Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

Sveiki, turim Kaliope ciuzini is Lono, jau kokius 4-5 metus. Bet as kuo toliau, tuo labiau ant jo nepailsiu, mano 170x75 o vyro 180x85-90, jis sako, kad jam jis puikiai tinka ir jis issimiega ir pailsi, o as atsikeliu kaip sulauzyta, skauda nugara, spranda. Jus man paaiskinkit ar jis man per kietas ar as nebemoku ant jo miegoti, nes visos problemos prasidejo po pirmo gimdymo, gydytojai nieko neranda, ar jis tiesiog per kietas? Ka galetumet pasiulyti gal man koki antciuzini uzsideti, jei taip tai koki galetumet rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2012 07 27, 18:18)
Sveiki, turim Kaliope ciuzini is Lono, jau kokius 4-5 metus. Bet as kuo toliau, tuo labiau ant jo nepailsiu, mano 170x75 o vyro 180x85-90, jis sako, kad jam jis puikiai tinka ir jis issimiega ir pailsi, o as atsikeliu kaip sulauzyta, skauda nugara, spranda. Jus man paaiskinkit ar jis man per kietas ar as nebemoku ant jo miegoti, nes visos problemos prasidejo po pirmo gimdymo, gydytojai nieko neranda, ar jis tiesiog per kietas? Ka galetumet pasiulyti gal man koki antciuzini uzsideti, jei taip tai koki galetumet rekomenduoti?

Sveiki, Kaliope jau išimtas ir nebėra pardavime. Jis Jūsų svoriui ženkliai per kietas.
TUBES TOPPERantciuzinis arba viskoelastini kuo aukštesnį ir elastingesnį.
Atsakyti
Laba diena, ar kas nors galėtumėte nurodyti konkrečius viskoelastinių antčiužinių modelius (ar kitokių), kad suminkštinti per kietą čiužinį - jų taip pat tokia galybė, kad visiškai neaišku kaip orientuotis tokioje pasiūloje..... Svarbiausia, kad antčiužinis būtų MINKŠTAS, nes pabandžius kai kuriuos, tai nei minkšti jie, nei ką g.gif . Kaina 160/200 antčiužiniui galėtų būti iki 600 Lt.
Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Si: 28 liepos 2012 - 09:16
QUOTE(rodnaja @ 2012 07 27, 01:11)
Sveiki, reiketu jusu pagalbos del ciuzinio.
Pasirinkimas dideles,bet koki isrinkti sunku.

1. Vidutiniškai kietas,kietas
2. Mūsų duomenys 170/55 ir 185/95
3. Išmatavimai 180x200
4. Lova su grotelėmis
4. Patalynės dėžė yra
5. Kaina iki 1500
Turiu beda su stuburu. Rado isvarza, plius ostrochondroze.
Ziurejom poroloninius breckle ciuzinukus. Kaina tai gera 660Lt,bet ar tiks?
Galim skirt kazkur iki 1000-1500.
Ka patartume?

Nieko blogo nematau, kad Breckle jums pasiule ciuzinius po 660 lt, bet jus neparasete, kad pasiule isigyti 2 vnt po 90x200. Jie yra akcijiniai, t.y. isparduodami tik sandelyje esantys tam tikri ismatavimai uz pigesne kaina. Bet jie nebus prastesni. Kitaip i savo norima suma tikrai netilpsite.
Atsakyti
QUOTE(Si @ 2012 07 28, 10:15)
Laba diena, ar kas nors galėtumėte nurodyti konkrečius viskoelastinių antčiužinių modelius (ar kitokių), kad suminkštinti per kietą čiužinį - jų taip pat tokia galybė, kad visiškai neaišku kaip orientuotis tokioje pasiūloje..... Svarbiausia, kad antčiužinis būtų MINKŠTAS, nes pabandžius kai kuriuos, tai nei minkšti jie, nei ką  g.gif .  Kaina 160/200 antčiužiniui galėtų būti iki 600 Lt.
Dėkoju.

Minkščiausias antčiužinis Lietuvoje iš itališko viskoelasto kol kas tik Materasso Topper Visco 6cm kolekcijoje. Visi kiti turi jau lėtesnį atsistatymo laiką, klampumai skiriasi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Si @ 2012 07 28, 09:15)
Laba diena, ar kas nors galėtumėte nurodyti konkrečius viskoelastinių antčiužinių modelius (ar kitokių), kad suminkštinti per kietą čiužinį - jų taip pat tokia galybė, kad visiškai neaišku kaip orientuotis tokioje pasiūloje..... Svarbiausia, kad antčiužinis būtų MINKŠTAS, nes pabandžius kai kuriuos, tai nei minkšti jie, nei ką  g.gif .  Kaina 160/200 antčiužiniui galėtų būti iki 600 Lt.

Visi viskoelastiniai antčiužiniai turi savybę suminkštinti esamą paviršių, skiriasi tik aukščiai, kur rekomenduojama bent 4cm, atsistatymo greitis ir t.t.
Galite pasižiūrėti LONO viskoelastinį antčiužinį, kuris yra dvipusis, 7cm storio, su daigstytu (paminkštintu) bambuko pluošto audiniu.
Tikrai bus minkšta ... smile.gif
Arba dar pasižiūrėkite LONO lateksinį antčiužinį , 5cm storio, kuris taip pat yra minkštas ir gerai praleidžia orą ( su tuo pačiu audiniu, dvipusis, 7 zonų).

Aišku, kai su ranka paspaudžiate pardavimo vietoje gabalėlį, tai atrodo, "kad nei minkštas, nei ką...", bet pagulėjus nors truputį ant jo, pojūtis kitoks. Na, ir priklauso, ant kokio pagrindo dėsite...
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 07 28, 17:50)
Visi viskoelastiniai antčiužiniai turi savybę suminkštinti esamą paviršių, skiriasi tik aukščiai, kur rekomenduojama bent 4cm, atsistatymo greitis ir t.t.
Galite pasižiūrėti LONO viskoelastinį antčiužinį, kuris yra dvipusis, 7cm storio, su daigstytu (paminkštintu) bambuko pluošto audiniu.
Tikrai bus  minkšta ... smile.gif
Arba dar pasižiūrėkite LONO lateksinį antčiužinį , 5cm storio, kuris taip pat yra minkštas ir gerai praleidžia orą ( su tuo pačiu audiniu, dvipusis, 7 zonų).

Aišku, kai su ranka paspaudžiate pardavimo vietoje gabalėlį, tai atrodo, "kad nei minkštas, nei ką...", bet pagulėjus nors truputį ant jo, pojūtis kitoks. Na, ir priklauso, ant kokio pagrindo dėsite...

Vkiskoelastiniai ančiužiniai visada yra dvipusiai, nebent ten kažkokia išimtis, bet tokios lietuvoje nėra išskyrus vieną čia neaptarinėjamą atvejį.
Lateksas gerai kvėpuoja - dar didesnė nesamonė.
Atsakyti
Reikia 9metei nupirkti lateksini ciuzini( rekomendavo gydytoja del vaiko alergijos dulkiu erkutems), ale kiek ziuriu- kaina man kosmosas unsure.gif kuo tie lateksiniai tokie ypatingi. Gal galit kas rekomenduot gera kainos ir kokybes santyki?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 29, 11:33)
Reikia 9metei nupirkti lateksini ciuzini( rekomendavo gydytoja del vaiko alergijos dulkiu erkutems), ale kiek ziuriu- kaina man kosmosas unsure.gif  kuo tie lateksiniai tokie ypatingi. Gal galit kas rekomenduot gera kainos ir kokybes santyki?

Gal paskaityk mano straipsnį pirmame puslapyje pradžiai ir tada labai daug kas paaiškės. Bet taip nuodugniai.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 07 28, 16:50)
Tikrai bus  minkšta ... smile.gif
Lietuvoje yra tikrai nemažai viskoelastinių antčiužinių gamintojų, kurie gamina vienpusius antčiužinius, nevartomus, pvz. DORMEO, RIPOSO, yra ir vokiškų...

Arba dar pasižiūrėkite LONO lateksinį antčiužinį , 5cm storio, kuris taip pat yra minkštas ir gerai praleidžia orą ( su tuo pačiu audiniu, dvipusis, 7 zonų), yra atvirų porų, turi papildomas skylutes geresnei oro ventiliacijai ( tiesiog pardavimo vietoje imkite pvz. gabalėlį ir papūskite į jį ir palyginkite su kitais... smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 29 liepos 2012 - 14:32
QUOTE(pempe1 @ 2012 07 27, 18:29)
Sveiki, Kaliope jau išimtas ir nebėra pardavime. Jis Jūsų svoriui ženkliai per kietas.
TUBES TOPPERantciuzinis arba viskoelastini kuo aukštesnį ir elastingesnį.

O kazin kodel. nes mes kai rinkomes, tai pasiklausiau Zoran berodz slapyvardziu ir jis man uzgarantavo, kad geriausias yra Kaliope. Kai nuvaziavom, visa laika miegojus ant kietu islankstomu lovu man bet koks atrode minkstas, tuo metu pardavejai pasakiau savo svori (tada dar mazesnis nei dabar) ir ji sake, kad tikrai tiks, be to labai tiks dar ir del to, kadangi mano vyras labai prakaituoja, tai ant sio taip nebus. Patikejom, sumokejom sakyciau nemaza sumele ir ka s..., netinka, reiskias man reikia ieskoti to antciuzinio, o ka is viskoelastu patartumet gal pagaliau issimiegosiu padoriai lotuliukas.gif Aciu uz konsultacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 29 liepos 2012 - 16:14
QUOTE(Nenka @ 2012 07 29, 17:11)
O kazin kodel. nes mes kai rinkomes, tai pasiklausiau Zoran berodz slapyvardziu ir jis man uzgarantavo, kad geriausias yra Kaliope. Kai nuvaziavom, visa laika miegojus ant kietu islankstomu lovu man bet koks atrode minkstas, tuo metu pardavejai pasakiau savo svori (tada dar mazesnis nei dabar) ir ji sake, kad tikrai tiks, be to labai tiks dar ir del to, kadangi mano vyras labai prakaituoja, tai ant sio taip nebus. Patikejom, sumokejom sakyciau nemaza sumele ir ka s..., netinka, reiskias man reikia ieskoti to antciuzinio, o ka is viskoelastu patartumet gal pagaliau issimiegosiu padoriai  lotuliukas.gif Aciu uz konsultacija.

Yra įtarimas, kad kalba eina apie Kalisto. Ir jei tai taip, tada įdomu kurios edicijos jis yra. O jei tai senoji Kaliopė visgi, tai aš tokių nelabai rekomendavau, nes ir pats jų nemėgau, jos man per kietos, nebent pačios pirmosios, kai buvo geresni lateksai dedami, bet berods tai buvo jau taip seniai, kad negalėjote fiziškai jos gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 30 liepos 2012 - 07:33