QUOTE(Lonas @ 2012 07 30, 08:49)
Sveiki.
Pats čiužinys savo fizikinių savybių per 4-5 metus kardinaliai nepakeičia, kinta šiek tiek minkštumas ( truputį suminkštėja), todėl jis negalėjo Jums pasidaryti per kietas...
Jūs minėjote, kad pasikeitė Jūsų gyvenimas iš esmės ( gimdymas), o tai keičia daugelį įpročių. Po gimdymo pakinta net skonio receptoriai, atsiranda sveikatos pakitimų ( fiziologinių, mitybos, kvėpavimo ir t.t.).
Tai turėtų būti natūralu, kad tarpe daugelio pasikeitimų, pasikeitė ir patogumo jausmas ( nebent čiužinys išsigulėjo ar dar kažkas), juk Jūsų vyrui tiko ir tinka, kaip ir anksčiau?
KALIOPĖ buvo gaminamas jau senokai, ne prieš 4 metus, bet tai buvo lateksinis, 7 zonų čiužinys, atvirų porų stuktūra, geras, kokybiškas, tinkantis ir didesnio svorio žmogui.
Tuo metu, matyt, Jūs norėjote vieno bendro čiužinio, todėl buvo rekomenduota derintis prie didesnio ( vyro) svorio, nes Jūs pati stipriai neįspaudėte to čiužinio paviršiaus (minėjote, kad svėrėte mažiau).
Dabar, kai nebeišsimiegate ant to čiužinio , reikia bandyti dėti antčiužinį. Bet vėlgi, ar čiužinys tikrai per kietas, nes Jūs sveriate 75kg, o mes paprastai jau rekomenduojame tokiam svoriui lateksinius čiužinius (dabar turime panašų čiužinį MŪZA*).
Gal čiužinys išsigulėjo? Koks lovos dugnas? Gal pakeitėte pagalvę ( miegojote ant kietesnės)?
Vistik negalėtume teigti, kad šitas čiužinys Jums per kietas.
Papildyta:
Būtų labai gerai, kad gydytojai rekomenduotų ne konkrečią medžiagą ( lateksas, porolonas), o reikalingas savybes, t.y. į ką atkreipti dėmesį, renkantis čiužinį...
Jau dabar galima rinktis iš daugelio variantų, tinkančių vaikams, o Jūsų dukrai siūlytume pasižiūrėti čiužinius MORTA ( su gera oro ventiliacija), JONĖ ( gerai prisitaikančius), na, ir jei nuspręsite ieškoti lateksinio, tai VAKARIS ( 5zonų, standesnis, atvirų porų).
Pats čiužinys savo fizikinių savybių per 4-5 metus kardinaliai nepakeičia, kinta šiek tiek minkštumas ( truputį suminkštėja), todėl jis negalėjo Jums pasidaryti per kietas...
Jūs minėjote, kad pasikeitė Jūsų gyvenimas iš esmės ( gimdymas), o tai keičia daugelį įpročių. Po gimdymo pakinta net skonio receptoriai, atsiranda sveikatos pakitimų ( fiziologinių, mitybos, kvėpavimo ir t.t.).
Tai turėtų būti natūralu, kad tarpe daugelio pasikeitimų, pasikeitė ir patogumo jausmas ( nebent čiužinys išsigulėjo ar dar kažkas), juk Jūsų vyrui tiko ir tinka, kaip ir anksčiau?
KALIOPĖ buvo gaminamas jau senokai, ne prieš 4 metus, bet tai buvo lateksinis, 7 zonų čiužinys, atvirų porų stuktūra, geras, kokybiškas, tinkantis ir didesnio svorio žmogui.
Tuo metu, matyt, Jūs norėjote vieno bendro čiužinio, todėl buvo rekomenduota derintis prie didesnio ( vyro) svorio, nes Jūs pati stipriai neįspaudėte to čiužinio paviršiaus (minėjote, kad svėrėte mažiau).
Dabar, kai nebeišsimiegate ant to čiužinio , reikia bandyti dėti antčiužinį. Bet vėlgi, ar čiužinys tikrai per kietas, nes Jūs sveriate 75kg, o mes paprastai jau rekomenduojame tokiam svoriui lateksinius čiužinius (dabar turime panašų čiužinį MŪZA*).
Gal čiužinys išsigulėjo? Koks lovos dugnas? Gal pakeitėte pagalvę ( miegojote ant kietesnės)?
Vistik negalėtume teigti, kad šitas čiužinys Jums per kietas.
Papildyta:
Būtų labai gerai, kad gydytojai rekomenduotų ne konkrečią medžiagą ( lateksas, porolonas), o reikalingas savybes, t.y. į ką atkreipti dėmesį, renkantis čiužinį...
Jau dabar galima rinktis iš daugelio variantų, tinkančių vaikams, o Jūsų dukrai siūlytume pasižiūrėti čiužinius MORTA ( su gera oro ventiliacija), JONĖ ( gerai prisitaikančius), na, ir jei nuspręsite ieškoti lateksinio, tai VAKARIS ( 5zonų, standesnis, atvirų porų).
Net paziurejau kada pirktas musu ciuzinys, kad neapsimeluociau, 2008.02.05 Na as nzn ka jau taip kardinaliai gimdymas pakeicia miego atveju, nu bet gal. Bet kad ir seniau dar pries gimdyma as ant jo nepailsedavau, kaip pailsiu pvz. ant borlio renew dormeo antciuzinio. Keisti ciuzinio, as negaliu, nes tinka jis vyrui, kadangi jo svoris gana didesnis nei mano, tai jei deti, tai tik mano pusej. Pagalve ta pati ortopedine, bet ir ja mastau jau pakeisti. Ciuzinys padetas ant tuo metu geriausiu (LR-1-G pagal pardaveja) groteliu ir vis apverciamas kas 3-4 men (pardaveju rekomendacija). Kai rinkomes ciuzini as klausiau ar nereiktu dvieju deti (200x160) vyrui kietesni, man minstesni, sake kad tikrai nereikia, nes man viskas tiks ir patiks. Siandien kaip tik buvau Lono toj pacioj parduotuvej (tik kita pardaveja, ana nebedirba) ir man pasake ta pati, kad mano svoriui kaliope ryskiai per kietas ciuzinys ir as gerai jame niekada nepailsesiu, siule deti viskoelatsini antciuzini, tik nzn koki
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2012 07 30, 08:11)
Yra įtarimas, kad kalba eina apie Kalisto. Ir jei tai taip, tada įdomu kurios edicijos jis yra. O jei tai senoji Kaliopė visgi, tai aš tokių nelabai rekomendavau, nes ir pats jų nemėgau, jos man per kietos, nebent pačios pirmosios, kai buvo geresni lateksai dedami, bet berods tai buvo jau taip seniai, kad negalėjote fiziškai jos gauti.
Galbut ir ne jus, atsiprasau, tuo metu su dviem konsultavaus tikrai vienas is ju buvot jus ir man kazkaip "uzstrigo" jusu nikas. pasiziurejau sutartyje "Kaliaope" 7 zonos, lateksas. Tai visgi as neklydau, kad man jis per kietas, tuo labiau, kad jis mane vercia miegoti ant pilvo, ko anksciau nemegau, nes kitaip man ant jo nepatogu, tai gal irgi del to, jog jis kietas. Kadangi zinote ju "kietuma" tai gal galit patarti koki antciuzini deti, noriu kuo minksciau, kad pailsetu stuburas, nes dirbu kirpeja, tai stovimas darbas labai isvargina