Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(Lonas @ 2012 07 19, 07:25)
Sveiki.

Žodžiu, pabandykite abu, skirtingi pojūčiai... smile.gif

Beje, kai sakote, kad vyras alergiškas, tai kam? Katinam, pienui, žiedadulkėms, dulkėms, saldainiams?...Turėtumėte tiksliai žinoti alergeną, kad jo bijoti...

Aciu 4u.gif Atkreipsim demesi i Harmonija. Rasydama apie alergija, turejau galvoj, alergija dulkems. Vyras alergiskas viskam, ka Jus isvardinot, isskyrus saldainius biggrin.gif Vartoja vaistus, alergija nustatyta gydytoju.

QUOTE(Zoran @ 2012 07 19, 08:15)
Aš imčiau Swiss Magic, jo kaina nesigaus didesnė kaip 3500Lt jei teisingai pamenu, svorį jis vyro laikys normaliai, nėra kietas, toks vidutinis prie minkštesnių.

Labai aciu 4u.gif Susiradau kontaktus, kur Klaipedoj galetume apziureti.

QUOTE(sapniukas @ 2012 07 19, 08:34)
Labai didelio ciuzinio ieskote.
Medi sleep butu tinkamas - kietesnis;
Royal Star - vidutinio kietumo.
Prestige TFK 100 L h3 kietumo - vidutinio kietumo.

Bet geriau butu visgi imti 2 atskirus ciuzinius, nes vienas kambario dydzio ciuzinys bus Jums kanciu kancia, nei ji apversit, uzvalkalas bus didziulis - normaliai neissiskalbsit, nevartant ciuzinys greiciau susens..

Aciu uz patarimus 4u.gif Beda ta, kad vyras sulenkes kojas miega trumpesnej lovoj. Miegojimo iprociai tokie, kad turint siauresne lova, patogiau miegoti atskirose lovose, o ne vienoj.
Atsakyti
Sveiki,

oi kaip nudžiugau aptikusi šį forumą smile.gif
Jau kuris laikas skaitinėju jūsų pasisakymus ir kuo toliau tuo labiau pradedu painiotis. Net nemaniau, kad čiužinių pasirinikimas yra toks platus. Tačiau mus šiai dienai labai riboja biudžetas, tad pasirinkimo variantų stipriai sumažėja :)Labai tikiuosi, kad galėsite pagelbėti išsirinkti čiužinį. Vistik norisi miegoti šiek tiek patogiau..

1. Gyvename Kaune;
2. Reikalingas 160x200 čiužinio
3. Vyro ūgis 180, svoris 85, mano ūgis 172, svoris 53;
4. Miegam ant išskleidžiamos sofos, deja, kolkas neturim jokios patirties miegojime ant normalių čiužinių smile.gif
5. a) kaina su grotelėmis iki 1000 - 1200 Lt (aš sutikčiau ir iki 1500LT, bet vyras šiuo klausimu labai kategoriškas sad.gif);
cool.gif gal norėtusi kietesnio čiužinio, nors realiai tai net nežinau, nepabandžius sunka pasakyti kuris būtų patogesnis;
c) miegoti norisi vėsiau;
d) šiuo metu kartu miega ir 9 mėnesių kūdikis, tad norėtusi, kad kuo mažiau jaustūsi šalia besivartančio žmogaus judesiai;
e) abiems dažnai skauda nugaras, daugiau juosmens srityje. Niekada nesusimastėm, kad tai gali būti nuo nepatogaus miegojimo smile.gif Jis vis kaltina savo darbo ypatumus - dažnai tenka sėdėti už vairo ir važiuoti ilgas distancijas, aš kaltinu savo nėštumus ir pasekmes po jų smile.gif
6. čiužinį dėsime ant grotelių (lova be patalynės dėžės).

Būsiu labai dėkinga jei pagelbėsit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(addi @ 2012 07 19, 11:37)
Sveiki,

oi kaip nudžiugau aptikusi šį forumą  smile.gif
Jau kuris laikas skaitinėju jūsų pasisakymus ir kuo toliau tuo labiau pradedu painiotis. Net nemaniau, kad čiužinių pasirinikimas yra toks platus. Tačiau mus šiai dienai labai riboja biudžetas, tad pasirinkimo variantų stipriai sumažėja :)Labai tikiuosi, kad galėsite pagelbėti išsirinkti čiužinį. Vistik norisi miegoti šiek tiek patogiau..

1. Gyvename Kaune;
4. Miegam ant išskleidžiamos sofos, deja, kolkas neturim jokios patirties miegojime ant normalių čiužinių smile.gif
5.  a) kaina su grotelėmis iki 1000 - 1200 Lt (aš sutikčiau ir iki 1500LT, bet vyras šiuo klausimu labai kategoriškas sad.gif);
    cool.gif gal norėtusi kietesnio čiužinio, nors realiai tai net nežinau, nepabandžius sunka pasakyti kuris būtų patogesnis;
    d) šiuo metu kartu miega ir 9 mėnesių kūdikis, tad norėtusi, kad kuo mažiau jaustūsi šalia besivartančio žmogaus judesiai;
    e) abiems dažnai skauda nugaras, daugiau juosmens srityje. Niekada nesusimastėm, kad tai gali būti nuo nepatogaus miegojimo smile.gif Jis vis kaltina savo darbo ypatumus - dažnai tenka sėdėti už vairo ir važiuoti ilgas distancijas, aš kaltinu savo nėštumus ir pasekmes po jų smile.gif 

Būsiu labai dėkinga jei pagelbėsit  4u.gif

Jei suma 1200Lt grotelėms + čiužiniu, tai švelniai tariant nieko gero.
Grotelės LR-1-G du vnt. kainuos apie 340-380Lt. Čiužiniui net 900Lt nelieka, nebent imti lovą su lentom, be normalių grotelių, tada lieka visi 1200Lt čiužiniui. Bet kokiu atveju išeis tik spyruoklinis. Pagal svorius reiktų minkštesnio, nes įpročiai jūsų niekam tikę(patirtis ant sofos) ir jais vadovautis nėra fiziologinės logikos. Tegu pigius modeliukus pasiūlo kiti, čia labai didelio skirtumo tarp jų nebus, svarbu, kad būtų minkštesni ir ne visai lievų firmų.
Atsakyti
QUOTE(addi @ 2012 07 19, 11:37)
Sveiki,

oi kaip nudžiugau aptikusi šį forumą  smile.gif

1. Gyvename Kaune;
5.  a) kaina su grotelėmis iki 1000 - 1200 Lt (aš sutikčiau ir iki 1500LT, bet vyras šiuo klausimu labai kategoriškas sad.gif);

Būsiu labai dėkinga jei pagelbėsit  4u.gif

Biudzetas kaip biudzetas, pas beveik 90% lietuviu butent toks biudzetas ir yra skiriamas siems daiktams...

Gera komplektacija:
Fey&Co - Douflex NV groteles
Fey&Co - Variolux TFK H2 (vesesnis) arba Variolux Schaum H2 (truputuka siltesnis, bet zymiai patogesnis).

Biudzeta virsysite tik 149 litais (del tiek su vyru tikrai susitarsite), bet, siai dienai, tai bus optimaliausia ir net patogiausia komplektacija su turimu biudzetu.
Atsakyti
QUOTE(addi @ 2012 07 19, 10:37)
Sveiki,
1. Gyvename Kaune;

Nugaras Jums abiems skauda tikrai ne dėl dienos įpročių, o dėl neteisingo miegojimo pagrindo. Juk skauda, dažniausiai, ryte, o ne dienos eigoje... smile.gif

Už panašią sumą galime pasiūlyti spyruoklinį , su 5m.garantija, čiužinį TYLA*, kurio branduolys- POCKET spyruoklės ( nesijaus šalia gulinčiojo vartymąsis); audinys-su bambuko pluoštu ( geriau sugeria drėgmę, turi antibakterinių savybių); užtrauktukas per 4 kraštines- lengviau Jums bus išskalbti dvi dalis atskirai); dvipusis; su elatingo putų poliuretano perdangomis.

O dėl grotelių, tai pasižiūrėkite SIGMA. Kainuos 340Lt., bet gausite jau vidutinio patogumo, kietumo, groteles.

Atsakyti
Laba diena,
užstrigau čiužinio paieškose. Kriterijai nesudėtingi:
1. Vidutiniškai kietas
2. Mūsų duomenys 160/50 ir 170/65
3. Išmatavimai 160x200
4. Lova su grotelėmis
4. Patalynės dėžė yra
5. Kaina iki 1600
Laukiam pasiūlymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dmdk: 19 liepos 2012 - 13:52
QUOTE(dmdk @ 2012 07 19, 13:51)
Laba diena,
užstrigau čiužinio paieškose. Kriterijai nesudėtingi:
1. Vidutiniškai kietas
2. Mūsų duomenys 160/50 ir 170/65
3. Išmatavimai 160x200
4. Lova su grotelėmis
4. Patalynės dėžė yra
5. Kaina iki 1600
Laukiam pasiūlymų.

Esate abu lengvasvoriai, todėl pilnai galite žiūrėti minkštesnius čiužinius, tokius kaip HARMONIJA**, kur viršutinis sluoksnis - 8cm viskoelastinės medžiagos, o apačia- tvirtas, elastingas HR poliuretanas.
Čiužinyje nėra klijų, vidurinė dalis- išprofiliuota ( dėl geresnės oro ventiliacijos ir minkštumo).
Garantija 7m., audinys- su bambuko pluoštu, nusegamas per 4 kraštines.

Dabar dar tęsiasi akcija, siūlome išbandyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 07 19, 14:00)
Esate abu lengvasvoriai, todėl pilnai galite žiūrėti minkštesnius čiužinius, tokius kaip HARMONIJA**, kur viršutinis sluoksnis - 8cm viskoelastinės medžiagos, o apačia- tvirtas, elastingas HR poliuretanas.
Čiužinyje nėra klijų, vidurinė dalis- išprofiliuota ( dėl geresnės oro ventiliacijos ir minkštumo).
Garantija 7m., audinys- su bambuko pluoštu, nusegamas per 4 kraštines.

Dabar dar tęsiasi akcija, siūlome išbandyti... smile.gif

O palyginus su Tyla 2? Kokie skirtumai, privalumai, trūkumai?
Atsakyti
Sveiki, dar kartelį. Po įvairių pasiūlymų mano kainos diapozone liko pora variantų 9trumpai priminsiu, kad ieškau paaugliui čiužinio 200x140, sveria apie 40 kg.). Variantai:
1. Čiužinys 'Verden" http://www.polvit.lt...iuziniai-verden
2. Čiužinys Firs Class http://www.selene.lt...amintoja/selene (po nuolaidos kainos apylygės, bet vežtis reikėtų iš Kauno).
Kokia Jūsų nuomonė?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dmdk @ 2012 07 19, 15:43)
O palyginus su Tyla 2? Kokie skirtumai, privalumai, trūkumai?

TYLA** minkštesnis, su spyruoklėm.
HARMONIJA** yra jau 7 zonų, jokio suklijavimo, geresnis prisitaikymas, didesnė garantija, be to, dabar kaina labai panaši į TYLA**, nes akcijuojamas.
Atsakyti
QUOTE(Nu_irkas @ 2012 07 19, 21:40)
Sveiki, dar kartelį. Po įvairių pasiūlymų mano kainos diapozone liko pora variantų 9trumpai priminsiu, kad ieškau paaugliui čiužinio 200x140, sveria apie 40 kg.). Variantai:
1. Čiužinys 'Verden" http://www.polvit.lt...iuziniai-verden
2. Čiužinys Firs Class http://www.selene.lt...amintoja/selene  (po nuolaidos kainos apylygės, bet vežtis reikėtų iš Kauno).
Kokia Jūsų nuomonė?
Ačiū.

Kadangi vaikui ir spyruokliniai tai niekam tikę.
Sako gi žmonės, kad imtum poliuretaninius, jie keliolika kartų mažiau dulkių kaupia ir yra geresni.
Atsakyti
Laba diena,

o koki ciuzini pasiulytumet 6 metu vaikui ax.gif
Atsakyti