti komfortabiliu.
5. Užvalkalas lengvai prižiūrimas( nusiima per 4 kraštines, galima skalbti atskirai viršutinę/apatinę dalis).

Ir, būtina išbandyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2012 06 03, 22:19)
Kadangi jusu svorio skirtumas gana didelis, tai nelabai is ko ir turite rinktis. Del Auriga h3 tureciau dvejoniu del tarnavimo laiko ir del to ar jus vienas kito nejausite guledami salia. Geriausias variantas butu 2 atskiri ciuzinukai po 80x200. Bet jei jau nenoresite atskiru, tai butinai pasibandykite TFK Gold7Zonen arba Auriga ir butinai h3.

Manau, kad isigijus kietesne paminetuju ciuziniu versija, su ciuziniu tarnavimo laiku nekils jokiu problemu, nes ieskantieji zmones yra pakankamai auksti, svoris pasiskirstis didesniame ciuzinio plote.
Kad visiskai nesijaus lengvesniajam, kai is lovos bandys pasikelti sunkesnysis, manau nera realu su belekokiu ciuziniu, bet tie pabangavimai yra minimalus, tikrai nieko nepazadins is miego smile.gif
Atsakyti
Labai aciu visiems uz komentarus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zoran, tai 2 skirtingi čiužiniai. Tiek tankiais, tiek oro pralaidumu. Manau, kad kas renkasi platinium jiems svarbus kiti kriterijai. Kaina tikrai nėra pirmoj vietoj. Ačiū, kad atsakei, bet pasilieku prie savo buvusios nuomonės.
QUOTE(ttomek @ 2012 06 03, 00:06)
Labas vakaras.
Ismieros 160-2000.
Veiksmas Vilnius.
Issirinkom kol kas is Huklos Savoy ir Nakts-Mebel Fly.
Kaina iki 2700lt.
Aciu.

Žiūrėkit, kad būtų daugiau komforto perdangos virš spyruoklių ir gero tankio apie 39 hr arba lateksas naudojamas.
Iš nužiūretų geriau savoi, bet ten jokių techninių duomenų.
Pažiūrėkite Auriga iš fey iki 120kg. Linas multi5 iki 130kg. lietuviu gamybos. Gemegos Amedeo super eucatherm.
O kodėl būtent spyruokliniai?
Atsakyti